یاد مسابقه آکادمی افتادم!
یاد مسابقه آکادمی افتادم!
بی تربیتا تو صفحه ژوله بس که توهین کردن حالمو بهم زدن تتیلیتیا!
دقیقا منم همین فکر رو میکنم
منم خیلی پیگیر همین قضیه بودم و ارا رو یکسره چک میکردم . نه واسه اینکه ببینم برنده کیه . بیشتر واسه کنجکاوی بود که واقعا هم یه نتایج عجیبی بدست میومد .
توی این دو شب چندین بار شد که یکی از رقیبا با اختلاق 1000 جلو میزد (ماکسیمم اختلافی که دیدم تقریبا همینقدر بود) و بعد از اون ، ارای اونی که کمتر بود سرعت بیشتری میگرفت و تا فاصله ی 200 رایی از حریف جلوییش پیش میرفت .
به فاصله 200 رای که میرسید سرعت رای های هر دو رقیب تقریبا یکی میشد . و بعد چند ساعت اونی که عقب بود میزد جلو و حالا نوبت اون بود که به اختلاف 1000 تایی برسه .
تمام روند رای ها اینطوری نبود و استثنا هم داشت . ولی اکثر مواقعی که من چک میکردم اختلاف رای ها یا 200 بود یا 1000 .
بعد هم انصافا احتمال همچین رقابتی اونم توی مملکتی که 80 میلیون جمعیت داره اصلا ناچیره . و در ضمن تعداد رای دهنده ها واسه این مسابقه به شدت بیشتر از رای دهنده های مسابقات قبلیه که خودش بازم مشکوک میزنه .
این جانور 2 پا همگیمون رو سر کار گذاشته ...
![]()
تعداد رای ها در این لحظه
![]()
کاملا مشخصه که این سیستم 780 نتیجه رای ها رو اون جوری که هست نشون نمیده
عمدا رای ها رو نزدیک به هم نشون میدن تا مردم رو تشویق به رای دادن کنن و سود خودشون رو بیشتر![]()
مگه رای دادن خالی برای اونا سود داره؟
من اون روز بهتون گفتم كه راي ها جا به جا شد !!! قسم هم خوردم !
اصلا تا الان بيش از دو ميليون شركت نكرده بودن
الان واسه ژوله و حيايي نزديك 4 ميليون شركت كردن
و چقدر خنده داره كه يه دفعه حيايي 100 راي بيشتر ميشه يه دفعه ژوله 100 تا راي بيشتر !!!
آمار كذبه ... همه سر كار هستيم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين عكسو مشاهده كنيد دوستان
ميبينيد؟
اين نظر سنجي خود سايت خندوانه هست كه ژوله دو برابر حيايي راي آورده ...
اصلا چنين چيزي كه آراي اين دو نفر از روز اول تا الان داره با يه اختلاف بسيار ناچيز بالا ميره غير قابل هضم و مضخك هستش !!!
و معلوم ميشه ساختگي هست
آمار رو داره خود سامانه 780 نزديك به هم بالا ميبره تا مردم بيشتر شركت كنن !!!
شايدم آخرش ميخوان بگن اين دو نفر مساوي شدن و دوباره بيان مسابقه بدن ( كه البته بعيده ) چون آبروي خودشون ميره با اين دروغ !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)