عجب بازی بود از اون بازی هاست که باید شب بشینم نیمه دومشو دانلود کنم بذارم هروقت اعصابم خورد بود بشینم نگاش کنم![]()
عجب بازی بود از اون بازی هاست که باید شب بشینم نیمه دومشو دانلود کنم بذارم هروقت اعصابم خورد بود بشینم نگاش کنم![]()
عجب بازی وحشتناکی،پشت سر هم صدای شور و شادی بلند میشدواقعا خوشحالم لیگو اینقدر خوب داریم شروع میکنیم، خسته نباشن بچه ها که گل کاشتن این بازی
عجب بازی بود خداوکیلی
بازنده اصلی صدا و سیما ایران بود که بازی کسل اور بایرن رو پخش کرد
به زور بازی رو انلاین دیدم واقعا یکی از بهترین بازیای این چند ساله بود به نظرم
تغریبا روی هیچ کدوم از گل ها دروازه بان ها کاری نمیتونستن انجام بدن
اولای نیمه اول هم دروازه بانشون باید اخراج میشد که داور صحنه رو ندید!!
در کل به امید تداوم پیروزی ها و گرفتن سه گانه تاریخی![]()
رودهام حال اومد بازی خیلی زیبایی بود امیدوارم این برد های پرگل تداوم داشته باشه ... شبکه FOX ُSPORT بازی را پخش میکرد.
یه خبر مهم دقایقی پیش منتشر شد و اون اینکه آرسنال هم خواهان به خدمت گیری لویک رمی شده و حاضره رقم فسخ قراردادشو بپردازه ( درست مثل چلسی )
الان انتخاب با خودِ رمی هست که از بین چلسی و آرسنال یکی رو انتخاب کنه
حالا اگه رمی نیومد به نظرتون بریم سراغ کی ؟
امیدوارم رمی بیاد چلسی وگرنه پیدا کردن و خرید یه مهاجم خوب که حاضر باشه رو نیمکت بشینه، کمی سخته تو این فرصت کم. ویلفرد بونی بهترین گزینست اگه رمی نشه. البته فکر کنم رمی به چلسی بیاد، آرسنال در حدی نیست که با چلسی سر خرید بازیکن رقابت کنه.
Last edited by Sepehr SS; 31-08-2014 at 09:03.
لویک رمی با مبلغ حدود 10.5 میلیون پوند رسمآ به چلسی پیوست. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
![]()
Last edited by MORINIO; 31-08-2014 at 22:49.
خب داشتم نگران می شدم و یه سایت خیلی جدی می گفت که می تونه رمی به آرسنال بره!
ولی دیگه رسما رمی رو با قرارداد 4 ساله با مبلغ 8.5 میلیون پوند گرفتیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تیم دیدن داره!
در جاهای سخت فصل این بازیکنای روی نیمکت خیلی به کمک تیم میان...
+
احتمال داره چک هم توی این ساعات آخر نقل و انقالات به طور قرضی به psg بره
اول اینکه باید این برد دلنشین رو به همه ی دوست داران شیرهای لندنی تبریک بگم...
اما نظرم در مورد بازی...
بازی با اورتون هم جای خوشنودی داره؛هم جای نگرانی؛
هر چقدر در کارهای حجومی خوب و قدرتمند ظاهر شدیم؛در کارهای تدافعی بسیار ضعیف و متزلزل...
کورتوا هم اصلا نمایش خوب و مطمئنی نداشت و همچنان من به پیتر چک اعتقاد بیشتری دارم...
و البته یه نکته باعث افسوس من شد؛اونم این بود که ساموئل اتوو شدیدا حیف شد که فروخته شد!دیدین که در دقایقی که در زمین بود چقدر عالی ظاهر شد جلوی ما...واقعا چند برابر دیده دروگبا آماده تره...
امیدوارم در بازی های بعدی در کارای دفاعی بهتر ظاهر شیم و البته همین قدر خطرناک در کارای تهاجمی باشیم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)