نتیجه چتت رو اینجا بذار![]()
نتیجه چتت رو اینجا بذار![]()
Z2 پنل ژاپن عجب كيفيتي داره حتي از g3هم تصويرش بهتره ميگن بهترين كيفيت تصويرو بين تمام گوشي ها داره
یعنی هیچ راهی نداره بتونیم پنل ژاپن بگیریم ؟!؟![]()
امروز موشکافانه پنل های z2 رو بررسی کردم اینطور که بنظر میرسید این گوشی 3نوع پنل داره
اونا که موقع روشن شدن نور سفید روشونه که پنل شارپ و بدرد نخور
یه نوع دیگه موقع روشن شدن مشکیه اما یکم مایل به قرمز میزنه ولی قرمزیش خیلی خیلی کمه
نوع سوم هم وقتی مایل میگیرید قرمزیش خوب مشخصه که اون پنل ژاپنه نوع دوم هم که یخورده به قرمزی میزنه اون هم خوبه
البته شاید نوع 2و 3 یکی باشن چون شرایط نوری تو مغازه ها مختلف بود
Last edited by farshad0123; 23-04-2015 at 22:59.
آقا فرشاد واقعا دمت گرم ! درست حسابی میری آمار میگیری ! اما خوب نمیشه گوشی رو روشن کرد بعد گفت نمیخوام . دعوا میشه !![]()
من دیروز رفتم نمایشگاه با گوشی m8 کار کردم ، بنظرم اومد که کیفیت صفحه نمایش خیلی پایین بود . یا اینکه من اشتباه میکنم ؟!!!
بنظر کدر و مات میومد
کنتراست حداکثر بود ؟
شنیدم هر موبایلی رو فقط باید سری اولش رو خرید ! بعدا کیفیتش کم میشه !
من از 2مغازه پرسیدم که شرط پنل jdc میخوام اونم قبول کرد
یه مغازه دیگه بود نمایندگی سونی بود اونم پنل ژاپن داشت میگفت 1250000تومن به نظرتون گرون نمیگه؟
اونوقت هر مغازه ای با یه نوع هندزفری میفروشه این قضیش چیه؟
متاسفانه درسته منم با one htc یکی از دوستان کار کردم در برابر z2 و s5 حرفی برای گفتن نداشت رنگا رو کدر نشون میداد من فکر کردم از والپیپرش بوده ولی الان که شما هم گفتی مثل اینکه واقعیت داره!
مسلما این تفاوت پنل از رو شماره سریال قابل تشخیصه !
وقتی تو خط تولید یک مدل پنل میاد از اون یه تعداد زده میشه مثلا 10 هزار تا که این تعداد همگی سریال ساخت پشت سر هم دارن !
فقط مشکل اینه که ما نمیتونیم محدوده رو پیدا کنیم !
نورش روی حداکثر بود
بله همون موقع با جی 3 و z2 هم کار کردم ، بنظرم خیلی صفحه نمایش براق تر و با کیفیت تری داشتن مخصوصا جی3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)