تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 300 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان رو pc بازی میکنم میشه ببرم رو تبلتم بازیش کنم؟

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوستان من یکم تغییر دکوراسیون دادم. پیشنهاد بدین چه کاری اول انجام بدم بهتره؟؟
    الان دارم لایتنینگ اسپل میسازم + آپدیت Clan Castle + Elexir Collector

شهرت رو خوب نچیدی دوست من. خیلی اشکال داره. سرباز خونه ها رو واسه چی تو قلعت گزاشتی ؟ بیارشون بیرون شهر. مخازن چرا گوشه ان ؟ با ویزارد و آرچر راحت زده میشه.
    شهرت رو شبکه ای کن گرچه تو این لول یه کمی سخته. ( بیای 7 راحت میتونی شبکه ای کنی. )
    ساختمون ها رو آپگرید کنی ثواب داره

و ... .

3. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

دوستان من یکم تغییر دکوراسیون دادم. پیشنهاد بدین چه کاری اول انجام بدم بهتره؟؟
    الان دارم لایتنینگ اسپل میسازم + آپدیت Clan Castle + Elexir Collector

شما اگه ساختمون های دفاعی ات دیگه آپگرید نمیشن تون هال رو آپدیت کنید به لول 6 خیلی بازی بهتر میشه تو لول 6
    تو گوگل هم سرچ کنید مپ های خوبی واسه چیندن پیدا میشه ( Best Town Hall level 5 Defense )
    برای آپگرید هم اول از همه ساختمون های دفاعی رو آپگرید کنید به این ترتیب :

Mortar > Wizard Tower > Archer Tower > Canon > Air Defense

تو لول های پایین چون زیاد حمله هوایی نمیشه air defense آخر از همه.
    آپگرید نیرو ها هم بستگی به نحوه بازیتون داره ، اگه با giant+healer میرید اتک به این ترتیب :

Giant > Healer > Archer > Wall breaker > Goblin > bararian و ....

وقتی Town Hall لول 6 شدید بگید یک مپ خیلی خوب سراغ دارم در برابر 80 درصد حمله ها مقاومه

5. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان رو pc بازی میکنم میشه ببرم رو تبلتم بازیش کنم؟
    باید هم گوشی و هم pc به یه اکانت گوگل متصل کنی و از داخل تنظیمات بازی link a device بزنی
    -----

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی کاربردی ه
    با توجه به town hall روش های چیدن مپ داره

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سعید من همچین حس خوبی به این مپ ندارم , احساس میکنم ترکیب بهتری براش بشه پیاده کرد نظرت چیه ؟

الان وضعیت این مپ در حدیه که زمانی که منابع برای Loot بالای 150-200 کیلو داشته باشم بهم حمله میشه و در غیر اینصورت فقط حمله های Fake دارم .

الان احساس میکنم مپ تنگه و ساختمان ها درست حسابی تقسیم نمیشن توش و نمیشه از دفاعی های Giant Bomb و Spring Trap به درستی استفاده کرد .

یه چیزی که تو ذهنم هست , چیدمان به صورتی هست که طمع حریف برای حمله بالا باشه اما کاری از پیش نبره تا اینکه طرف از حمله بترسه اما بتونه خوب پیش بره .

8. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شما اگه ساختمون های دفاعی ات دیگه آپگرید نمیشن تون هال رو آپدیت کنید به لول 6 خیلی بازی بهتر میشه تو لول 6
    تو گوگل هم سرچ کنید مپ های خوبی واسه چیندن پیدا میشه ( Best Town Hall level 5 Defense )
    برای آپگرید هم اول از همه ساختمون های دفاعی رو آپگرید کنید به این ترتیب :

Mortar > Wizard Tower > Archer Tower > Canon > Air Defense

تو لول های پایین چون زیاد حمله هوایی نمیشه air defense آخر از همه.
    آپگرید نیرو ها هم بستگی به نحوه بازیتون داره ، اگه با giant+healer میرید اتک به این ترتیب :

Giant > Healer > Archer > Wall breaker > Goblin > bararian و ....

وقتی Town Hall لول 6 شدید بگید یک مپ خیلی خوب سراغ دارم در برابر 80 درصد حمله ها مقاومه

راستس من دقیق نمیدونم چه استایلی باید برای خط دفاعی ایجاد کنم با توجه به لولی که دارم
    الان تغییرش دادم به این. این طرح رو چند جا دیده بودم گفتن خیلی خوبه برای لول من

من در مرحله اول باید هال تاور رو آپدیت کنم. بعد ویزار و آرچی !
    این وسط باید لابراتوار هم آپدیت کنم و باراکس ( سربازخونه)
    لولهای دفاعیم الان رو 6 هست. بد نیست. فقط مورتار رو 3 هست که باید اونم اپگرید بشه.
    اما من فکر میکنم اول تان هال آپدیت بشه بعد سرباز خونه !

با توجه به اینکه من نیاز به گلد و اکسیر دارم. باید سرباز خونه رو و لابراتور هم آپدیت کنم که بتونم تو حملات امتیاز کسب کنیم.
    اینطروی که پیش میره یه هفته زمان می بره همین چند تا مورد

محتوای مخفی: MAP 

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سعید من همچین حس خوبی به این مپ ندارم , احساس میکنم ترکیب بهتری براش بشه پیاده کرد نظرت چیه ؟

الان وضعیت این مپ در حدیه که زمانی که منابع برای Loot بالای 150-200 کیلو داشته باشم بهم حمله میشه و در غیر اینصورت فقط حمله های Fake دارم .

الان احساس میکنم مپ تنگه و ساختمان ها درست حسابی تقسیم نمیشن توش و نمیشه از دفاعی های Giant Bomb و Spring Trap به درستی استفاده کرد .

یه چیزی که تو ذهنم هست , چیدمان به صورتی هست که طمع حریف برای حمله بالا باشه اما کاری از پیش نبره تا اینکه طرف از حمله بترسه اما بتونه خوب پیش بره .
    شما اگه تون هال رو بزاری بیرون مپت رو خیلی بهتر می تونی بچینی و این رو هم باید در نظر بگیری که هر چقدر هم که مپت قوی باشه و دفاع های زیادی کرده باشه اگه مخرن هات پر باشه مطمئن باش یک نفر بهت حمله میکنه و لوت کامل میبره

بهترین حالتی که میتونی بچینی بیس Hybrid هستش ، یعنی موقعی که مخزن ها پر هست تون هال رو بزاری بیرون و موقعی که خالی هست تون هال داخل.

گذاشتن تون هال داخل زیاد منطقی نیست چون تنها فایدش گرفتن تروفی و اچیومنت defense هستش ؛ تروفی هم که تو حمله ها به دست میاد و اگر هم زیاد باشه باز مجبورید بیارید پایین تر برای حمله های بهتر.

چیدن مپ هم به صورت مستطیل اصلا ایده خوبی نیست ، و خودش باعث میشه مپ آسون به نظر بیاد ( که همینطور هم هست )

من تو لول 8 چند تا مپ مختلف امتحان کردم که بهترین هاش اینا بودن :
    اینجا من مخزن های سومم رو زیاد آپگرید نکردم تا از اون دوتای اول بشه بهتر محافظت کرد

این هم ماله قبل از اینکه برم لول 9 ، این مپش خیلی خوب بود و تقریبا نمی شد زیاد ازش درصد گرفت
    طریقه چیدن air defense هاش هم خوب بود و سریع هیلر ها رو میزد

11. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

راستس من دقیق نمیدونم چه استایلی باید برای خط دفاعی ایجاد کنم با توجه به لولی که دارم
    الان تغییرش دادم به این. این طرح رو چند جا دیده بودم گفتن خیلی خوبه برای لول من

من در مرحله اول باید هال تاور رو آپدیت کنم. بعد ویزار و آرچی !
    این وسط باید لابراتوار هم آپدیت کنم و باراکس ( سربازخونه)
    لولهای دفاعیم الان رو 6 هست. بد نیست. فقط مورتار رو 3 هست که باید اونم اپگرید بشه.
    اما من فکر میکنم اول تان هال آپدیت بشه بعد سرباز خونه !

با توجه به اینکه من نیاز به گلد و اکسیر دارم. باید سرباز خونه رو و لابراتور هم آپدیت کنم که بتونم تو حملات امتیاز کسب کنیم.
    اینطروی که پیش میره یه هفته زمان می بره همین چند تا مورد
    من فرض بر این گرفتم که لابراتور شما اپگرید است اگر نه لابراتور اولین ساختمون برای آپگرید است ( کلا ساختمون هایی که مربوط به حمله کردن میشن در اولویت هستن )

الان شما که دیوار ها رو اینجوری چیدی با یک wall breaker کل دیوار هات بلا استفاده میشن و به راحتی با چندتا جیانت و یک یا دوتا هیلر از سمت راست مپتون صاف میشه
    به نظرم شما تون های رو ببر لول 6 و یک - دو ماه تو لول 6 باش تا کامل آپگرید بشه ( من خودم از تون هال لول 6 خیلی خوشم میاد و بازی کردن تو این لول خیلی بهم می چسبید )

واسه الان هم پیشنهاد میکنم اینجوری مپت رو بچین خیلی بهتره :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

شما اگه تون هال رو بزاری بیرون مپت رو خیلی بهتر می تونی بچینی و این رو هم باید در نظر بگیری که هر چقدر هم که مپت قوی باشه و دفاع های زیادی کرده باشه اگه مخرن هات پر باشه مطمئن باش یک نفر بهت حمله میکنه و لوت کامل میبره

بهترین حالتی که میتونی بچینی بیس Hybrid هستش ، یعنی موقعی که مخزن ها پر هست تون هال رو بزاری بیرون و موقعی که خالی هست تون هال داخل.

گذاشتن تون هال داخل زیاد منطقی نیست چون تنها فایدش گرفتن تروفی و اچیومنت defense هستش ؛ تروفی هم که تو حمله ها به دست میاد و اگر هم زیاد باشه باز مجبورید بیارید پایین تر برای حمله های بهتر.

چیدن مپ هم به صورت مستطیل اصلا ایده خوبی نیست ، و خودش باعث میشه مپ آسون به نظر بیاد ( که همینطور هم هست )

من تو لول 8 چند تا مپ مختلف امتحان کردم که بهترین هاش اینا بودن :
    اینجا من مخزن های سومم رو زیاد آپگرید نکردم تا از اون دوتای اول بشه بهتر محافظت کرد

این هم ماله قبل از اینکه برم لول 9 ، این مپش خیلی خوب بود و تقریبا نمی شد زیاد ازش درصد گرفت
    طریقه چیدن air defense هاش هم خوب بود و سریع هیلر ها رو میزد

مرسی مپ های خوبی بود باید بشینم تست کنم ببینم کدوم بهتر جوابه برام .

به نظر میاد کم خرج بازی نکردی ها ! چقدر جم خریدی ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی مپ های خوبی بود باید بشینم تست کنم ببینم کدوم بهتر جوابه برام .

به نظر میاد کم خرج بازی نکردی ها ! چقدر جم خریدی ؟

جم که نخریدم هیچ ، کلی هم سر اون قضیه از دست دادم ...
    اینجا که میبینی مخزن ها پره باید آرچر تاور رو لول 10 می کردم که 2680 می خواست ؛ دیگه گفتم یکم دیگه هم جمع کنم دیوار آپگرید کنم.
    کلا همین دوبار تاحالا مخزن هام پر شده بود

16. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •