طبق آخرین مصاحبه آنجلوتی، دی ماریا خودش تقاضای رفتن از رئال رو داره و به نظر می رسه رفتنش از رئال به مقصد منچستر یا پاریسن ژرمن قطعی باشه.
مثل قبل باید دست رویه دست بذاریم ببینیم دی ماریا رو هم از دست میدیم یا نه !
طبق آخرین مصاحبه آنجلوتی، دی ماریا خودش تقاضای رفتن از رئال رو داره و به نظر می رسه رفتنش از رئال به مقصد منچستر یا پاریسن ژرمن قطعی باشه.
مثل قبل باید دست رویه دست بذاریم ببینیم دی ماریا رو هم از دست میدیم یا نه !
نمی دونم چرا یهو یاد کریستیانو رونالدو افتادم .
وبعدش نیستلروی و بکهام و هاینزه ...![]()
دوباره خبر رسیده که پاریسن ژرمن از رقابت جذب دی ماریا کنار کشیده. البته کلا فکر کنم بخاطر قانون فیر پلی مالی پاریسن ژرمن واسه جذبش مشکل داشته باشه. حالا منچستر مونده و دی ماریا ! اگه اینا جذب بازیکن بلد نیستم تا چند تا از این دلال های ایرانی رو صادر کنیم اونجا ! دی ماریا که سهله، مسی و رونالدو رو هم جذب می کنن !!بابا خب یه تکونی به خودتون بدین ! دو تا بازیکن درست و حسابی جذب کنید ! خسته شدیم به خدا !
خدیرا هم گزینه مهم دیگه در دسترس هست که به یه پیشنهاد خوب می تونن راحت جذبش کنن ! همچنین پرونده بن عطیه هم همچنان بازه.
از اونطرف احتمالا بالوتلی میره لیورپول ! (یاد بگیرید !!) و میلان هرناندز ما رو به عنوان جانشینش می خواد جذب کنه . به نظر من که هرناندز رو کلا نباید بفروشن !
اندرسون هم احتمالا به یکی از باشگاه های پرتغال منتقل میشه.
در حالی که اخبار نقل و انتقالات برای سایر تیم ها حضور بازیکن در تست پزشکی و امضاء قرار رسمی و ... هست، برای ما :
Madrid & Di Maria waiting for Man Utd
Real Madrid are waiting for Manchester United to launch a formal bid for Angel Di Maria. The Argentine wants a deal worth more than the €5 million-a-year salary Madrid have offered him, while all the Madrid players are keen for the winger to stay.
جریان چیه؟ چرا می خوان ولبک رو بفروشن ؟!
خودش درخواست خروج کرده
در یک کنفرانس مطبوعاتی هم از فن خال درمورد ولبک پرسیده بودند که خیلی حرفه ایی پیچونده و اطلاعات قطعی نداده
-----------
برای بای با ساندرلند همچنان مشکلات مصدومیت رو داریم
فن خال گفته: "هفته قبل 9 مصدوم داشتیم و حالا هم 7 تا!من در طول دوران مربی گری ام تا به حال چنین مشکلی نداشتم! "
بعد از کریک،حالا هررا، فلینی و لینگارد هم مصدوم هستند و مشکل بزرگی در میانه میدان داریم.یه خبرهایی هست که شاید هررا به بازی برسه
روخو هم به بازی با ساندرلند نمیرسه
اما خبر خوب بازگشت فن پرسی و والنسیا به تیم هست.
Last edited by mohammad_87; 23-08-2014 at 18:31.
جالبه، توی اون کنفرانس سخنان خیلی باحالی زد..گفته بود که من و گیگز با دنی نشستیم و صحبت کردیم و اصلا قرار شده یک کلمه هم به بیرون درز نکنه! چه قدر این مربی حرفه ای هست!
فقط یه نکته ای رو بگم ولبک از 9 سالگی تو باشگاه بوده وخیلی خیلی بعیده درخواست خروج بده این صحبتایی هم که هست مطبوعات میگن
باشگاه نمی خوادش نه این که خودش بخواد بره
دوما به نظرم خیلی بعیده این اتفاق فن خال تو همون مصاحبه هم گفت چون هیچی به بیرون درز نمی کنه برای همینه شما(خبرنگارا) دارید حدس می زنید
کلا اگه ولبک بره و چیچا بمونه من به شخصه با این قضیه نمی تونم کنار بیام
ولبک خیلی خوب گل نمیزنه ولی خیلی به تیم کمک می کنه
لیورپول اراده کرد تو سه شماره بالوتلی گرفت اونوقت جناب وودوارد یه ماه طول میکشه تا روخو جذب کنه......با وجود این شخص خدا به دادمون برسه....![]()
خب قضیه دی ماریا داره خیلی خوب پیش میره و دیگه اکثر منابع معتبر خبر از قطعی شدن انتقال تو 2-3 روز اینده دادن
ESPN گفته دی ماریا اولین نفر قطعی می شه از بین سه تایی که یونایتد میخواد بخره تو این هفت روز
اسکای هم گفته انتقال 48 میلیون پوندی به زودی قطعی می شه و این که رونالدو بهش گفته اگه می خوای رئال رو ترک کنی یونایتد باشگاهی هست که باید بره
به نظر میاد شماره هفت جدیدمون رو به دست اوردیم
Di Maria has chosen Manchester Utd and the clubs are close to agreeing a fee. Angel Di Maria is new #7 for MUFC
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)