تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 262 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

از 2007 تو این فرومم. 2011 از PES زودم تو فیفا بعد از شاید 13 سال... و بعد از فاجعه تاریخی PES 2014 میبینم هنوز کسائی رو که پیگیر این بازی هستن !!! انگار ارث پدری ه که باید روش متعصب باشن بابا بیخیال
    قبول کنیم ضعیف شده دیگه بازی ! از فوتبال فاصله گرفته...
    مردم دنیا خنگول و ما ایرانیا باهوش نیستیم که ! فروش جهانی فیفا 2 -3 برابر PES ئه
    اینم واسه این نمیزنم که کل بندازم

فیفا مگه از ابتدا قدرتمند بود؟!
    یادت نیست فیفای قدیم که رو یک بازیکن کچل داشت که تو همه ی تیم ها بود؟
    یا نحوه ی ایستگاهی زدنش که یه آیکون توپ میومد میبردیش تو سجاف دروازه و میزدیش گل میشد؟
    به مرور پیشرفت کرده و االان رسیده اینجا

پی اس هم همینطوره ... تازه داره اوج میگیره بعد از یک وقفه ای که داشته ؛ به هر حال بازی امری سلیقه ای و ارتباطی به ارث پدر بودن یا نبودن نداره !
    یکی با پی اس درب و داغون حال میکنه و یکی هم با فیفا !

2. 2 کاربر از Repet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

از 2007 تو این فرومم. 2011 از PES زودم تو فیفا بعد از شاید 13 سال... و بعد از فاجعه تاریخی PES 2014 میبینم هنوز کسائی رو که پیگیر این بازی هستن !!! انگار ارث پدری ه که باید روش متعصب باشن بابا بیخیال
    قبول کنیم ضعیف شده دیگه بازی ! از فوتبال فاصله گرفته...
    مردم دنیا خنگول و ما ایرانیا باهوش نیستیم که ! فروش جهانی فیفا 2 -3 برابر PES ئه
    اینم واسه این نمیزنم که کل بندازم
    فراز و نشیب همیشه وجود داره . همونطور که برای FIFA بود و الان برای PES هستش و این داستان برای PES هم ادامه نخواهد داشت .

مگه ما قبول نداریم ؟! در این شکی نیست که بازی FIFA در کل از این بازی بهتر هستش البته با اون همه سرمایه و تبلیغات که برای اون بازی در سراسر دنیا میشه ! .

اینو بگم چون نمیخوام اینجا باز بحث دو بازی شدت بگیره اما نظر شخصی من اینه که اگه FIFA سه برابر PES یا بیشتر میفروشه شاید نصف اون فروش فقط و فقط بخاطر لیسانسهای لیگهای کشورها هستش و بس ! .

هر کس نظر و اعتقادی داره و باید بهش احترام گذاشت .
    Last edited by ™...; 24-08-2014 at 17:07.

4. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

به هر حال بازی امری سلیقه ای و ارتباطی به ارث پدر بودن یا نبودن نداره !
    یکی با پی اس درب و داغون حال میکنه و یکی هم با فیفا !
    +

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    تو یکی از ویدوهایی که از بازی دانلود کردم دیدم که زمان بازی رو میشه یک دقیقه یک دقیقه کم و زیاد کرد ! .

Last edited by ™...; 24-08-2014 at 17:30.

6. 5 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

تو همین ویدویه المان و برزیل هم بود...زمان بازی 5-6-7 دقیقه وجود داشت...کاش 45 دقیقه کامل هم باشه

8. 2 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

PES2015 را بیشتر بشناسید !!! .

! PES2015 GAMEPLAY compilation

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 60 MB

10. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این پست رو دوست خوبم Romell تو بازیسنتر گزاشته

من امسال دیگه حال و حوصله ترجمه کردن ندارم (به خاطر مسائلی که بعد از عرضه بازی پارسال برام پیش اومد ، ) اولا واقعا در شگفتم که دوستانی پیدا میشن و سری pes رو از اولین شماره ای که عرضه شد دارن میکوبن و میگن که هیچ وقت بازی خوبی نبوده و از این حرف ها !!! واقعا باورم نمیشه چه جوری میشه به سری pes خصوصا در زمان های پلی استیشن 1 و 2 رو بخوایم زیر سوال ببریم این بازی در اون زمان ها واقعا یک پادشاه بی رقیب بود هیچ وقت الکی برای چیزی لقب نمیذارن و واقعا به حق در اون زمان ها پیشروی بازی های شبیه ساز ورزشی بود .

ولی در نسل هفتم به خاطر دلایل بسیار زیاد این بازی دچار افولی وحشتناک شد و سری فیفا با برنامه ریزی بی نظیر خودش تونست به اوج برسه و سری pes رو به زیر بکشه ! مثل من و خلیی از دوستان pes بازی قدیمی که به سوی فیفا رفتیم (من از فیفا 08 به سوی این فوتبال رفتم ) انقدر به خاطر تعصبات و علاقه مندی هاتون دیگه نیاین کل همه چیز یک بازی رو زیر سوال ببرین و گذشتش رو به ریشخند بگیرین !!!

درباره pes 2015 من الان میتونم کلی نقد اولیه و پیش نمایش رو ترجمه کنم که البته یکی دو تا هم دارم ولی خب اگه باز بذارم تو این سایت و در آینده هم بازی اومد بیرون و اگه باز هم خوب نبود همه میریزن سرم که چرا گفتی بازی خوبه و دیدی بازم بازی مذخرف از آب در اومد !!!

هر چند از امیدواری خیلی زیاد من نسبت به نسخه 2014 نباید گذشت که با عرضه بازی به یاس و نا امیدی تبدیل شد !

فقط میتونم تا اینجای کار به pes باز هم قدیمی اینو بگم بازی کد نمایشگاه گیمز کام در بخش گیم پلی هر کسی که بازی کرده چه فیفا باز ها و چه pes باز ها همه از بازی تعریف کردن و گفتن بازی بسیار بسیار به دوران pes 5 و pes 6 شباهت پیدا کرده البته یک بازی مدرن شده به اون سبک و سیاق !

یکی از شگفت انگیز ترین چیزایی که در نمایشگاه امسال گیمر ها دیدن PLAYER ID هستش که امسال در بازی تکمیل شده به طور مثال تونی کروس استایل پاس دادن و حرکت کردن و شوت زدنش دقیقا مثل خودشه و این موضوع درباره توماس مولر و اوزیل و هوملس و خیلی های دیگه صدق میکنه و هر کدومشون انیمیشنی منحصر به خودشون دارن ، از دروازه بان های بازی تعریف شده و از شمای کلی بازی بسیار تعریف کردن خود Asim Tanvir یکی از اعضای قدیمی وینینگ الون بلاگ و فیفا ساکر بلاگ وقتی در نمایشگاه E3 رفت بازی رو تست کرده بود به شدت نا امید شده بود و بازی pes 2015 رو به حالت مسخره pes 2014 HD Remaster معرفی کرده بود !! و واقعا از بازی به شت نا امید شده بود !!!

ولی در کد نمایشگاه گیمز کام asim به شدت غافلگیر شده بود و کاملا متعجب و شگفت زده شده بود و این جمله رو به کار برد :

You know, where it matters. This is where PES 2015 truly excels. Just after one game I could tell the difference compared to the E3 code, it was night and day

میدونید چیه واقعا بازی pes 2015 در نمایشگاه گیمز کام نسبت به مقایسه نسخه کد نمایشگاه E3 برتری محسوسی داشته و من میتونم بگم این تفاوت مثل مقایسه کردن شب با روز هستش !!!

درباره بازی در بخش گرافیک صحبت کرده و گفته کد نمایشگاه E3 واقعا نا امید کننده بود انگاری که یک نسخه به روز شده ورژن ps3 هستش و همون طور که در بالا تر گفته بودم بازی pes 2015 رو به حالت مسخره pes 2014 HD Remaster معرفی کرده بود ولی کد نمایشگاه گیمز کام در کمال ناباوری تغییرت اساسی کرده بود ویک بهبود چشمگیری پیدا کرده !

خلاصه در بخش گرافیک هم از بازی تعریف و تمجید کرده

(
    One of my biggest gripes with the E3 code was that it wasn’t a big enough visual jump from the PS3 to the PS4. The words “PES 2014 HD remaster” were used, something I still stick by when it comes to the E3 code, but I couldn’t say that at all about what was shown at Gamescom. The feedback I provided back then might’ve seemed harsh, but it resulted in a huge improvement in the visual fidelity so I’m more than pleased )

نکته : این گفته های من نیست و به من هیچ ربطی نداره که در آخر بازی بیاد چه خوب باشه و چه بد گفته های شخص دیگست و نه من !

فقط ببینین بعضی از شما دوستان با من پارسال چی کار کردین که از ترجمه کردن پیش نمایش ها میترسم براتون بذارم !!!

در ضمن دوستانی که گیم پلی ویدئو های هر دو بازی چه فیفا و چه pes رو از یوتیوب میبینین به درد لای جرز هم نمیخوره اگه گیم پلی ویدئوی 60 فرم دیدین میتونین دانلود کنین و ارزشش رو داره ببینین چون بیشتر ویدئوی های یوتیوب 30 فرم هستن و حتی پایین تر هستن به همین سو کیفیت انیمیشن های بازی به شدت پاین میاد و بد نشون داده میشه و همچنین سرعت بازی هم زیاد نشون داده میشه این مشکل رو دوستان هم در فروم فیفا و هم در این فروم بارها و بارها گفتن که ای وای سرعت فیفا زیاده و انیمیشن ها بد و همچنین در این فروم هم این داستان بوده که البته یقین دارم این داستان و صحبت ها باز ادامه خواهد داشت !!!

درباره مشکلات pes 2015 بیشتر تور دروزاه بوده که ایراد گرفته شده ازش و همچنین سیاه شدن تصویر که مثلا توپ میره اوت سریع تصویر قطع میشه و دروزاه بان میخواد بازی رو شروع کنه که در این بخش بازی کاملا نسل قبلی هستش و بازی حالت زنده و پویا در این حالت نداره ولی از بخش گرافیک بازی تعریف شده ولی بیشترین بخشی که خیلی خیلی ازش تمجید شده بخش گیم پلی بازی بوده که گفته شده pes 2015 پس از سال ها سر در گمی راه خودش رودر این بخش پیدا کرده !

به هر حال بازی بیاد وببنیم که چی میشه فعلا بازی اول من مثل خیلی های دیگه فیفا 15 هستش (اونایی هم که با تمامی این تفاصیل هنوز که هنوزه pes بازی میکنن احترامشون واجبه
    ) و بدون درنگ میخرمش و بازی pes 2015 هم باید عرضه بشه و ببینیم که چه اتفاقی خواهد افتاد ..........

پاینده باشید ...........

12. 7 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان کسی میدونه دمو برا pc میاد یا نه؟اگه میاد کی قراره بیاد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این کلیپ فوق العاده است
    گل اولی که نیمار زد هوش مصنوعی خود کامپیوتر بود
    حرکات دروازه بانها خیلی عالی بود انیمیشن های زیادی دیدم برای دروازبان
    حتما حتما دانلود کنید

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بدون شرح

16. 4 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حرکت فوق العاده نیمار

18. 2 کاربر از mojtaba007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •