راستي امروز به دستور كي روش پورعلي گنجي از تمرين با تيم محروم شد. دليلش را هم نارضايتي از مصاحبه اين بازيكن با رسانه ها عنوان شده. كسي ميدونه چي شده؟
راستي امروز به دستور كي روش پورعلي گنجي از تمرين با تيم محروم شد. دليلش را هم نارضايتي از مصاحبه اين بازيكن با رسانه ها عنوان شده. كسي ميدونه چي شده؟
دوستان نخونیداخه مصاحبه یک مشت ادم حسود و عقده ای که خوندن و ارزش فنی نداره
والا حرفا و تحلیل های دوستان این انجمن ارزشش بیشتره![]()
نمیدونم این کربکندی دیگه این وسط چی میخواد والا سرمربی ایرانی میاد نظر میده من حالم بهم میخورهاخه توچیکارکردی اگه بیل زنی بروبیله تو بزن یارو سواد فوتبالی نداره الکی الکی نظر میده
سوادفوتبالی داره ولی کوچه محله ای
اگه با این تیما بازی میکرد تیمش تا حالا صدتافاتحه براش باید میخوندیم
كره 1-0 از استراليا پيش افتاده فكر كنم دقيقه 33 باشه.
با اين نتيجه استراليا حريف ما در نيمه نهايي نخواهد بودو كره براي چوبله شدن مقابل ايران آماده ميشه
البته تا پايان بازي زمان زيادي باقي مونده و ممكنه هر چيزي تغيير كنه.
دقيقاً همينه. خوب مگه ما چيمون از اين به اصطلاح كارشناسان فوتبال كمتره؟
تنها فرق من (خودمو ميگم شما رو نميدونم) با اونها اينه كه مامانم نذاشت با بقيه بچه ها برم باشگاه و گفت برو درستو بخون فوتبال واست نون و آب نميشه![]()
استرالیا در اولین محک جدیش زورش به کره جنوبی نرسیدبا این بازی این دوره هم به ژاپن بخورن شانسی برای برد جلو ژاپن ندارن و باختشون حتمیه
من گمان ميكنم همه چيز خيلي خودجوش داره به نفع ما پيش ميره مگر اينكه خودمون بخوايم كارو پيچيده كنيم و مقابل امارات برنده نشيم يا اينكه ژاپني ها خودشونو بندازن تو مسير ايران.
حالا قطعاً همين مسير اول شدن در گروه ميتونه طلايي ترين مسير به سمت جام براي ما باشه و پله پله بازي ها برامون سخت ميشه. البته اينو كه ميگم به اين معني نيست كه كره اي ها را از پيش بازنده حساب كرديم ولي هر چي باشه از روبرو شدن با استراليا در نيمه نهايي خيلي بهتره.
شايد هم شانس كي روشه كه داره ما رو بالا ميبره. الله اعلم![]()
پيش به سوي كره جنوبي چوبله![]()
کلا این جام واسه ایران خیلی جالبه . توی هر مرحله از جام :
اگه به کره بخوریم یه بازی جالب میشه . کره میاد که انتقام بگیره و ایران هم در صدد به قول دوستان چوبله کردن کره است . یه بازی جنجالی دیگه که اگه با برد ایران همراه باشه عملا کره جنوبی یه گربه سیاه واسه خودش جور کرده .
اگه به ژاپن بخوریم هم بازم جالبه . دو تیمی که همیشه بازیشون جلوی همدیگه قشنگ بوده و از اخرین بازیشون هم فکر کنم 10 سال میگذره و در واقع فکر کنم همه دوست دارن توی این جام یه بازی بین این دو تیم برگزار بشه . البته مسابقه بین دو تیم برتر اسیا در رنکینگ فیفا خودش جذابیت بازی رو زیاد میکنه .
و اگه به استرالیا بخوریم هم که دیگه نور علی نور . مخصوصا توی فینال . نمیدونم بعد از سال 98 تا حالا با استرالیا بازی کردیم یا نه اما بازی با استرالیا همیشه واسه ایرونی ها نوستالژی خواهد بود و چه جالب که شکستشون هم بدیم . استرالیا چون به نظر من زیباترین بازیهای جام رو تا حالا بازی کرده و شکست دادنش کمتر از شکست دادن ژاپن نیست .
من شخصا از گرفته شدن حال استراليا به شدت خوشحال شدم شما رو نمي دونمفكر ميكنه هركي اومد جلوش 4تا4 ش ميكنه!
اينم خيلي عجيبه(!) كه كره جنوبي تو سيد 2 باشه!! قصد و غرضي دارن فكر كنم، اول ژاپن بعد كره، يعني تو اسيا اين دوتان بعدشم
ايران البته اگر ما امكانات كره و ژاپن رو داشتيم خيلي اوضاع فرق مي كرد.
Last edited by sale2000; 17-01-2015 at 20:43.
کره با روش بازی ایران، استرالیا رو برد! (دفاع چند لایه یا همان اتوبوسی خودمون! و چشم به ضد حمله...)
تقریبا خیالم از بابت این دو تیم راحت شد! یعنی اگه به استرالیا بخوریم کافیه بازی خودمون رو انجام بدیم!! کره هم که دیگه همه میدونن!!
این وسط میمونه سامورایی های ژاپن که اونام جلو عراق دونده خیلی خلاق در حمله نبودن، تقریباً
عراق یا اردن هم چون بازی حذفی هست فقط تیزهوشی میخواد و فرصت طلبی..
حالا اصن صبر کنیم ببینیم جلو امارات چی کاره ایم اول!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)