بهرحال اولین نفر همیشه این چیزا رو با خودش هم داره دیگه. باید برررسی کرد چطوری درست تره

میشه جای روز تعداد تحلیل رو در نظر گرفت مثلا برای هر کسی مثلا حداکثر ۲۰ تحلیل .
در مورد دو روز کسی نیومدن من بعید میدونم کسی ۲ روز تو این تاپیک نیاد
استارت تاپیک نظری داد که باید در موردش بررسی میشد .ولی فکر میکنم برای هر نفر همون یک هفته کافیه .
+
اول از همه خوبه یه فلش بک بزنیم به فرهنگ لغت معین :
تحلیل کردن = تجزیه کردن ٬ حل کردن
والا من کسی رو تا حالا تحلیل نکردم. معمولا به حس خودم رجوع میکنم من به انرژی ای که از افراد میگیرم خیلی توجه میکنم. حتی کسی که فقط با یک اسم باهاش در ارتباط باشم.
مثل وقتی که یک کتابی رو میخریم و از خوندنش لذت می برم یا ناراحت میشیم. عملا ما از اون کتاب و داستان انرژی هایی رو میگیریم.
در مورد تحلیل شما و دیگر دوستان من همیشه رک حرفم رو میزنم.
من متاسفانه یک اخلاق بدی دارم اونم اینه که ممکنه یک نفری رو که آدم بسیار خوبی باشه رو حس خوبی ازش دریافت نکنم و همین باعث بشه اون آدم خوب واسم آدم خوبی نباشه .
این موضوع رو کلی میگم . ممکنه هم یک آدمی باشه که اصلا آدم خوبی نباشه ولی من ازش حس خوبی رو دریافت کنم
چون ارتباطی باهاشون نداشتم و فقط انرژی ای که ازشون میگیرم این حس رو واسم ایجاد میکنه
در مورد شما من چند باری در چند جایی برخورد داشتم که در همون چند مورد برخورد میتونم یه سری تحلیل ها رو ایراد کنم.
برای مثال شما بسیار مغرور هستید ٬ به دانش خودتون بسیار زیاد ایمان دارید و حتی سعی میکند تا حدودی به مسائلی که هیچ اطلاعاتی ندارید ورود کنید تا اون مشکل رو برای سوال کننده حل کنید. ( در بعضی موارد میتونه درست باشه این پاسخ ها )
البته این خوبه. چون بهرحال شما رو مجبور میکنه که در مورد اون موضوع اطلاعات کسب کنید . جدا از اون کاربر سوال کننده واسه خودتون هم مطالعه اون موضوع برای پاسخ دادن مفید هستش به نظرم.
در مورد بعدی من چند جا دیدم شما خیلی سریع از کوره در میرید . یعنی کافیه یکم وارد بحث بشید تا کنترل خودتون رو در اون موضوع و بحث از دست بدین و این نشون میده که اعتماد به نفش شما نسبت به هر موضوعی متفاوت هست . به نظرم در مواردی که فکر میکنید احتمال داره بازنده بحثی باشید یا کنترل خودتون رو از دست بدین بهتره با سکوت کردن خودتون رو از اون بحث دور کنید.
به نظر میرسه که زیاد اهل ساده زیستی نیستید. یعنی دوست دارید خودتون رو در بعضی موارد متفاوت نشون بدین. ولی تجربه نشون داده در بیشتر موارد افراد از چیزی که اینجا هستن با چیزی که در دنیای واقعی هستن متفاوت به نظر برسن.
البته این موضوع بدی نیست . میتونه یک امتیاز محسوب بشه. اینکه آدم یک روی دیگه ای از خودش رو به چالش بکشه و ببینه تو اون شرایط چطور به نظر میرسه به نظر من خیلی خوبه !
مثلا خود من بسیار آدم شوخ و خنده رویی هستم و دائما دارم میخندم ٬ ولی اینجا همه فکر میکنن من آدم جدی و خشنی هستم.
این پست صرفاْ انتقاد نبود. چون دیدم همه دوستان تعریف و تمجیدات خودشون رو ارائه کردن . گفتم خوبه کفه ی انتقاد هم یکم بیاد پایین که به توازن برسیم