:::::::تیم ملی:فقط انگلیس,سه شیر ها:::::::
با کاپیتان اسطوره ایش جرارد و بازیکنای جوون و با انگیزه مطمئناً شگفتی ساز میشه...طرفداری انگلیس لایک کنن:
![]()
برزیل
مکزیک
اسپانیا
هلند
شیلی
استرالیا
کلمبیا
ژاپن
یونان
اروگوئه
انگلیس
ایتالیا
سوئیس
فرانسه
آرژانتین
ایران
آلمان
پرتغال
بلژیک
روسیه
امریکا
هندوراس
:::::::تیم ملی:فقط انگلیس,سه شیر ها:::::::
با کاپیتان اسطوره ایش جرارد و بازیکنای جوون و با انگیزه مطمئناً شگفتی ساز میشه...طرفداری انگلیس لایک کنن:
![]()
Last edited by Soroush HD; 20-05-2014 at 22:46.
جرارد خیلی خوبهخصوصیات ایتالیایی ها رو داره !
![]()
پرچم نازی ها رو گذاشتی تو امضا بعد طرفداری انگلیس رو می کنی؟![]()
سلام.
جالب شد به ایران رای ندادم
آقا رای منو به ایران هم اضافه کنید بعد از اینکه تائید رو زدم یادم اومد ایرانم توی جام جهانی هست .![]()
اسپانیا واسه فوتبال زیبایی که انجام میدن
به امید دومین قهرمانی...
Last edited by Iman-Emperatour; 21-05-2014 at 18:11.
من به پرتغال رای دادم یه موقعی خیلی خوب بودن ، دلیل دیگه ش هم اینه که هنوزم وقتی با بچه ها فوتبال می زنیم من لباس فیگو رو دارم.
به شدت حس می کنم امسال به اسپانیا تعلق داره.واقعا لایق هستن و می تونن قهرمان باشند.
امشب تعداد رای های اسپانیا و پرتغال خیلی بیشتر رفت جلو نسبت به بقیه ...(البته اسپانیا مشخص بود که طرفدارای بیشتری داره...)
البته هنوزم یکه تازی میکنیم ما.... دوستان ایتالیایی همتون تشریف بیارید ... هنوز آلمان با اختلاف کمی در تعقیبمونه...
ایران انتخاب مشترک و قطعی همه ماست
میدونم واسه مردم احساساتی ایران هردقیقه از بازی تیم ایران چندین برابر بازی تیم های دیگه هزاری هم محبوبمون باشن سرتاسر هیجان داره...
ایتالیا رو همیشه دوست داشتم تیمی که همیشه خوبه! واین خیلی مهمه .چه در زمانی که ستاره های بزرگی داشت و چه در زمانی که ستاره نداشت اما تیم یک دست و هماهنگی داشت و این نقطه قوت ایتالیاست که وابسته به تعدادی بازیکن نیست
اسپانیا رو بخاطر بازی گروهی و زیباشون دوست دارم .بازیشون قشنگه و باعث میشه از دیدن فوتبال لذت ببرم
به امید موفقیت تیمهای محبوبم![]()
بعد از ایران طرفدار استرالیا هستم به خاطر اینکه این کشور رو خیلی دوست دارم و همیشه کشور دوم خودم میدونم![]()
و البته خیلی وقت هستش که دوست دارم یکی از این سه تیم /هلند/ پرتغال/ آرژانتین / برنده جام باشن و دیدن بازیشون واقعا برام لذت بخش هستش .
و از همه لذت بخش تر اینکه برزیل تو کشور خودش نتونه جام و بگیره![]()
منم طرفدار پرتغال هستم از یورو 2004 با اون تیم رویایی و خاطره انگیز با سرمربیگری اسکولاری.... و بازیکنایی مثه فیگو
دکو
نونو گومز و کریستیانو رونالدو
(که البته این یکی باقی مونده
) و .....
البته برزیل هم به خاطر جام جهانی 2002 هم به خاطر اون بازیای زیبایی که انجام میدادن با یه گونی اسطوره ای که تو اون تیم وجود داشت و باز هم با سرمربیگری اسکولاری همیشه یه میلی بهشون داشتم
امسال هم با حضور اسکولاری انتظار یه برزیل فوق العاده رو دارم که همه رو درو میکنه. هرچند این تیم اون تیم نمیشه.
و واقعا دوس دارم این جام یکی از اون بازیهای سنتی بین آرژانتین و برزیل رو شاهد باشیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)