یعنی هیچ کس این رو تجربه نکرده و نمی تونه سوالمو به درستی جواب بده؟؟؟؟؟؟![]()
یعنی هیچ کس این رو تجربه نکرده و نمی تونه سوالمو به درستی جواب بده؟؟؟؟؟؟![]()
دوست عزیز مثل گوشی عمل میکنه شما برنامه شبیه ساز رو نصب میکنید و بعد وایبر رو دانلود کرده و نصب میکنید وقتی اجرا کردین برنامه وایبر از شما شماره تلفن رو برای ارسال کد میخواد شماره رو میدین و کد رو وارد کرده وایبر فعال میشه
دوستان ! من وایبر رو رو لپ تاپ نصب کردم ( با کلک رشتی و استفاده از bluestacks ) نسخه دسکتاپ وایبر برای من فعال هستش !
چه جوری Contact های گوشیم رو بیارم رو لپ تاپ و چه جوری اسم شماره هایی که تو وایبر زدم رو Save کنم ؟
این برچسب ها رو جدا از سایتی می شه دانلود کرد ؟
![]()
خیر.
برچست های روی نسخه Desktop به صورت رایگان برای این پلتفرم قرار گرفته شده. و شما با ساینس کردن میتونید رایگان اینا ها دریافت کنید. خیلی از اونها در نسخه ی مبایل پولی هستند.
contact هایه گوشیم رو چه جور بیارم تو نسخه دسکتاپ ؟
فکر کنم اتوماتیک بره
برای من خودشون به صورت اتوماتیک رفت
Last edited by Armin.Computer; 24-11-2014 at 23:51.
من تو گوشیم وایبر ندارم ! با Blustack تو نستم رجیستر کنم ! که Contact هام رو نسخه Dektop نشون نمی ده
ی سوال وایبر روی ویندوز سون نصب کردم
پوشه ای که حاوی Avatars viberهست دقیقا در کدوم مسیره ؟ منظورم پوشه ای که عکس های مخاطبین وایبر رو ذخیره کرده
بی زحمت اسم مسیر دقیق رو بگید؟مرسی
اگه بخوای کانتکت هات سیو شده در کامپیوتر نشون داده شن باید اول در موبایلت شماره ها ذخیره کنی بعد وایبر رو روی موبایل فعال کنی که وقتی به نت وصل میشه اتومات نسخه وایبر موبایل و کامپیوتر سینک میشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)