سلام دوستان ...
انتظار خیلی زیادی کشیدم واسه دیدن این کار ، خیلی امیدوار کننده است که مهران مدیری بعد از سال ها به تلویزیون برگشته . 2 قسمت اول رو دیدم و 3 شب پشت سر هم ندیدم و 3 قیمت قبل رو دانلود کردم ، به نظرم 2 قسمت اول زیاد جالب نبود اما قسمت های 3 و 4 و 5 به مراتب بهتر و قشنگ تر شده و بار طنز کار داره رفته رفته بیشتر می شه . بازیگر مورد علاقم در این تیم آقای مهران غفوریان هستش ، حالت دیالوگ گفتنش مثل روند سریال های سیتکام می مونه ، یعنی هی می گه و می گه و می گه تا برسه به نقطه ی داغ و خنده دارو اصلی کار.
درسته به قول بعضی از دوستان آقای قاسم خانی نیست اما همین تیم نویسندگی هم تیم خوبیه. نظرات دوستان رو خوندم ، به نظرم کار تا به اینجا خوب پیش رفته ، چند قسمت اول اون ها فقط داشتن فضاسازی می کردن و تازه تو قسمت قبلی یه کمی فرصت برای بازی گرفتن از همه ی شخصیت ها کنار همدیگه پیش اومده ، قطعا در آینده این هماهنگی ها و اخت شدن ها بیشتر می شه وا کار هم راضیت بخش " تر " خواهد شد. من واقعا از دیدن قسمت های 3 ، 4 و 5 لذت بردم. یکی دیگه از شخصیت های مورد علاقم و بازیگر های مورد علاقم که ایشون هم تقریبا مثل آقای غفوریان یه تیپ بازی می کنه خانم پروین قائم مقامی هستش که حضورش در کنار مهران غفوریان انتخاب خیلی خوبه بوده و از بازی ایشون خیلی خوشم میاد.
یه چیزی رو هم یادمون نره و اون اینکه وقتی شما در طول دوره ی کاری و کارنامه ی خودت حدود 10_15 مجموعه ی تلویزیونی با تعداد قسمت های بسیار بالا رو ساختی در نتیجه کار شما برای ایجاد یه فضایی که " مقداری " در اون تنوع باشه هم بسیار سخت و سخت می شه . من خب سبک سریال " سیتکام " خیلی دیدم و می بینم ، موقعیت سازی ، تیپ سازی و شخصیت سازی های شبکه های مختلف تلویزیونی و سازندگان مختلف کار سختی هستش ، روز به روز داره سریال های زیادی ساخته می شه و این کار هر سازنده ای رو سخت و سخت و سخت می کنه. در ایران هم وضیت همینه. شما این همه مجموعه سریال رو در نظر بگیرید و سوای این ها هم کارهای بسیار زیاد آقای مدیری ... اما چیزی که من دیدم اینه که اون ها دارن خوب کار می کنن و برای به وجود آوردن کمی تغییر و تنوع در کارهای قبلی این تلاش هاشون قابل تحسینه و قطعا روند سریال هم بهتر خواهد شد هرچند تا به الان هم به نظر شخصی بنده نمره ی خوبی می گیره این کار.
موفق باشید![]()