تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 53 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 523

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی ایران | افتخار پارس

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

راستي اسم فيلم بدون دخترم هرگز هست كتابش هم پر فروش بوده و هست گويا! به خاطر دخترم هرگز هم باحال بود

كلا ايران و فوتبالش تو بحث هاي كارشناسي حتي نزد كشورهاي دوست و برادر كه نزديكترين مناسبات رو باهاشون داريم (تركيه) ناشناختس چه رسد به كشورهاي ديگه!
    حالا اسم دقیقش هرچی که هست واسه زمان قلقلک میرزاست. پرفروش بودنش رو فکر نمیکنم حالا هم باشه!! به هرحال تو فرهنگ اونا خیلی چیزا از نظر ما مسخره ست مثلا به گفته همین هموطنهای ایرانی مقیم آمریکا ، اولویت در یه خانواده آمریکائی به این ترتیبه: 1- بچه 2- زن 3- سگ 4- مرد . اون ترکیه ای ها هم گه گارشناساشون کلا تعطیلن! من کاملا به زبان ترکی استانبولی واردم . دوره قبل که با مکزیک بازی داشتیم یارو کارشناسه که ادعای فوتبالش میشد میگفت یقینا مکزیک همون نیمه اول ایران و جر واجر میکنه ( جمله ترکیش پارام پاراچالار) بعد نیمه اول که ایران خدائیش خوب بازی کرده بود مجری از کارشناسه پرسید آقای کارشناس چی شد چرا جر واجر نشد و ایران بهتر هم بازی کرد تازه!

2. 2 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

ببخشید وسط پستهای زیباتون اسپم میدم .اما امروز به یه نوشته بسیار جالب برخورد کردم ...

مهرداد پولادی بعد از توماس مولر بهترین ریتینگ رو از طرف سایت فیفا و کاسترول در دور اول گروهی کسب کرد.
    عملکرد خوب پولادی در دفاع و توپ گیری ها و تکل ها اخر به موقع حسابی مورد توجه قرار گرفته.

Muller sets early pace, Pooladi on his shoulder

If the football world was already quite familiar with that list of front men, Iran’s Mehrdad Pooladi is rather less well known outside of his home country but the Persepolis full-back sits second in the ranking with a score of 9.7 after helping Team Melli earn a point in the tournament’s first goalless match against Nigeria. A measure of Iran’s defensive effort against Nigeria is that have posted more completed clearances than any other team aside from Mexico – and Pooladi’s performance included six tackles, a header off the line from Shola Ameobi and, when the opportunity allowed, some steady work in the final third of the pitch where he completed five of six attempted passes.
    Defenders actually occupy four of five places in the top five. USA central defender Geoff Cameron had an integral role in the success of an impressively organised American side against Ghana and sits third with a score of 9.64. Besides shadowing Asamoah Gyan, he made several noteworthy blocks – getting in the way of a Jordan Ayew effort on the stroke of half-time, and then diverting a Gyan shot over the crossbar before thwarting Andre Ayew. John Boye’s display from a left-back position for Ghana in the same game earned him eighth place in this initial ranking.
    David Luiz is the highest-ranked player for the host country in fourth – having made his presence felt in both penalty boxes against Croatia, whom Brazil allowed just four attempts on target. Meanwhile, England’s Phil Jagielka, sits fifth and his fine display against Italy was summed up when he got back to his goalline to head the ball clear after Mario Balotelli had lobbed Joe Hart.
    The full list of the top ten is as follows:
    Thomas Muller, Germany (9.75); Mehrdad Pooladi, Iran (9.7); Geoff Cameron, USA (9.64); David Luiz, Brazil (9.6); Phil Jagielka, England (9.56); Robin van Persie, Netherlands (9.52); Arjen Robben, Netherlands (9.48); John Boye, Ghana (9.45); Alexis Sanchez, Chile (9.42); Tim Cahill, Australia (9.39).

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 16 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

مهرداد پولادی بعد از توماس مولر بهترین ریتینگ رو از طرف سایت فیفا و کاسترول در دور اول گروهی کسب کرد.
    عملکرد خوب پولادی در دفاع و توپ گیری ها و تکل ها اخر به موقع حسابی مورد توجه قرار گرفته.
    Muller sets early pace, Pooladi on his shoulder
    پولادی در بازی با نیجریه تکل های بی نقصی میرفت ...
    با این حساب پولادی هم لژیونر شد رفت

6. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

پولادی در بازی با نیجریه تکل های بی نقصی میرفت ...
    با این حساب پولادی هم لژیونر شد رفت
    قطعا مهم ترین تکل پولادی، این تکل بوده...!
    .
    همونجایی که سید جلال زمین خورد و بازیکن اونا پاس در عرض جلوی دروازه ی ما داد...

8. 4 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولی خداییش همشون غول بودن مثل دیوار بودن میخوردن بهشون میافتادن
    به نظر بنده نیجریه کم تیمی نیست باور کنید همین تیم نیجریه از اروپایی ها کم نمیاره جوانانش چند بار قهرمان جهان شدند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

به نظر بنده نیجریه کم تیمی نیست باور کنید همین تیم نیجریه از اروپایی ها کم نمیاره جوانانش چند بار قهرمان جهان شدند
    جوانان ما هم به همین جوانان نیجریه باخت ( فکر کنم نیمه نهایی بود!)

11. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

نکته روز : کی روش از مورینیو متنفر است!

- این که اسم مورینیو را می آورید من متوجه نمی شوم دارید ما را تحسین می کنید یا به روش من انتقاد دارید!

دیروز در کنفرانس مطبوعاتی به یادماندنی کارلوس کی روش ، این مربی با سئوالی مواجه شد که مضمونش به مشابهت های شکل بازی ایران با شیوه بازی اینتر و چلسی مقابل بارسلونا بود . خبرنگاری که این پرسش را مطرح کرد می خواست به کی روش بگوید که تیم های بزرگ دنیا هم ممکن است گاها این شیوه را اتخاذ کنند.
    واکنش کی روش به این سئوال اما جالب بود . او با لبخند از خبرنگار پرسید: این که اسم مورینیو را می آورید من متوجه نمی شوم دارید ما را تحسین می کنید یا به روش من انتقاد دارید !
    کی روش که یکی از سرشناس ترین مربیان پرتغالی شاغل درجهان است از هموطن جنجالی اش دل خوشی ندارد . او قبلا هم به دفعات مختلف از مورینیو و روش های خاص او انتقاد کرده است . جالب اینکه سرمربی تیم ملی در ادامه حرفهایش هم طوری کلمات را کنار هم چید که منظورش را کامل برساند . او گفت : وقتی من در رئال بودم رونالدو را در خط حمله داشتم و با حضور او سه نفر از بازیکنان حریف درگر او می شدند و ما 7 به 11 بازی می کردیم. آن وقتها ما حتما تهاجمی بازی می کردیم چون کارتهای دست من ستاره هایی مثل رونالدو و فیگو بودند اما حالا من به این دلیل این شیوه را اتخاذ می کنم که کارتهای دست من این بازیکن ها هستند . باید قبول کنیم ایران تیمی است که حتی یک نماینده درلیگ قهرمانان امسال نداشته است .

خبرورزشــی

13. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

در کنار غول بودن ، اخلاق خوبی هم داشتند. باریکلا. اصلا اخلاقا خشن و بی ادب نبودند. بچه های ما هم جوانمردانه دفاع میکردند و اصلا ضد فوتبال بازی نکردند.

15. 4 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

باید قبول کنیم ایران تیمی است که حتی یک نماینده درلیگ قهرمانان امسال نداشته است .

خبرورزشــی
    کی روش با انواع و اقسام حرفهاش داره شخصیت ایرانو له میکنه...
    یعنی چی این حرفا ؟
    همینی که هست
    چه ناز و افاده ای داره میده به سر این بدبختا !
    ضمنا من فکر میکنم باشگاه های اروپایی بدلیل همواری شرایط فرهنگی ترجیح میدن برند مثلا بازیکن استرالیایی بگیرند تا ایرانی ...
    بعد اینکه کلا رفتن بازیکنای ما به اروپا آیا دستاوردی هم داشته؟!
    علی کریمی رفت بایرن افت کرد ، همینطور مسعود شجاعی و نکونام و آندو... و بقیه بازیکنا...

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

حالا اسم دقیقش هرچی که هست واسه زمان قلقلک میرزاست. پرفروش بودنش رو فکر نمیکنم حالا هم باشه!! به هرحال تو فرهنگ اونا خیلی چیزا از نظر ما مسخره ست مثلا به گفته همین هموطنهای ایرانی مقیم آمریکا ، اولویت در یه خانواده آمریکائی به این ترتیبه: 1- بچه 2- زن 3- سگ 4- مرد . اون ترکیه ای ها هم گه گارشناساشون کلا تعطیلن! من کاملا به زبان ترکی استانبولی واردم . دوره قبل که با مکزیک بازی داشتیم یارو کارشناسه که ادعای فوتبالش میشد میگفت یقینا مکزیک همون نیمه اول ایران و جر واجر میکنه ( جمله ترکیش پارام پاراچالار) بعد نیمه اول که ایران خدائیش خوب بازی کرده بود مجری از کارشناسه پرسید آقای کارشناس چی شد چرا جر واجر نشد و ایران بهتر هم بازی کرد تازه!
    خوب چه ربطي به حرف من داشت!؟ بازم نشانگر عدم شناخت از ايران بوده ديگه! كه گفته پارام پارچالار(!)(حتما در شرايط غير عادي اين حرف رو زده! وگرنه اين سبك ادبيات رو تا بحال نديدم نه شنيدم!)
    من به دليل تبليغاتش تو شبكه هاي مختلف ميگم پر فروش! وگرنه نه كتابش رو خوندم نه فيلمش رو ديدم منتهي اسمش رو خيلي شنيدم و تصادفا خيلي وقت پيش تو نت به اطلاعاتي برخوردم.

18. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •