تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 32 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 313

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی آرژانتین | آلبی سلسته

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

I threw water on Sabella because I saw that he was too nervous
    I don't think that I will ask him about it, because he is already used to it

ازکویل لاوتزی: من روی سابیا آب ریختم چون دیدم خیلی عصبی بود
    فکر نمیکنم دربارش ازش بپرسم، چون به شوخ طبعی من عادت داره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    :| بيشتر دلم به حال سابيا سوخت! ببين چقدر عنانش رو داده دست بازيكنا!! تو صحنه اي كه ميبينيم كاملا جدي داره توضيحاتي منتقل ميكنه و

يهو لاوزي اب رو ميپاشه رو صورتش حتي عكس العمل يكي از همكارانش هم كه به يكباره غافلگير ميشه هم جالبه! (اگر ديده باشيد!)حالا لاوزي خيلي با مزس جلوي ميليون ها چه بسا ميلياردها انسان
    اين عمل فكر نكنم توجيهي داشته باشه و اثباتگر با مزگيش! كه بيشتر نشانگر بي ادبيش هست. البته من متعصبانه به قضيه نگاه نكردم نتيجتا نظرات و برخوردها مي تواند زاويه داشتته باشه!

2. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دیگه تیم ضعیفی نداریم ولی آرژانتینِ مسی با اول شدن تو گروه مسیر خوبی پیدا کرد.

نیجریه که دوم شد باید به ترتیب با فرانسه، آلمان و برزیل بازی کنه، تازه در فینال با هلند یا خود آرژانتین

فقط امیدوارم بقیه مهاجمای آرژانتین به خودشون بیان چون یک تنه نمیشه تیمو قهرمان کرد

4. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Simeone: Romero matters as much as Messi

Lionel Messi has stepped up in the important moments to win games for Argentina at this World Cup. He is a player who offers something different to Argentina, but the team needs to grow as a unit and I’m convinced they will do that as the World Cup moves into the knockout phase

I was also very happy with the performance of Sergio Romero against Iran. In a World Cup, when you have a player like Messi who can win you any game, plus a goalkeeper who is growing with each match, that’s very important

At a tournament like this one, if your goalkeeper is on form and your most decisive player is also on form, that gives you confidence at both ends of the pitch. It’s a weapon all teams would like to have

دیگو سیمئونه: رومرو به اندازه مسی مهم است

لیونل مسی در لحظات مهم خودی نشان داده است تا بازی ها رو برای آرژانتین در این جام جهانی ببرد. او یک بازیکن است که چیز متفاوتی به آرژانتین ارائه میکند، اما تیم باید به عنوان یک واحد رشد کند و من مطمئنم آنها اینکارو خواهند کرد با وارد شدن جام جهانی به مرحله حذفی.

من همچنین از عملکرد سرخیو رومرو برابر ایران خیلی راضیم. در یک جام جهانی، وقتی شما بازیکنی مانند مسی دارید که میتواند هر بازی رو ببرد، و یک گلر که با هر مسابقه بهتر میشود، این خیلی مهم است.

در یک تورنومنت مثل این، اگر دروازه بان شما روی فرم باشد و تاثیرگذارترین بازیکن شما هم روی فرم باشد، این به شما اطمینان در دو سر زمین میدهد. این سلاحی است که همه تیم ها دوست دارن داشته باشن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض رومرو: لغتی برای توصیف مسی پیدا نمی شود

دروازه بان تیم ملی آرژانتین به تمجید از لیونل مسی پرداخته است.

آی اسپورت - مسی با درخشش در جام جهانی تا حد زیادی توانست خاطرات تلخ فصل گذشته را فراموش کند.

سرخیو رومرو دروازه بان تیم ملی آرزانتین به تمجید از مسی پرداخته است و معتقد است که هیچ لغتی برای توصیف او وجود ندارد: " او همیشه کارهای متفاوتی انجام می دهد. ما بسیار خوش شانس هیتم که او را در ترکیب تیم خود در اختیار داریم.

بسیار دشوار است که لعتی را برای وصف توانایی های لیونل مسی پیدا کنیم. همه ی تیم بسیار خوشحال است که او در آمادگی کامل به سر می برد و همه ی تلاش خود را نیز خواهیم کرد تا او همچون دور گروهی بازی کند."

مسی در دور گروهی رقابت های جام جهانی توانست 4 گل از 6 گل تیمش را به ثمر برساند. آرژانتین در مرحله ی یک هشتم نهایی جام جهانی 2014 برزیل به مصاف سوییس خواهد رفت.

8. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض اینفوگرافی: بهترین بازیکن جام کیست؟

لیونل مسی، مهاجم آرژانتین و بارسلونا، تا به این جا توانسته در سه بازی چهار گل بزند و یکی از امیدهای اصلی آقای گلی جام جهانی باشد. او یک تنه توانست تیمش را برابر تیم ملی کشورمان به پیروزی برساند و تا به این جا، بیش‌ترین فرصت گل‌زنی را برای هم‌تیمی‌هایش ایجاد کرده است.

او در سه بازی گذشته آلبی سلسته نیز بهترین بازیکن زمین شناخته شد تا ارزشش را بیش‌تر از گذشته ثابت کند. تمام این عملکردها می‌تواند به رکوردی شگفت‌انگیز ختم شود: پنجمین توپ طلا.
    البته این آمار در این جام از مسی چندان تعجب‌برانگیز نیست، زیرا او در بازی‌های مقدماتی آرژانتین نیز بهترین گل‌زن تیمش شده بود.

1varzesh

10. 5 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Barsoneri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

آرژانتین واقعا شانس خوبی برای رسیدن به فینال داره
    با حذف ایتالیا و اسپانیا واقعا مسیر فینال برای آرژانتین آسون شده
    باید قدر این فرصت را بدونند و نهایت استفاده را ببرند
    مسی باید نهایت تلاششو تو این جام انجام بده چون ممکنه دیگه این فرصت پیش نیاد

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض هیتسفلد: هر اتفاقی مقابل آرژانتین امکان‌پذیر است

سرمربی تیم ملی فوتبال سوئیس معتقد است که رخ دادن هر اتفاقی در دیدار مقابل آرژانتین امکان‌پذیر است.

اوتمار هیتسفلد تأکید کرد که سوئیس مقابل آرژانتین رویه‌اش را تغییر نمی‌دهد و معتقد است که مقابل آرژانتین هرچیزی امکان پذیر است.

آرژانتین یکی از مدعیان قهرمانی در جام‌جهانی است و انتظار می‌رود در مرحله یک‌هشتم نهایی سوئیس را حذف کند.

هیتسفلد پس از پایان جام‌جهانی از هدایت تیم ملی سوئیس کناره‌گیری خواهد کرد اما این سرمربی آلمانی نمی‌خواهد فعلا برزیل را ترک کند. این سرمربی ۶۵ ساله اظهار داشت: به فلسفه بازی خود وفادار خواهیم ماند. می‌خواهیم سازمان دهی خوبی داشته باشیم و منسجم باشیم در مبارزات رو در رو موفق باشیم و به سرعت توپ را از خط دفاعی به حمله برسانیم.

وی ادامه داد: متقاعد شده‌ام که فرصت‌هایی داریم. ما چیزی برای از دست دادن نداریم و باید برای کسب موفقیت تلاش کنیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال سوئیس خاطرنشان کرد: می‌توانیم سه‌شنبه تاریخ‌ساز شویم. هر بازیکنی این فرصت را دارد که فصل بلندی به تاریخچه بازی خود اضافه کند. در یک بازی هر اتفاقی امکان‌پذیر است.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض هیتسفلد : من طرفدار مسی‌ام اما نه در بازی با آرژانتین

سوئیس و آرژانتین امشب در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی برابر هم به میدان می‌روند. اوتمار هیتسفلد سرمربی سوئیس پیش از دیدار تیمش برابر آرژانتین گفت: بازی سختی برابر آن‌ها داریم.

تیمی که در بازی با آرژانتین کمتر اشتباه کند به موفقیت خواهد رسید. تلاش ما این است که بازی کم‌اشتباهی را به نمایش بگذاریم و در این شرایط است که می‌توانیم ستارگان آرژانتین را مهار کنیم.

سرمربی تیم ملی سوئیس درباره مهار لیونل مسی در بازی فردا گفت: من به این موضوع فکر نمی‌کنم. من هم مثل خیلی از علاقه‌مندان فوتبال از بازی او لذت می‌برم. البته غیر از بازی فرداشب که هر کار خوبی در مستطیل سبز بکند مرا خوشحال نخواهد کرد.

سرمربی تیم ملی سوئیس در پایان گفت: آرژانتین تیم سازمان‌دهی شده‌ای است و در این جام بازی‌های منظمی را انجام داده است. بازی کردن برابر آن‌ها کار آسانی نیست. این تیم ستاره‌های زیادی دارد که هر لحظه می‌توانند خطرناک شوند و برای ما مشکل ایجاد کنند.

سوئیس که به عنوان تیم دوم گروه E به مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی راه یافته است امشب ساعت20:30 به وقت ایران به مصاف آرژانتین می‌رود.

khanevarzesh

14. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض مسی: آرژانتین به من وابسته نیست؛ به هم تیمی‌هایم در بارسلونا که قهرمان جهان شده‌اند حسادت می‌کنم

به گزارش گل، کاپیتان تیم ملی آرژانتین در دور گروهی ستاره تیمش بود و بارها ارزش های خود را با گلزنی مقابل ایران، نیجریه و بوسنی و هرزگوین نشان داد

اکنون با چهار گل یکی از مدعیان اصلی آقای گلی رقابت ها است و بسیاری صعود آرژانتین را مدیون مسی می‌دانند و اعتقاد دارند که این تیم به مسی وابسته است. اما خود مسی این اعتقاد را ندارد و می‌گوید:

"من فکر نمی کنم تیم به من وابسته باشد. ما یک تیم با کیفیت هستیم و من فقط بخشی از آن هستم. ما فقط می‌توانیم به عنوان یک تیم پیروز شویم. مطمئنا من می‌خواهم با آرژانتین قهرمان جهان شوم، اما نه بخاطر اینکه نگاه دیگران را نسبت به خودم عوض کنم بلکه به این خاطر که هدف تیم ما این است و می‌توانیم یک افتخار جدید را به لیست افتخارات خود اضافه کنیم.

من به هم تیمی هایم که در بارسلونا قهرمان جهان شده اند حسادت می‌کنم. مهم نیست که من چقدر سوال کنم، آن‌ها هرگز نمی توانند احساس خود را از بردن این جام توصیف کنند و من می‌خواهم حداقل یکبار در دوران ورزشی ام این را تجربه کنم."

لیونل مسی همچنین باور دارد که او در این سال‌ها از لحاظ فوتبالی بالغ تر و کامل‌تر شده و همچنین در مورد تاثیراتی که فرزندش تیاگو بر روی زندگی وی داشته است می‌گوید:

"مطمئناً من بزرگتر و بالغ تر شده ام، اما اگر در هر راهی تغییر کنم، این را دیگران باید قضاوت کنند. من به عنوان یک بازیکن در چند سال اخیر بسیار رشد کرده ام. من چیزهای خوب و بد زیادی را تجربه کرده ام که این مرا از لحاظ حرفه ای و انسانی بهتر و کاملتر کرده است. پدر شدن کاری می‌کند که شما چیزها را متفاوت نگاه کنید و این بزرگترین تغییر در زندگی من خارج از زمین بوده است. پدر شدن مرا بسیار تغییر داده است و من از این بابت بسیار خوشحالم."

"طرفداری"

16. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

یکم بازیها کسل کننده وخشک شدند توی 1/8 ،اصلا یه حرکت فردی و تکنیکی تمیز یا یه پاسی که خط دفاع رو به فنا بده توی بازی های قبلی ندیدیم.امیدوارم امشب آرژانتین به این موضوع رسیدگی کنه و خواهشا حذف هم نشن

18. 3 کاربر از shamsoddin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •