دوستان چرا نسخه PC این بازی از روی بعضی سایت ها کلا حذف شده ؟ مشکلی داشته؟
دوستان چرا نسخه PC این بازی از روی بعضی سایت ها کلا حذف شده ؟ مشکلی داشته؟
ممنون چون سیستم پیشنهادیشو دیدم گفتم نکنه ب این زودی ها از پا بیوفقته سیستمم![]()
بچه ها! من 40 گيگو دانلود كردم ولي هاردم براي بازي جا نداره! برم هارد بخرم![]()
برای شما هم توی کاتسن های اول هر مرحله گیر می کنه تصویر؟ برای من کلا تصویر که فریم فریم میشه و صدا عقب می مونه جالب اینجاست سیستمی که اجرا می کنم بازی رو سیستم زیر هست و جالب تر اینه که توی نهایت مینیمم تنظیمات گرافیکی اجرا می کنم داخل بازی که ذره ای افت فریم ندارم ولی اون تیکه های اول بازی که لامصبا اسکیپ هم نمیشن گیر می کنه صدا عقب می مونه
این سیستمیه که روش بازی رو اجرا می کنم
Mainboard Z68A-GD55 MSI
CPU i5 3470
RAM 8 GiG Corsair 1600
VGA GTX 650Ti Boost Gaming MSI Twin Frozer
Disk Drive Corsair 128G SSD
Power Green 580
این سیستم زیادم ضعیف نیست اما من کل تنظینات رو در مینیمم حالت ممکن گذاشتم... چون در بهترین تنظیمات شدیدا افت فریم داره و به این سیستم توهین می کنه آپدیت یک ریلودد هم نصبه... شخصا داشتن فریم فول رو به گرافیک خفن ترجیح می دم و دوست ندارم به خاطر یه بازی مسخره کارت گرافیک دماش بره بالا گرچه در شدید ترین حالت دمای گرافیک در حین اجرای بازی حدود 45 درجه میشه
سلام. داداش! این بازی رو خیلی سنگین ساختن. من با لپ تاپم که این مشخّصات رو داره، روی Extra بازی می کردم، باز یه کم تصویر از صدا عقب می افتاد در حد 2، 3 ثانیه. بعضی موقع هم فریم فریم میشد؛ هم این که مثل شما توی همون بخش اوّل فیلم هر مرحله ـش گیر می کرد (نه به اون صورت که کلا گیر کنه ولی در حد 4، 5 ثانیه ی اوّل فیلمش صفحه سیاه می موند و صدا پخش میشد، بعد 4، 5 ثانیه تصویر هم میومد و بعد از این که تصویر میومد، همون طور که گفتم، 2، 3 ثانیه از صدا عقب تر بود)!
Monitor: LCD 1920 * 1080 TFT
GPU : 4 GB DDR5 780M Up To 8 GB
RAM : 32 GB DDR3 1600 MHtz
CPU : Core i7 4700MQ 2.50 GHtz
Hard : 384 GB SSD 1500 MB/S
همون طور که گفتم، خیلی سنگینه بازی! حالا حساب کن با این سیستم که این مشکلات رو داشت، سیستم شما که هیچی! ولی باز از یه چیز تعجّب می کنم، اینه که شما میگی روی Low هم همچنان مشکل پابرجاست...![]()
Shader Preload= Off
Shader Preload During Cinematics=Off
رو خاموش کنی درست میشه مخصوصا Shader Preload During Cinematics
اگر خیلی بهتر نشد اینا رو هم خاموش کن
Cache Sun Shadow Maps=Off
Cache Spot Shadow Maps= Off
دمای 570 من تا 70 درجه هم میرهکه قطعا طبیعیه
خدا رو شکر افت فریم ندارم
Last edited by Meysam Raz; 31-12-2014 at 02:56.
سلام والا من همونطور که گفتم تمام تنظیمات گرافیکی رو گذاشتم روی Low و off یعنی مینیمال تنظیمات گرافیکی ممکن غیر از رزولیشن که رو حالت Native هست و مربوط به مانیتور 19 اینچی میشه که 1366 در 768 هستش. تمام گزینه ها آف هستن. و با این همه توی فیلم های اول مراحل گیر دارم و صدا خرخر می کنه و عقب می مونه افت فریم تصویر هم که هست و تصویر غیر از فریم فریم شدن آهسته هم هست ولی داخل بازی حتی اپسیلونی افت فریم ندارم و شاید بالاتر از 670 یا 80 فریم باشه تست نکردم همینجوری می گم ولی مطمئنم اگه تست فریم بگیرم فریمی بالای 70 خواهم داشت در شلوغ ترین و سنگین ترین رندرها فول فریم هستش داخل بازی البته من کشته مرده کاتسن اول مراحل نیستم فقط نه اینکه اسکیپ نمیشن اعصاب خورد کن میشن... بیخیالش میشم روی ایکس باکس 360 هم کیفیت بالاتر از اینی که دارم بازی می کنم اونم بدون مشکل و افت فریم توی PC کوپ مودش هم که غیر فعاله و کرک نشده خدا برکت بده به همون ایکس باکس 360... واقعا سیاست گیم سازان اینه که PC گیمینگ رو تحقیر و تخریب کنن جلوی کنسول گیمینگ و واقعا 99 درصد موفق شدن.
Last edited by Spaniuly; 31-12-2014 at 09:11.
این Shader ها و Cache ها اصلا چی کار می کنه تو بازی؟![]()
برا من مصرف مموری سیستم رو خیلی کم کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)