تیپ چند؟ اگر تیپ 2 باشه حدود 22 میلیون تومان اگر تیپ 3 باشه حدود 24 میلیون تومان اگر تیپ 5 باشه حدود 26 میلیون تومان
تیپ چند؟ اگر تیپ 2 باشه حدود 22 میلیون تومان اگر تیپ 3 باشه حدود 24 میلیون تومان اگر تیپ 5 باشه حدود 26 میلیون تومان
تيپ ٣ هست و ٢٧ به من قيمت داده ، ٢٩ ميگفت آخرش ٢٧ .
قيمت بنگاه هم قبول نداره .
طرف اهل سوئد هست و زياد ايران نمياد ، قصد فروش هم نداره ، اينم من بهش گفتم تازه فكراش رو بكنه ٢٧ بده . ماشين ٣٠٠ كيلومتر كار كرده ، نميدوني چه عروسكيه .
يه ٤٠٥ يشمي ٢٠٠٠ هم داره مدل ٧٧ فرانسوي . اونم ٤٠٠٠ تا كار كرده ، هنوز تو پلاستيكه ميگه نميفروشم ، به پولش نياز ندارم ، منم گفتم شما به خودشم نياز نداري ! بعد از كلي صحبت ١٢ مليون قيمت داد .
آدمي هم هست اگر به ذهنش رسيد ١٢ مليون ، ديگه كمتر و بيشتر راهي نداره .
نظر شما چيست ؟
مزدا با این شرایطی که داره شاید ارزش خرید داشته باشه اما پزو 405 نه اصلا.
منم مزدا رو میخوام .
سلام خدمت اساتید .
یه Sportage مدل 2010 مشکی با کارکرد 40000 پیشنهاد شده .... قیمت رو 65 گفتن ... اساتید بنظرتون میارزه ؟ قیمتش چجوریه ؟ تا قیمت 70 چی میشه خرید که صفر هم باشه ( SUV بودنش مهم نیست ) ؟
نه خیلی بالا میگه ، نهایتا این ماشین 55 تا قیمتشه ، تا 70 هم خیلی چیزا میشه خرید ، مثلا سوناتا 2011 وارداتی کم آپشن 70-68 ، مزدا 3 فول آپشن 63 تومن ، ویتارا فول 64 تومن ، کرولا ، کمری و و و .... ، بگو از ماشین چی میخوای تا دوستان کمکت کنن
سلام زانتیا سفید 84 بدون رنگ قیمت می خاستم بدون رنگ.
.
15,500,000 شروع قیمت تا 18,000,000 تومن
کیا اسپورتیج مدل 2010 قیمت 58000000 تومان
ملاک های خودتون رو برای انتخاب خودرو ذکر کنید
سلام
کمری XLI) 2400 )اتومات 2005 سفید با 100000 کارکرد و یک در رنگ با ظاهر عالی و چشمگیر و زیر پا عالی
که البته چند سال پیش این تغییرات رو روش داده :
1-نصب سانروف توسط نمایندگی (برقی 3 حالته)
2-نصب باله عقب
3-تعویض رینگهای معمولی با آلومینیومی اصلی تویوتایی
در واقع تبدیل به GLI کرده
قیمت چند میخوره؟؟؟؟؟
اگه میشه چند نفر از بزرگان نظر بدن (2-3 نفر)تا من یه محدوده قیمتی دستم بیاد (آخه تو بورس نیست واسه همین قیمت دقیقی نداره)
Last edited by mehdi af; 04-06-2012 at 00:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)