تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: گسترش خانه های مجردی؟

راي دهنده
82. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • معایب خانه مجردی به مراتب از مزایایش بیشتر است

24 29.27%
  • مزایای خانه مجردی به مراتب از معایبش بیشتر است

58 70.73%
صفحه 14 از 23 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 222

نام تاپيک: گسترش خانه های مجردی

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

حداقلش فکر میکردم در مقام مخالف از عفت کلام لااقل به خاطر خانم بودنتون برخوردار باشید که متاسفانه اینجور نبود، من الان هم میگم هر گونه رابطه جنسی به جز رابطه بین یک مرد و یک زن که با هم در یک تعهد هستند اشتباه هست. عین همین جمله رو تو تاپیک رابطه جنسی با روبات چند ماه قبل هم نوشتم.
    خودتون خوب میدونین منظور من چیه، کسی با جملاتی که شما نوشتید مشکلی نداره، مشکل اصلی در شخصیت خود شماست.
    وسط تاپیکی که هرکسی به خودش اجازه میده انواع توهین ها رو نثار شخص مقابلش کنه از عفت کلام حرف نزنین، اگه براتون مهم بود تا حالا صد بار به هم رای های خودتون تذکر داده بودین!

2. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

هم جنسگرایی تا سه دهه پیش جزء بیماریهای روانی یا اختلالات روانی شناخته میشد اما با کلی تحقیق به این نتیجه رسیدن که بیماری روانی یا اختلال روانی نیست
    اومدن مثلا به خیال خودشون یه کمکی به این ادما کرده باشن و بگن این عمل یک ویژگی ذاتی هست و هیچ عیبی نداره......در کل پسندیده نیست و چون خارج ازروال طبیعی به حساب میاد بیشتر همون اختلال هست تا ویژگی مثل تراجنسی ها و ....
    همین جور پیش بره فردا پس فردا تن فروشی هم میشه رشته دانشگاهی!!
    Last edited by javad2015; 28-01-2016 at 19:26.

4. 3 کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

شما که اینقدر نگران همجنسگرا ها هستید.بد نیست یه کمیم فکر تن فروش ها باشید و براشون یه سری حقوق در نظر بگیرید.این جوری بده نباید تبعیض قایل شد.دیگه اصلا فک نکنم حیا و عفت معنی بده.من که به شخصه اصلا دلم براشون نمیسوزه احساس میکنم یک سری افراد هستن که پیرو هوا نفس و دنبال لذت و منافع شخصی.

6. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abdolahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Helm's Deep

پيش فرض

سلام
    جناب شیخ الرئیس ابو علی سینا در کتاب قانون طب در مورد هم جنس گراها و.. مطلبی دارند که اینجا میذارم (کتاب سوم قانون طب )

جاهل ترين پزشك پزشكي است كه مي خواهد اين چنين بيماران را درمان كند .بيماري آن ها وهمي (رواني) است واصلاًربطي به حالات جسماني ندارد . تنها درماني كه در اين باره مفيد مي باشد آن است كه اندوهگين شوند، گرسنه شوند، بي خوابي بكشند، آن ها راكتك بزنند و به هروسيله اي كه باشد اين آرزوي ننگ آور را در آن ها كاهش دهند و بالاخره از بين ببرند

8. این کاربر از abdolahe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abdolahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Helm's Deep

پيش فرض

سلام
    جناب شیخ الرئیس ابو علی سینا در کتاب قانون طب در مورد هم جنس گراها و.. مطلبی دارند که اینجا میذارم (کتاب سوم قانون طب )
    اين را بدان ، هرچه در اين باره بگويند كه با اين بيان ما كه ذكر شد مطابقت نداشته باشد، هيچ اساسي ندارد، مساله همين است كه ماگفتيم . جاهل ترين پزشك پزشكي است كه مي خواهد اين چنين بيماران را درمان كند .
    قانون طب - کتاب سوم - ابو علی سینا

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اومدن مثلا به خیال خودشون یه کمکی به این ادما کرده باشن و بگن این عمل یک ویژگی ذاتی هست و هیچ عیبی نداره......در کل پسندیده نیست و چون خارج ازروال طبیعی به حساب میاد بیشتر همون اختلال هست تا ویژگی مثل تراجنسی ها و ....
    بعد شما با چ مدرکی ثابت میکنید ک برای کمک کردن همچین کاری کردن ؟ شما هر جور ک دوست داری از علم برداشت میکنی جایی ک رابطه با مقعد میگه بده رو به دین ربط میدین بعد میگین پس همجنسگرایی بده ولی این جا ک به ضررتونه همچین حرفی میزنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

شما که باز حرف بی دلیل و مدرک زدید !! من میگم یه عده دکتر و پروفسور اومدن تحقیق کردن سالها ازمایش کردن بعد شما میگی نه اینا اومدن به خیال خودشون کمک کنن !!! وجدانا دنیا و سازمانهای پزشکی جهانی اینقدر بی در پیکر نیست که دلشون برا یه عده بسوزه بیان بگن خب اینا گناه دارن بیان بهشون کمک کنیم
    شما مقالاتی درباره همجنسگرایی ترانسکشوالی و از این دست رو بگردید پیدا کنید سالها ازمایش و تفحص کرد هزار جو تهدیدو فشار از عوام بگیر تا سرمایه دارو کلیسا و غیره رو پشت سر گذاشتن
    اینها تحقیقات علمیه دل سوختن یا کمک کردن نیست
    اینطوری نیست که من نوعی با سواد کم بشینم پشت مانیتور بیام تز بدم اینا بیمارن اینا روانین اینا رو باید گردن زد

شما که اینقدر نگران همجنسگرا ها هستید.بد نیست یه کمیم فکر تن فروش ها باشید و براشون یه سری حقوق در نظر بگیرید.این جوری بده نباید تبعیض قایل شد.دیگه اصلا فک نکنم حیا و عفت معنی بده.من که به شخصه اصلا دلم براشون نمیسوزه احساس میکنم یک سری افراد هستن که پیرو هوا نفس و دنبال لذت و منافع شخصی.
    تن فروشی اصلا مقولش جداست هیچ ربطی به این موضوع نداره
    بعد میگی من دلم براشون نمیسوزه خب شما مختارید انتخاب کنید دلتون بسوزه یا نسوزه هیچ عیبی نداره اصلا میتونید متنفر باشید از این افراد بازم هیچ عیبی نداره اما مثل اون دوستمون نمیشه بگی اینا دنیا منو خراب میکنن پس باهاشون برخورد میکنم ! اصلا کسی همچین حقی رو نباید برا خودش متصور بشه این خود نژاد پرستیه خود دیکتاتوریه مثل این می مونه من بگم از سیاه پوستا بدم میاد تو خیابون دیدمشون باهاشون برخورد میکنم

آقا شما مخالف نظر هستی یا اومدی دعوا ؟
    نظرت رو بده ... نیازی نیست در مقابل شخصی جبهه بگیری ...
    با هم که دعوا نداریم ...
    من جبهه نگرفتم عزیز اما وقتی کسی توهین میکنه یا متلک میندازه بنده هم مناسب شخصیتش توهین و متلک بارش میکنم توهین میکنی توهین میشنوی احترام میزاری احترامت میزارن, این قانونه بحثه

12. این کاربر از T_rex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

به نظر من اون اشخاصی که برای خانوم ها صحبت از حیثیت و ابرو میکنند قبل از اون فکر منفعت شخصی خودشون و میکنند و با توجه به خاصیت منفعت طلبی انسان
    بشینند با خودشون خلوت کنند که منافعشون تو این موصوع چی هست و با عرض معذرت احساس میکنم این اشخاص با توجه به موضوع منطق دقیقا میدونند حقیقت چی هست و
    مساله مساله ساز مخالف زدن هست

=======

در مورد موضوع مزایا و منافع منفعت طلبی میتونیم دسته بندیش کنیم

1.اشخاصی که با خانواده تو یک شهر زندگی میکنند و زندگی مجردی دارند
    2. اشخاصی که دور از خانواده در یک شهر یا کشو.ر زندگی مجردی دارند

در مورد این اشخاص به نظرم منافع زیادی نداره به دلیل اینکه شخص با اینکه جداست اما عملا از خانواده جدا هم نشده مساله خورد و خوراک و یا حتی اشخاصی که شاغل هم نیستند در زمینه
    مالی کاملا وابسته به خانواده هستند بنابراین عملا استقلالی وجود نداره شخص وابسته هست و همین وابستگی اجازه بروز تجربیات قابل تامل را نمیده ( هر چند این مساله شخصی هست و
    اسان ازاد هستند تا زمای که به کسی ازار نمیرسونند جوری که دلشون میخواد زندگی کنند )

در مورد اشخاصی که دور از خانواده هستند کاملا موافقم طرز اسلوب زندگی نحوه مراوادات اجتماعی نحوه دفاع از حقوق شخصی و حتی نحوه کنترل احساسات و عواطف را به هنگام صحبت با خانواده مدیریت منابع مالی طرز زندگی کردن تو اجتماع خوش فکر شدن برنامه ریزی و هزار و یک مورد کویک و بزرگ .را به طور کامل یاد میگیره به نظرم این نوع زندگی تحول بنیادین و اساسی تو زندگی هر شخصی هست میشه گفت شخص به طور کامل متحول میشه و برای هز شخصی که به بلوغ احساسی و فکری رسیده باشه به نظرم لازم و ضروری هست و این شروع خودساختگی هست
    ( برای مدت خیلی طولانی به نظرم زیاد جالب نیست البته در مورد اشخاص مختلف این مساله متفاوت هستند مساله موضوع دلتنگی برای خانوادست ( برای اشخاصی که فاصله مکانی زیادی دارن ) اگه شخص کشش سالی یک چند روز خانواده ر. دیدن را داشته باشه خیلی هم عالیست .

14. این کاربر از green-mind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نظر من اون اشخاصی که برای خانوم ها صحبت از حیثیت و ابرو میکنند قبل از اون فکر منفعت شخصی خودشون و میکنند و با توجه به خاصیت منفعت طلبی انسان
    بشینند با خودشون خلوت کنند که منافعشون تو این موصوع چی هست و با عرض معذرت احساس میکنم این اشخاص با توجه به موضوع منطق دقیقا میدونند حقیقت چی هست و
    مساله مساله ساز مخالف زدن هست
    منفعتش واسه ما حفظ غیرت ، شرف و آبرو هستش و مردی که خواهر یا بچه یا زنش فاحشه باشه و هر روز زیر یکی دیگه نمی تونه سر بلند کنه و تحمل این خفت واسه یه مرد هم ممکن نیست مگر اینه مشکل شخصیتی و روانی داشته باشه.
    Last edited by anti-military; 28-01-2016 at 22:28.

پروفشنال green-mind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    Www.

پيش فرض

منفعتش واسه ما حفظ غیرت ، شرف و آبرو هستش و مردی که خواهر یا بچه یا زنش فاحشه باشه و هر روز زیر یکی دیگه نمی تونه سر بلند کنه و تحمل این خفت واسه یه مرد هم ممکن نیست مگر اینه مشکل شخصیتی و روانی داشته باشه.

شما به عنوان یک شخص ازاد حق داری نظرت و بگی همون طور که من حق دارم نظرم بگم
    من به عنوان یک شخص نظر شما رو قبول ندارم دیدگاهتون به شدت سنتی هست و شک ندارم تا یک سال اینده هم اگه هر جفتمون پست بزاریم باز به جایی نمیرسیم چون شما دوس نداری
    من با نظر شما در مورد زندگی خودتون مشکلی ندارم ماجرا از این جا شروع میشه که شما نظرتون در مورد زندگی به سبک زندگی مادر و خواهرتون بست میدین
    و شاید شما تو جامعه زنانی رو دوست ندارین ببینین که برای زندگیشون برنامه دارن اما خیلی ها میبیبن
    در مورد مبحث شرافت هم ببخشید با عرض شرمندگی شاید شما دوست نداشته باشین بشنوین این حرف و. اما اگه یک شخص شخصیت و اصول و ارزش هایی برای خودش نداشته باشه
    خونه پدری هم به بهانه کلاس ختم قران مسجد ان راه دیگه رو میره که همین موارد و سختگیری های احمقاس که کاری میکنه دورویی تو جامعه ارزش بشه
    شما با این کارتون اعتماد به نفس خواهرتون و میگیرین و یادتون خواهرتون فردا تو این جامعه ی مادره
    خودمون که از دست رفتیم اجازه بدین حداقل نسل های بعدیمون نفس بکشن
    مرسی ./

17. این کاربر از green-mind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •