تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 203 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خامس رودریگس : از وقتی یادم می آید رئالی بودم / زیدان الگوی همیشگی من است / فالکائو می تواند در رئال بازی کند
    چهارشنبه 1 مرداد ساعت 01:30
    همیشه شماره 10 را به تن کرده ام. اما در رئال اگر به من شماره 100 را هم می دادند می پوشیدم. امیدوارم با این پیراهن جام های فراوانی کسب کنیم
    آی اسپورت - از بچگی عاشق رئال بودم .می دانم که فشار در رئال مادرید زیاد است اما خودم را برای همه چیز آماده کرده ام. خامس رودریگس شکار جدید رئال مادرید صحبت های خود را اینگونه آغاز کرد.
    او که در نشست خبری پس از معارفه باشکوهش شرکت کرده بود گفت :

صحبت آغازین

این لحظه ایست که همیشه رویایش را داشتم. می توانم در اینجا تاریخ ساز شوم.می دانم که در رئال مادرید فشار زیاد است ولی خودم را برای مقابله با آنها آماده کرده ام. در اینجا همه می خواهند پیروز باشند بخصوص در چمپیونزلیگ. باید یاد بگیرم که با این توقعات زندگی کنم. امیدوارم که این رویای شیرین پایان خوشی هم داشته باشد

روند مذاکرات
    همه چیز بخاطر خواسته خودم و اینکه می خواستم به رئال بیایم سریع اتفاق افتاد. زمانی که فهمیدم رئال هم به من علاقه دارد همه چیز روند بهتری به خودش گرفت. به اینجا آمده ام تا به رئال کمک کنم

گل مقابل اروگوئه
    در این مدت خیلی از این گل صحبت شده است .این گل یک گل بود مثل گل های دیگر من که قدرت و اعتماد به نفس مرا بیشتر می کند

پست بازی در رئال
    هر جا مربی تشخیص دهد بازی می کنم. مرکز زمین ؛ جناحین چپ و راست. فرقی نمی کند

الگوی فوتبالی
    زیدان همیشه الگوی من بوده.

سومین خرید گرانقیمت تاریخ رئال
    در مورد اعداد و ارقام صحبت نمی کنم. فقط می خواهم به رئال کمک کنم و هواداران را شاد کنم.

شماره 10
    همیشه این شماره را به تن کرده ام. اما در رئال اگر به من شماره 100 را هم می دادند می پوشیدم. امیدوارم با این پیراهن جام های فراوانی کسب کنیم

رقابت
    برای من بازی در کنار این همه ستاره و رقابت با آنها خیلی جالب است. مشکلی نیست . مطمئنم که چیزهای زیادی یاد می گیرم

پایان تعطیلات
    روز 1 آگوست به تمرینات رئال اضافه می شوم

اولین خاطراتت از رئال
    رئال را از زمانی که زیدان،کارلوس،رونالدو و فیگو در آن بازی می کردند به یاد می آورم. همیشه عاشق رئال بودم. از همان زمان آرزو داشتم روزی به این باشگاه بیایم

فالکائو در مادرید
    هیچ صحبتی در این رابطه با او نداشته ام.به خودم اجازه ندادم در این مورد با او حرف بزنم. فالکائو بازیکن بزرگ و باکیفیتی است و می تواند در رئال بازی کند. اما این تصمیم باشگاه است که او به اینجا بیاید یا خیر.

هیجان بازی کنار ستارگان رئال
    بازیکنان رئال همه بازیکنان بزرگی هستند. بازی در کنار آنها واقعا یک افتخار است. واقعا خوشحالم. می خواهم در کنارشان به افتخارات زیادی برسم.

پورتو
    در پورتو به جام های زیادی رسیدم. این تیم دروازه های اروپا را به رویم باز کرد. حالا می خواهم در رئال جام های بیشتری کسب کنم

خانواده
    از همه اعضای خانواده ام که در این مدت کنارم بودند و از من حمایت کردند تشکر می کنم

کروس
    بازیکن بسیار با کیفیتی است. اما در رئال همه بازیکنان اینگونه هستند. اینجا همه ذهنیت پیروزی طلبی دارند

استقبال هواداران

واقعا هیچ جوره نمی توانم توصیفش کنم. حضور در کنار آنها و کسب افتخار برایشان رویای من است

سوپرجام اروپا
    به سختی تمرین می کنم اما اینکه در آن بازی به میدان بروم یا نه تصمیم مربی است

اعتقادات
    من به شدت مذهبی هستم و به خدا و مسیح معتقدم. هر چه دارم از آنهاست. در تمام دوران حرفه ای فوتبالم از کمکشان بهره برده ام.
    ترجمه : رضا سیف

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: عکس های معارفه ی امروز 

Last edited by Abdolreza2012; 23-07-2014 at 02:08.

2. 14 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خوب منم مثل اکثر دوستان تا قبل جام جهانی نمی دونستم بازیکنی به اسم رودریگز هم وجود داره ولی خوب حالا با این مبلغ اومده رئال...چند تا کلیپ ازش دیدم به نظرم رسید بیشتر از اینکه تکنیکی یا گلزن باشه، بازیکن باهوشی ه و پاسور بسیار خوبی هست. امیدوارم خوب کار کنه

4. 7 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تبریک

1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: تصاویر بیشتر از روز معارفه 

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع : مای رونالدو

6. 9 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ترکیب احتمالی رئال برای فصل بعد

8. 14 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

2 تا عکس

اولی یه عکس از تیم که با لباس اول و دوم هستن (( فوق العاده زیبا ))

راموس شبیه این بوکس کارا شده که خودشو قبل از ورود به رینگ گرم میکنه !!!

عکس دوم هم از مارسلو و پسرش (( پسر چو ندارد نشان از پدر !! ))

10. 7 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اولی یه عکس از تیم که با لباس اول و دوم هستن (( فوق العاده زیبا ))
    از حق نگذریم لباس دوم خیلی اِوا خواهری هست
    احتمالا همسر پرز اونو انتخاب کرده، شایدم دخترش

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

احتمالا همسر پرز اونو انتخاب کرده، شایدم دخترش
    همسر پرز که فوت شدن!
    این ایده های کمپانی ها هستش که میخوان اینجوری درآمد کسب کنن
    بلاخره لباس صورتی رئال، چیزیه که دیگه تکرار نمیشه و کسیکه الان میخردش، میتونه 10-20 سال دیگه پز بده باهاش! (از دیدن تبلیغاتی و اینا میگم)

13. 2 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

خوب منم تبریک می گم خرید ستاره ی جدید فوتبالو ... من قبل جام جهانی فقط توی فیفا دیده بودمش .. :دي اونجا ولی خیلی دوسش داشتم ... باریکن با استیل خوبیه ... امیدوارم توی ترکیب هم جواب بده ...
    با این اوضاع ۲ تا از بازیکنای حوون و خوب فصل پیش به احامل خیلی خیلی زیاد دیگه بازی بهشون نمی زسه ... خسه و ایسکو ... و این خیلی ناراحت کنندس ،،، ریال با این خریدا داره نشون می ده که نمی خواد مثل بایرن عمل کنه و ۲ تا چمپیونز لیگ پشت هم رو از دست بده ..
    امیدوارم فصل خوبیو داشته باشیم ...

15. 2 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

همسر پرز که فوت شدن!
    این ایده های کمپانی ها هستش که میخوان اینجوری درآمد کسب کنن
    بلاخره لباس صورتی رئال، چیزیه که دیگه تکرار نمیشه و کسیکه الان میخردش، میتونه 10-20 سال دیگه پز بده باهاش! (از دیدن تبلیغاتی و اینا میگم)
    من فک کردم واقعا غیر کمپانی یکی دیگه انتخاب کرده
    معمولا آدم لباسی رو نگه میداره و دنبالش هست و باهاش مثلا پز میده که با اون افتخاری کسب شده باشه یا یادآور خاطرات خوب و بزرگی باشه.
    این لباس تا الان تنها خاطرش تمسخر هوادارای بارسا تو فضای مجازی بوده، بعد پز دادن داره؟

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من فک کردم واقعا غیر کمپانی یکی دیگه انتخاب کرده
    معمولا آدم لباسی رو نگه میداره و دنبالش هست و باهاش مثلا پز میده که با اون افتخاری کسب شده باشه یا یادآور خاطرات خوب و بزرگی باشه.
    این لباس تا الان تنها خاطرش تمسخر هوادارای بارسا تو فضای مجازی بوده، بعد پز دادن داره؟

بزار اینقدر مسخره کنن جونشون در بیاد !!
    فعلا یکی باید خودشونو واسه فصل رویایی قبلی ای که داشتن مسخره کنه !!
    با این کار (( تغییر رنگ لباس )) درآمد زایی بیشتر میشه و جبران خرید های قبلی خواهد شد
    فصل قبل با بیل به چمپیونز و کوپا رسیدیم که واقعا ارزشش رو داشت !!

پس مشکلی وجود نداره باید تغییر رنگ لباس !!!

اگه خدا بخواد رئال این فصل کولاک میکنه تا مشت محکمی بر دهان یاوه گویان کاربران فضای مجازی بزنه !!
    Last edited by albertxx; 23-07-2014 at 21:54.

18. این کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •