تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 175 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

فقط خدا کنه که لوییز انریکه خیلی زود به ترکیب ثابتش برسه. چون به نظر من یکی از مهمترین فاکتورها برای یک تیم ترکیب ثابت هست. مشکلی که به نظرم تاتا مارتینو نتونست تا آخر فصل حلش کنه و نتیجه اش رو هم دیدیم. هر چی از فصل میگذشت بارسا بدتر بازی میکرد. در مقابل کارلتو توی رئال هم ابتدا متزلزل نشون داد ولی بعد به یه ترکیب عالی رسید ونتیجه اش رو هم دیدیم که رئال هر چقدر از فصل میگذشت خطرناک تر میشد.

2. 2 کاربر از misagh8900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

انريکه: دني آلوس در بارسلونا مي‌ماند

لوئيس انريکه جدايي دني آلوس از تيمش را تکذيب کرد. بازيکن برزيلي پيشنهاداتي براي جدايي از بارسلونا داشت که ليورپول هم يکي از مشتريان وي بود.

به نقل از فارس، انريکه پس از شکست يک بر صفر شب گذشته مقابل ناپولي اظهار داشت: از حضور دني آلوس در تيم راضي هستم. آلوس بازيکن بارسلونا است و بازيکن بسيار خوبي هم هست. من او را به خوبي مي‌شناسم و او با ما خواهد بود.

اولين شکست بارسلونا در مسابقات پيش از فصل با حضور کلوديو براوو درون دروازه تيم رقم خورد.

سرمربي بارسلونا ادامه داد: براوو کار زيادي نداشت اما در زمان لازم بسيار خوب عمل کرد. اشتباهات هم جزئي از بازي است و پيش مي‌آيد.

منبع: varzesh3.com

4. 6 کاربر از misagh8900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مصاحبه لوییز انریکه، راکیتیچ و براوو بعد از بازی:
    لوییز انریکه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک بازی خوب و حیف از اشتباهی که در آخر صورت گرفت. من پیشرفت رو تیمم دیدم. تساوی میتوانست یک نتیجه عادلانه باشه!
    آلوز؟ او جزیی از ترکیب تیم ما هست. من بسیار خوشحالم که او در بارسا هست. ما هنوز در مورد آینده اش صحبتی نکردیم!
    دلوفئو فقط 15 دقیقه بازی کرد؟ من بسیار خوشحالم از حملاتی که شروع کرد اما او باید بیشتر روی دفاع کردن هم کار کنه!
    سانگ و آفلای؟ ببینیم چی میشه من رو راست هستم. ما باید دنبال یه راه حل باشیم. اونا الان بازیکنای بارسا به شمار میرن!

راکیتیچ:

این بازی مهمی برای من بود. من برای جا افتادن نیاز به زمان دارم اما من هر روز دارم احساس راحتی میکنم و میخوام همینجوری برای پیشرفت ادامه بدم!
    اشتباه براوو؟ این جور اتفاقا تو فوتبال پیش میاد. به جز این صحنه او بازی بسیار خوبی رو به نمایش گذاشت!

براوو:

اشتباهت؟ اینجور اتفاقا میوفته اگه دروازه بان باشی
    من میدونم که چه کاری باید انجام بدم. سخت به کار کردن ادامه بدم!

توییتر شوالیه:برگشتیم به بارسلونا... نتیجه بد بود، اما ما ادامه میدیم برای آماده شدن!

انریکه در نشست خبری پس از بازی گفت :
    ارزیابی:
    رقابتی جدی را شاهد بودیم . از ناپولی برتر بودیم.شاید مساوی نتیجه ایده ال تری بود.به هر حال در پیش فصل به سر می بریم و چنین شکست هایی خیلی دور از ذهن نیست

اشتباه کلودیو براوو

امروز براوو بصورت جدی محک خورد .نباید به او خیلی سخت گرفت. یکی دو توپ خوب را دفع کرد و بازی با پای او هم خوب بود. فعلا قصد آنالیز چیزی را نداریم. الان قصد ندارم در مورد این مساله صحبت کنم

آلوس

آلوس بازیکن باسلونا است.شکی نیست که او بازیکن بزرگ و خوبی است. او را به خوبی می شناسم و در حال حاضر با ما تمرین می کند.در روز اول تمرین ما فقط احوالپرسی کردیم و خیلی کوتاه در مورد تعطیلات تابستانی حرف زدیم.چیزهایی که در مورد او گفته میشه شایعه است.
    ما باید بهتر از فرصتهامون استفاده کنیم.برای من همه بازیکنها یکسان هستند.چه جز تیم اصلی باشند و چه جز تیم ب.
    من از دولوفئو میخوام که هزار درصد آماده باشه.مهارتهای او در حمله را دوست دارم ولی او باید در دفاع بهتر بشه.

ده قدرت برتر بازیکنان بارسلونا در فیفا 15

Rakitic 84
    Mascherano 85
    Busquets 85
    Pique 86
    Pedro 85
    Neymar 86
    Xavi 88
    Iniesta 90
    Suarez 90
    Messi 94

فردا روز مهمی برای سوارز و همچنین بارسا هست!
    فردا سوارز به همراه وکیلش+چند تن از مقامات فدراسیون اروگوئه و بارسا به دادگاه ورزشی میرن تا از محرومیت سوارز بکاهن (باشگاهی و کشوری) و یا محرومیتش رو از بین ببرن (باشگاهی)!

6. 10 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

چهار کاپیتان

نتایج رای گیری برای تعیین کاپیتان های تیم اعلام شد تا ژاوی، اینیستا، مسی و بوسکتس به عنوان کاپیتان های بارسا در فصل2014/15 انتخاب شوند.

نتایج قرعه کشی روز سه شنبه که تمام اعضای تیم اصلی در آن شرکت کردند اعلام شد و چهار کاپیتان بارسا در فصل جدید مشخص شدند. ژاوی هرناندس، آندرس اینیستا، لیونل مسی و سرخیو بوسکتس بازیکنان منتخب اعضای تیم بودند.

پس از رفتن کارلس پویول و ویکتور والدس، لیونل مسی و سرخیو بوسکتس بازیکنان جدیدی بودند که جایگزین آنها شدند. کاپیتان های اول و سوم تیم در فصل پیش بارسا را ترک کردند. نا گفته نماند که مسی و بوسکتس پیش از این نیز در شرایط محدود بوجود آمده بازوبند کاپیتانی بارسا را به بازو بسته بودند و بنابراین هر دوی آنها با این وظیفه به خوبی آشنا هستند.

ژاوی نیز در شش فصل گذشته به عنوان کاپیتان دوم بارسا فعالیت می کرد و اکنون نیز وی به جای کارلس پویول، به عنوان کاپیتان اول تیم شناخته می شود.

منبع: سايت رسمي باشگاه
    مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
    متئو به تمرینات بازگشت

مدافع فرانسوی بارسا که به دلیل مصدومیت جزیی سفر به سویس را از دست داده بود، در اخرین جلسه تمرین تیم حضور یافت اما هنوز مجوز نهایی کادر پزشکی را دریافت نکرده است.

بازیکنان تیم اصلی بارسا در اولین تمرین خود پس از بازی مقابل ناپولی، در تمرین برگزار شده در زمین سیوتات اسپورتیوا حضور یافتند. لوییس انریکه توانست دوباره مدافع جدید خود، جرمی متئو را در تمرین تیم ملاقات کنند. متئو با وجود این که هنوز تایید کادر پزشکی را دریافت نکرده است، در این جلسه حاضر شد و آدریانو کوریا نیز در بخشی از تمرین شرکت کرد.

بازیکن فرانسوی بارسا با مصدومیت جزیی همسترینگ مواجه شده بود و نتوانست برای حضور در دیدار دوستانه با تیم ناپولی که در شهر ژنو سویس برگزار شد، حضور داشته باشد. در مقابل آدریانو پس از نوسانات غیر عادی قلب خود در تمرینات پیش فصل، مشغول طی کردن مراحل درمانی خود است.

تمرین اختصاصی ژاوی و نیمار

این جلسه تمرینی شاهد معرفی چهار کاپیتان تیم بود که ژاوی در این میان به عنوان کاپیتان اصلی برگزیده شد. ژاوی نیز مانند نیمار هنوز هم در تمرینات انفرادی و اختصاصی حضور می یابد تا مراحل بازیابی خود را طی کند.

هلیلوویچ، سمپر، ادگار ایه، ساندرو، مونیر و گلیمالدو تر تیم بارسا ب نیز در این تمرین حضور داشتند اما آداما، پاتریک و بگنک به تمرین با تیم ذخیره پرداختند.

انریکه و مسی؛ 11 سال پیش

لیونل مسی و لوییس انریکه پس از حضور در ترکیب تیم بارسا در فصل 2003/04 این بار در جایگاه بازیکن و سرمربی کنار یکدیگر فعالیت می کنند.

فرانک ریکارد در فصل 2003/04 ستاره جوان تیم بارسا ب را به ترکیب اصلی فرا خواند تا در دیدار دوستانه مقابل پورتو از وی استفاده کند. این بازیکن کسی نبود جز لیونل مسی. لوییس انریکه که آخرین فصل خود را در بارسا سپری می کرد نیز در جمع بازیکنان ترکیب اصلی قرار داشت. این دو بازیکن در یک موقعیت خطرناک، به دروازه حریف رسیدند و تا آستانه فروپاشی دروازه حریف پیش رفتند.

مسی درباره تجربه خود پس از این دیدار در مصاحبه خود با شبکه تلویزیونی بارسا گفت: «همه بازیکنان به ما کمک کردند تا در ترکیب تیم بهتر عمل کنیم که از جمله بهترین آنها در این زمینه می توانم به لوییس انریکه، ژاوی و گابری اشاره کنم. آنها کمک فراوانی را به چهار بازیکن جوان تیم کردند».

نقش های جدید

یازده سال پس از آن زمان سپری شد. ستاره خجالتی آرژانتینی بارسا به درخشان ترین ستاره فوتبال جهان تبدیل شد و بازیکن ارزشمند تیم نیز وارد فاز مربیگری شد و پس از تجربه هدایت تیم هایی مانند بارسا ب، آ اس رم و سلتا ویگو، مجدداً به بارسا بازگشت. اکنون ترکیب تیم نسبت به سال 2004 تغییرات فراوانی کرده است اما هنوز دو چهره آشنا به نام های ژاوی و اینیستا در ترکیب وجود دارد که پس از تجربه بازی کنار انریکه، تجربه فعالیت تحت هدایت وی را نیز کسب کرده اند.

شماره رافینیا و سرخی روبرتو مشخص شد

رافینیا و سرخی روبرتو، دو بازیکن جوان و آینده دار بارسلونا، در فصل بعدی مسابقات به ترتیب شماره 12 و 20 را بر تن خواهند کرد.

شماره های فصل جدید آبی اناری ها تقریباً مشخص شده است و شماره دو بازیکن دیگر تیم نیز امروز اعلام شد. رافینیا و سرجی روبرتو، شماره هایی را که در مسابقات پیش فصل به تن کرده اند را خواهند پوشید.

سرخی روبرتو، از 24 به 20

شماره 24 تیم که فصل گذشته توسط سرخی روبرتو استفاده می شد، در این فصل به جرمی متئو داده شده و سرخی شماره 20 را بر تن خواهد کرد. پیش از آن نیز روبرتو، شماره 28 و قبل تر از آن نیز شماره 30 را می پوشید؛ سرخی روبرتو در اولین بازی خود برای بارسا، شماره 30 را پوشیده بود.

در بین سالهای 2004 تا 2008، شماره 20 تیم متعلق به دکو بود. پس از دکو نیز، دنی آلوس و آفلای این شماره را در اختیار داشتند و فصل قبل نیز این شماره در اختیار تیو بود.

12، شماره شانس

رافا آلکانترا، تصمیم گرفت همان شماره ای را بر تن کند که در بارسا ب و در تیم سلتاویگو پوشیده بود. پیش از این، شماره دوازده بارسا متعلق به جاناتان دوس سانتوس بود. قبل از دوس سانتوس مکزیکی، شماره 12 تیم متعلق به جیووانی ون برانکهست بود که در طی سالهای 2003 تا 2007، این شماره را بر تن داشت.

این برای اولین بار است که رافینیا شماره مورد علاقه اش را در تیم اول بارسا می تواند بر تن کند. وی در فصل 2012/13 در کنار برادرش در لیگ قهرمانان و برابر بنفیکا بازی کرد و در آن مسابقه شماره 30 را بر تن داشت. در دو بازی دیگر او در تیم اول نیز شماره 34 توسط وی استفاده شد.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: سجاد اسدی / FCBarcelona.ir
    پدرو: «عملکرد تیم بهبود یافته است»

بازیکن اهل جزایر قناری بارسا معتقد است فشار و کار تیمی یک بخش اساسی از روش کار لوئیز انریکه را تشکیل می دهد.

پدرو رودریگز در بازه مقابل ناپولی فوق العاده فعال بود و چندین شانس برای به ثمر رساندن گل داشت اما با وجود این شکست او احساس می کند که عملکرد بهتری نسبت به بازی مقابل نیس داشتند. او گفت: «ما احساس خوب و شانس هایی برای پیروزی داشتیم اما به اندازه کافی در خط حمله دقیق نبودیم».

از نظر پدرو «تثبیت موقعیت، فشار و کمک کردن به هم تیمی خود» سه عنصری است که به نظر می رسد لوئیز انریکه مشتاق است روی آنها کار کند. وی افزود: «همان طور که فصل پیش می رود، ما به تلاش خود روی این نکات ادامه خواهیم داد و من مطمئنم که نتایج نیز به دست خواهند آمد».

پدرو دروازبان تیم، کلودیو براوو را این گونه توصیف کرد: «او با دقت بود و بازی خوبی انجام داد. در مورد گل، این چیزها برای هرکسی می تواند اتفاق بیافتد. من به خاطر عملکرد عالی امشب به او تبریک می گویم».

ایوان راکیتیچ و کلودیو براوو نیز پس از بازی با رسانه ها صحبت کردند.

راکیتیچ

«من هر روز احساس بهتری دارم. بیشتر مطمئنم و در حال نجربه یک درک بهتر با هم تیمی هایم هستم. من مدت زیادی اینجا نبوده ام اما می خواهم همین طور هر روز بهتر شوم».

«به طور کلی بازی خوبی بود و می توانستیم گل بزنیم. ما همیشه می خواهیم پیروز شویم. شما می توانید این را از نحوه بازی ما ببینید. فکر می کنم شانس های زیادی خلق کردیم و بازی خوبی انجام دادیم و در حال به دست آوردن اعتماد به نفس هستیم».

در مورد براوو: «این چیزها اتفاق می افتد. فکر می کنم بازی خوبی انجام داد و این اعتماد ما را نسبت به او تغییر نداده است».

کلودیو براوو

«من بسیار مفتخرم که اولین بازی خود را به پایان رساندم. امیدوارم که باز هم بتوانم در ترکیب اصلی بازی کنم».

براوو درباره اشتباهی که منجر به گل حریف شد، توضیح داد: «در این موقعیت این چیزها اتفاق می افتد. من باید به کار کردن ادامه دهم اما همیشه خونسردی خود را حفظ می کنم و می دانم چه ارزشی دارم و چه کار می توانم انجام دهم».

منبع : سایت رسمی باشگاه
    مترجم : رضا خانجانی / FCBarcelona.ir
    چهارشنبه در جنوا، از نگاه اعداد

بارسا اگر چه در بازی دیشب برابر ناپولی شکست خورد، اما این شکست نکات جالبی را به همراه داشت و انریکه نیز به آنالیز و ارزیابی بهتر تیم در این بازی پرداخت.

علی رغم شکست برابر ناپولی در جنوا، لوئیز انریکه نکات مثبت و مهمی را در این بازی درباره تیم متوجه شد. ما نیز در ادامه به بررسی چند نکته کلیدی درباره این مسابقه خواهیم پرداخت.

کلودیو براوو، چهارمین بازیکن بارسا است که در این تابستان اولین بازی خود را برای تیم اصلی انجام داده است. پیش از این، تراشتگن، جرمی متئو و راکیتیچ در جریان بازی های پیش فصل، اولین بازی های خود را برای بارسا انجام داده اند.

این بازی، اولین تجربه براوو در ورزشگاه جنوا نبود. پیش از این، براوو به عنوان دروازه بان تیم ملی شیلی در یک بازی دوستانه برابر اسپانیا در این ورزشگاه بازی کرد؛ آن بازی با نتیجه 2-2 به پایان رسید.

تنها براوو و متئو در این بازی 90 دقیقه کامل در زمین حضور داشتند. در بازی برابر نیس تنها تراشتگن 90 دقیقه کامل بازی کرد و بقیه بازیکنان تعویض شدند. شایان ذکر است که در بازی برابر هوئلوا، تمام بازیکنان تیم تعویض شدند و هیچکس به طور کامل در تمام دقایق بازی حضور نداشت.

در این بازی، 10 بازیکن از 11 بازیکن ترکیب آغازین تیم، از تیم اصلی بارسلونا بودند. تنها مونیر از تیم اصلی نبود؛ مونیر دو بار نیز شانس بازکردن دروازه حریف را داشت.

در پایان این بازی تنها چهار بازیکن از ترکیب آغازین باقی ماندند (براوو، سرجی روبرتو، دلوفئو و مونتویا)؛ هفت بازیکن دیگر، بازیکنان ذخیره بودند (سمپر، باگناک، له، هالیلوویچ، گریمالدو، آداما و ساندرو).

در آغاز بازی، اینیستا بازوبند کاپیتانی بارسا را در اختیار داشت و پس از تعویض شدنش، بازوبند را به بارترا سپرد. در پانزده دقیقه مانده به پایان بازی نیز بارترا تعویض شد و بازوبند را به مونتویا سپرد.

در این بازی برای اولین بار آبی اناری ها لباس اول فصل بعد خود را پوشیدند. در بازی برابر نیس و هوئلوا، بازیکنان از لباس دوم تیم استفاده کردند.

مترجم: سجاد اسدی / FCBarcelona.ir
    نخستین بازی براوو و نقش آفرینی رافینیا در 9 کاذب

در بازی دیشب بارسلونا مقابل ناپولی کلودیو براوو برای نخستین بار با پیراهن بارسا به میدان رفت. این بازی همچنین نخستین دیداری بود که منیر الحدادی در ترکیب ابتدایی تیم قرار می گرفت.

سومین دیدار پیش فصل برای بارسا نکات قابل ذکر زیادی داشت که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

نخستین بازی براوو

ترشتگن در نیس برای نخستین بار برای بارسا به میدان رفت و در ژنو نوبت براوو بود که درون دروازه بایستد. این دروازبان شیلیایی مقابل ناپولی از آغاز تا پایان در زمین بود. وی در نشست خبری خود اعلام کرده بود که انتظار ندارد این بازی در تعیین سنگربان اصلی در طول فصل نقش اساسی داشته باشد.

راکیتیچ، اینیستا و سرخیو در میانه میدان

بازی در ژنو هم چنین این اجازه را به ما داد که ببینیم راکیتیچ، اینیستا و بوسکتس در میانه زمین چگونه با هم بازی می کنند. بازیکنان جلویی به خوبی در حمله ظاهر شدند و سرخیو نیز همیشه در پست خود قرار داشت و به پخش توپ کمک می کرد. وی حتی در لحظاتی کمی به عقب می آمد تا به پیکه و بارترا در دفاع کمک کند که این کار باعث می شد آلبا و مونتویا بتوانند بیشتر نفوذ کنند.

رافینیا در نقش 9 کاذب

لوییس انریکه هم چنین رافینیا را برای دومین بازی پیاپی در پست 9 کاذب قرار داد. او در فرانسه مقابل نیس هم دقیقا چنین نقشی را در زمین ایفا می کرد.

نخستین شروع منیر

منیر توسط انریکه برای نخستین بار در 11 نفر آغازین دیدار قرار گرفت و همراه پدرو و رافینیا در حمله نقش آفرینی کرد. وی در اکثر دقایق در زمین حضور داشت و در دقایق پایانی با ساندرو تعویض شد.

بازوبند مشکی به خاطر سونیول

کاپیتان بارسلونا، آندرس اینیستا در ورزشگاه استاد د ژنو به احترام هفتاد و هشتمین سالگرد ترور رئیس جمهور جوزپ سونیول بازوبند مشکی بر دست کرد.

مترجم: ماهان مولائی / FCBarcelona.ir
    ناپولی 1-0 بارسلونا: اولین شکست پیش فصل

شب گذشته دو تیم بارسلونا و ناپولی در شهر ژنو مقابل یکدیگر صف آرایی کردند که در پایان تیم ایتالیایی به لطف تک گل ژمائیلی در دقیقه 80 موفق شد در این دیدار به پیروزی دست یابد.

علی رغم نتیجه به دست آمده، شاگردان لوئیس انریکه شب گذشته نمایش خوبی را مقابل ناپولی ارائه کردند. کلودیو براوو اولین بازی خود برای بارسلونا را مقابل تیم سوم سری آ در فصل گذشته انجام داد؛ تیمی که موفق شد با تک گل ژمائیلی این دیدار را با پیروزی به پایان برساند. این درحالی است که کاتالان ها در غیاب چند ستاره اصلی خود بازی مقتدرانه و روانی را انجام دادند.

ناپولی تحت هدایت رافا بنیتز و با بهره گیری از چهره های نام آشنایی مانند کایخون و آلبیول در ترکیب خود، بازی را بهتر آغاز کرد. آنها موفق شدند توسط همشیک اولین موقعیت خطرناک مسابقه را ایجاد کنند اما کلودیو براوو با یک واکنش تماشایی مانع از فروپاشی دروازه بارسلونا شد. تنها چند دقیقه بعد آندرس اینیستا اولین شوت در چهارچوب تیم بارسلونا را به نام خود به ثبت رساند که به راحتی توسط رافائل کابرال دروازه بان تیم ناپولی مهار شد. در ادامه راکیتیچ با یک پاس عمقی بسیار زیبا مونیر را در موقعیت تک به تک صاحب توپ کرد اما بار دیگر دروازه بان تیم ناپولی مانع از به ثمر رسیدن گل اول این دیدار شد.

همه این اتفاقات باعث شده بود تا هواداران بارسا و ناپولی که در ورزشگاه ژنو حضور داشتند در نیمه اول شاهد فوتبال باکیفیتی از سوی تیم محبوبشان باشند.

لوییس انریکه برای اولین بار در پیش فصل امسال در بین دو نیمه تغییری را در ترکیب تیم ایجاد نکرد. در اوایل نیمه دوم پدرو دوبار و رافینیا، یکی از بهترین بازیکنان بارسا در این بازی که عملکرد پویایی در بخش هجومی تیم ارائه می داد، یک بار تا مرز باز کردن دروازه تیم ناپولی پیش رفنتند اما در نهایت موفق به انجام این کار نشدند. پس از گذشت یک ساعت از جریان مسابقه سرمربی جوان بارسا تعویض های خود را آغاز کرد و در اولین اقدام ادگار ایه، سمپر، ساندرو، روبرتو، گریمالدو و هلیلوویچ را به جای پیکه، بوسکتس، مونیر، اینیستا، آلبا و راکیتیچ وارد میدان کرد.

با انجام این تغییرات، بارسلونا تقریباً با ترکیب ب خود بازی را ادامه می داد اما با این وجود نیز این تیم مالکیت توپ و میدان را در اختیار داشت. در پانزده دقیقه پایانی بانیاک، آداما و دلوفئو به جای بارترا، رافینیا و پدرو به بازی گرفته شدند. در دقیقه 80 این بازی، ضربه از راه دور ژمائیلی با سر خوردن از دستان براوو وارد دروازه بارسا شد تا تمام معادلات در این بازی بر هم بخورد. در ادامه مسابقه کاتالان ها تمام تلاش خود برای به ثمر رساندن گل انجام دادند اما در انجام این کار ناموفق بودند تا اولین شکست آنها در دیدارهای دوستانه پیش فصل رقم بخورد. اعضای تیم پس از این دیدار به بارسلونا بر می گردند تا تمرینات آماده سازی خود را برای دیدار مقابل هلسینکی فنلاند انجام دهند.

مترجم: غلامحسین صبوری/ FCBarcelona.ir

8. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اسامی بازیکنانی که بارسا را در مسافرت به فنلاند و بازی با هلسینکی همراهی میکنند اعلام شد و بارسا هنوز غایبان سرشناسی داره.

مسی و آلوز و ماسکرانو هنوز به عقیده لوچو شرایط بازی را ندارند.
    آدریانو و نیمار به ریکاوری خودشون ادامه میدن.

ژاوی برای جلوگیری از تشدید مصدومیت به فنلاند نمیاد.متئو هم باوجود تمرین با بقیه تیم را همراهی نمیکنه

آفلای و سونگ هم که قطعا رفتنی هستند برای مصدوم نشدن تو بازیها بارسا را همراهی نمیکنند.

لیست 20 نفره بازیکنان:
    ماسیپ،براوو،تراشتگن،پیکه، بارترا،گریمالدو،مونتویا،آ لبا،ادگار ای،روبرتو،سامپر،بوسکتس،ای نیستا،راکتیچ،هلیلوویچ،سان درو،پدرو،منیر،دولوفئو،راف ینیا

10. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

شایعه های خرید ورمالن مدافع وسط/مدافع چپ آرسنال در این چند روز قوی شده و حتی امروز خبرش اومد که توافق با آرسنال سر مبلغ هم صورت گرفته. به نظر من خرید خوبیه... یه بازیکن با تجربه و همینطور سریع و چپ پا. حداقل از نظر نفری در خط دفاع میشیم 4 مدافع.

12. 12 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

توماس فرمالن به بارسلونا پيوست

به گزارش "ورزش سه"، فرمالن، کاپيتان فصل گذشته توپچي ها قرار است در ازاي قراردادي 15 ميليون پوندي به بارسا برود. اين بازيکن 28 ساله بلژيکي به زودي براي انجام تست پزشکي در باشگاه بارسلونا حاضر مي شود.

البته به غير از بارسا، منچستريونايتد هم مشتاق به خدمت گرفتن او بود. اما آرسنال پيشنهاد اين تيم براي دريافت يک بازيکن به همراه مبلغي پول را رد کرد. بعد از رد کردن پيشنهاد يونايتد انتظار مي رفت که بارسا اين بازيکن را به خدمت گيرد. فرمالن در سال 2009 در ازاي 10 ميليون پوند از آژاکس به آرسنال آمده بود و 150 بازي براي اين تيم انجام داده است.

منبع: varzesh3.com

14. 3 کاربر از misagh8900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

تبریک .... !

توماس فرمائلن ----------------> قد 183 ----------------> سن 28 ----------------->چپ پا ------------------>بلژیکی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ---------------------> یان ورتونگن شرایطش یخورده بهتره در مقایسه با فرمائلن!

16. 2 کاربر از SON OF GOD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

نگاهی به احتمالات بازار نقل و انتقالات:
    خروجی ها:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مهاجم - 28 ساله - 1.81 قد -احتمال پیوستن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیاد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - هافبک دفاعی - 26 ساله - 1.83 - احتمال پیوستن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متوسط
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مهاجم - 28 ساله - 1.81 قد - احتمال پیوستن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متوسط
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - هافبک دفاعی - 26 ساله - 1.83 - احتمال پیوستن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متوسط
    جدایی دنی آلوز هم که کنسل شد و میمونه

ورودی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مدافع تیم آرسنال - 28 ساله - 1.82 قد - احتمال خرید زیاد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - دفاع وسط تیم تاتنهام - 27 ساله - 1.89 قد - احتمال خرید ضعیف
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - وینگر تیم فیورنتینا - 26 ساله - 1.78 قد - احتمال خرید ضعیف
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - مدافع تیم بایرن مونیخ - 25 ساله - 1.92 قد - احتمال خرید ضعیف
    Last edited by runner; 09-08-2014 at 09:30.

18. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

HJK هلسینکی؛ بزرگرین تیم فوتبال فنلاند

بزرگترین تیم کشور فنلاند که صدرنشین لیگ این کشور نیز هست و در هر دو نیمه نهایی رقابت های جام های ملی حضور دارد باید در دیداری دوستانه میزبان آبی اناری ها باشد.

پس از آن که این هفته تیم آپوئل امیدهای آنها برای حضور در لیگ قهرمانان را به پایان رساند، اکنون آنها در در لیگ اروپا رقابت خواهند کرد.

شنبه، برنامه پیش فصل بارسلونا با سفر به به شمال برای رویارویی با HJK هلسینکی ادامه می یابد. این آزمایش سخت تر از آنچه بر روی کاغذ به نظر می آید، خواهد بود زیرا همان طور که بارسا برای فصل جدید در حال آماده سازی خودش است، لیگ ویکائوس فنلاند به خوبی دو رقابت جام ملی از ماه آوریل در حال برگزاری است.

هلسینکی در حال حاضر کمپین اروپایی خود را آغاز کرده است. پس از شکست دادن تیم رابوتنیکی مقدونیه در دور دوم مقدماتی لیگ قهرمانان، آنها از آپوئل نیکوزیا قبرس شکست خوردند و از گردونه رفابت ها کنار رفتند. اگرچه آنها تمام امیدشان را از دست نداده اند و در حال حاضر با احتمال صعود به مرحله گروهی به قرعه کشی دور حذفی لیگ اروپا می روند.

اوقات خوش در هلسینکی

16 سپتامبر 1998 یک روز تعطیل برای هلسینکی بود. میکا لوکوسو، که اکنون نیز در این تیم حضور دارد تیم خود را مقابل تیم پی اس وی آیندهوون به برتری رساند تا برای نخستین تجربه خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به پیروزی برسند. اکنون با 44 سال سن و 17 عنوان ملی، او به عنوان مدیر به تیم برگشته است و تاکنون تنها یک بازی از 22 بازی را باخته است (شکست 2-0 برابر آپوئل).
    هلسینکی در نیمه نهایی دو جام حضور دارد و آنها پیشتازان لیگ نیز هستند.

آنها به دنبال پیروزی در مسابقات قهرمانی داخلی برای ششمین سال پی در پی و 26 امین بار در کل هستند و با 48 امتیاز از 22 بازی، باعث شدند که حریفشان، تیم اف سی لاتی در رده دوم قرار بگیرد.
    هم چنین آنها 11 جام فنلاندی و 3 جام لیگ فنلاندی را برده اند و هم چنین به عنوان تنها نماینده کشورشان تنها تیمی بوده اند که در مرحله گروهی لیگ قهرمانان رقابت کرده اند.

سال 1998، آنها در گروه خود آخر شدند ولی توانستند چهار امتیاز که از شکست بنفیکا و تساوی با کایزرسلاترن حاصل شد، وداع بیاد ماندنی را ثبت کنند.

تیم با تجربه

میکائیل فورسل که برای چلسی نیز بازی کرده است و آن زمان در این تیم بود، در آن بازی به تیم سابقش بازگشت. از طرفی، بازیکنانی مثل تیموتی نیو ، مارکوی هیکین و ولی لامپی تجربه های ملی زیادی برای فنلاند و در لیگ های خارجی داشته اند.

منبع : سایت رسمی باشگاه
    مترجم: رضا خانجانی / FCBarcalona.ir

20. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •