نرم افزار m600 نداريد؟
خیلی ممنون!نوشته شده توسط masoud908
همون روز اول که اینو دادی، تستش کردم و تا حالا رو چند تا گوشی نصب کردم که مشکلی نداشته و خوب سرچ میکنه!!!
اما معلوم نیست که Virus definition اون مال کی هس!
اما یه مشکلی که داره اینه که ظاهراً Auto protect نداره!
یه پیشنهاد:
لطفاً با ذکر منبع فایل رو یه جای دیگه Up کنید! فک کنم اونایی که تو mobilestan عضو نیستن به مشکل بخورن!
Tanx
M600i ورژن UIQ 3.0 هس و تا حالا برنامه ای براش ندیدم، اما می گردمنوشته شده توسط hesamkowsar
تکراری بود، متنشو پاک کردم!
Last edited by Mrz_A; 27-11-2006 at 18:49.
خيلي ممنون چون به نرم افزار هاي m600 نياز دارم.بيشتر انتي ويروس و نرم افزار هاي مالتي مديا.ممنون
از همه ممنون به خاطر برنامه هايي كه گزاشتين مخصوصا" mrz_a عزيز من تازه 3250 گرفتم و يه مشكل باحاش داشتم اونم اينه كه فايلهاي sis و jar رو با بلوتوس نميفرسته و قبلا كه 3230 داشتم با file manager اينكارو ميكردم ولي با file manager هايي كه از اين تاپيك دان كردم هم مشكلم هل نشد لطفا" اگه كسي ميدونه منو راهنمايي كنه
خواهش ميكنم...نوشته شده توسط Mrz_A
در مورد اپلود هم واقعا شرمنده...اصلا وقت نميكنم ...اين مدرسه پدرمون در اورده....مگر نه اپلود ميكردم...
با اجازه masoud908،
این آنتی ویروس Full هس . مال S9.1 هس، ظاهراً تنها مشکل او اینه که Auto protect نداره!!!![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجازه ما دست شماست عزيز....نوشته شده توسط Mrz_A
اين قابليت كه ميگي چيه؟
Auto protect باعث میشه که اگه مثلاً از طریق بلوتوث ویروس وارد موبایل بشه، انتی ویروس خودش ویروس رو شناسایی و حذف کنه!
اما این آنتی ویروس در Background روشن نیس و تنها Scan دستی داره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)