دقیقه ی 70 و هنوز یه موقعیت گل جدی نداشتیم... خدا این فصلو بخیر کنه
دقیقه ی 70 و هنوز یه موقعیت گل جدی نداشتیم... خدا این فصلو بخیر کنه
فکر کنم توی تمرینات پیشفصل، دایی به طور فشرده روی سبک اعتراض کردن بازیکنها کار کرده به جای کارهای فنی. هر خطایی که میکنن، پنج نفری هجوم میبرن به داور و اعتراض میکنن. بابا آخه چرا همچین میکنید؟ دو تا شوت و پاس یاد بگیرید به جای این کارها.
بیچاره دایی که قراره حسابی ابروش بره :(
پرسپولیس به معنای دقیق کلمه افتضاح بود!
فقط همین.
.
هیچی از تیم تو زمین ندیدیم.
نه تو فاز حمله خوب بودیم و نه دفاع.
چقدر کارت زرد گرفتیم! فکر کنم 7 یا 8 تائی شد.
چهار تا پاس درست و پیاپی به هم نمی دادن.
سلام
آقا صادقیان وقتی تو ذوب آهن هم بود این جوری اعتراض های شدید انجام میداد ؟
این فصل صادقیان تنهاست و فشار روش زیادتر هست ، به نظرم دایی باید کنترلش کنه ، گرچه فکر میکنم یه سری از این اعتراض ها زیر سر دایی هست , انقدر اعتراض میکنه ، دیگه تیم داره به حاشیه کشیده میشه و ناخودآگاه بازیکن ها هم پیاپی اعتراض میکنن و این اصلا برای تیم خوب نیست .
و درآخر فکر میکنم امتیازی که داریم اصلا مهم نیست چون دو تا بازی سخت داشتیم ، و میشه جبران کرد .
موفق باشید.
تبریک میگم، دوتا بازی 8تا کارت زرد 2تا قرمز.
منتطر یه محرومیت سنگین هم برای صادقیان باشین
اظهارات دایی پس از شکست برابر فولاد
علی دایی پس از شکست دو بر صفر مقابل فولاد در نشست خبری گفت: این برد را به فولاد تبریک میگویم نیمه اول بازی خوبی انجام ندادیم
اما رفته رفته بهتر شدیم و توانستیم ولی فولاد در دقایق اخر به گل برسد اما نتوانستیم مقابل فولاد شرایط بهتری داشته باشیم.
در نیمه دوم به بازی سرعت بدهیم اما یک گل بسیار بد خوردیم و بازی را از دست دادیم . بازی ما نبود و فولاد شایستهتر از ما بود و تیم برتر میدان بود.
وی ادامه داد: یکی از بدترین روزهای بد ما بود و بد بازی کردیم و به جز 20 دقیقه اول که مسابقه پایاپای بود در بقیه بازی فولاد برتر بود. از موقعیت های خودمان هم نتوانستیم استفاده کنیم.
علی دایی در خصوص اینکه پیام صادقیان در رختکن و شیشه آن را شکسته گفت: ندیدم صادقیان در رختکن را بشکند.
در این هوای گرم و چنین فضایی و خوردن دو گل فشار روی بازیکنان ایجاد میشود. چرا مثل آب خوردن تیم ما 10 نفره میشود؟
بازیکنان ما از تیم اخراج می شوند و سر هر صحنهای به حق یا ناحق اعتراض میکنیم و داور به سختی تیم ما را جریمه میکند. هنوز ابتدای فصل است اما با این شیوه داوری ضربه سنگینی به تیم ما وارد میشود.
وی در مورد حضور عباسزاده گفت: او در دو بازی تمام تلاشش را کرده او با اینکه در پست کناری بازی میکند گلزنی است ولی در این دو بازی نتوانسته گل بزند و اگر او یک گل بزند همه چیز عوض میشود.
اتفاقا به نظر من بازی با نفت یکی از ساده ترین بازی هایی بود که پرسپولیس واسه این فصل داشت که راحت از دستش داد. بازم میگم این نفت رتبه ش امسال دو رقمی میشه. فولاد هم امسال خیلی ضعیفه و توی این دو تا بازی، تنها سختی واسه تیم زمین نا مساعد و هوای گرم و دیگر هیچ و از دو تا بازی ساده یک امتیاز گرفتیم
بابا این فقط اولین شکست بود. اونم جلوی دو تیم خوب!
.
کافیه توی رسانه ها و سایت های ورزشی یه کم بچرخی،
اوضاع رو انقدر داغون و بد نشون میدن که انگار دنیا به آخر رسیده! این فقط اولین باخت دائی بود.
کم کم دارم یاد اون سالی می افتم که هوادارا از دقیقه 30 هفته اول شروع کردن علیه سرمربی وقت تیم ( استیلی ) شعار دادن.
بالاخره هر تیمی روز بد و روز خوب داره و من فکر می کنم دیروز، روز بد تیم ما بود. ( خیلی بد )
نمی خوام باخت رو گردن هوای 45 درجه و زمین مزخرف بندازم ولی اونا هم بی تاثیر نبود.
فقط نمی دونم چرا اینقدر کارت میگیریم، ( اونم بعد از این قانون مضحکی که اومده )
بازیکنا هم بعد از هر خطا فقط اعتراض می کنن.
تو دفاع که خیلی بد بودیم و اصلا هیچ نظم و هماهنگی ای وجود نداشت.
بازیساز هم که اصلا نداریم.
مواقعی که توپ دست ماست، اصلا نمی دونیم چطوری اونو به یه موقعیت گل خوب تبدیل کنیم.
دائی باید خیلی بیشتر از اینها رو تیم کار کنه، چه فنی و چه اخلاقی
فقط امیدوارم این روز ها زود تموم بشه و روز های برد هم فرا برسه...
همچنان امیدوار( البته چاره دیگه ای هم نداریم
)
سلام
دو تا پست توی یکی از تاپیک ها گذاشتم، ولی بعدش دیدم که بیشتر به پرسپولیس مربوطه
ولی گفتم دیگه همونارو Copy & Paste نکنم شون.
میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینیدشون و نظرتون رو همینجا بگین.
ممنون!
محتوای مخفی: عکس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)