به جاش یه پنالتی تابلو رو نیمه اول نگرفت .
به جاش یه پنالتی تابلو رو نیمه اول نگرفت .
تبریک به دوستان هلندی!از حذف شدن تیم های آمریکایی (شمال و جنوب و شرق و غرب و وسط و ...) استقبال میشه!
کچل ما (روبن بایرنی) هم پنالتی شیکی گرفت!![]()
هلند امشب اصلا خوب بازی نکرد (انتظار بیشتر از اینها میرفت ازشون)
اما با شانس و به کمک داور (به لطف پنالتی)رفت بالا
روبن بابت تمارض در بازی با مکزیک عذرخواهی کرد
خبرگزاری تسنیم: مهاجم تیم ملی هلند بابت تمارض در بازی با مکزیک، عذرخواهی کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، آرین روبن پس از دیدار با مکزیک گفت: من باید عذخواهی کنم. خطایی که در آخر بازی روی من انجام شد، پنالتی بود اما اقدام من در نیمه اول تمارض بود. من نباید این کار را میکردم.
وی درباره اینکه چرا خود او پنالتی را نزد گفت: در آن لحظه هونتلار شایسته زدن پنالتی بود. ما دنبال پیروزی بودیم.
این در حالی است که هررا، سرمربی تیم ملی مکزیک با انتقاد از عملکرد داوری گفت که روبن با تمارضی که در این دیدار انجام داد با دریافت کارت زرد دوم باید از زمین اخراج میشد.
تیمهای ملی مکزیک و هلند از ساعت 20:30 روز گذشته (دوشنبه) برای برگزاری دیدار خود در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 2014در ورزشگاه کاستلائوی شهر فورتالتزا به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه 2 بر یک به سود هلند به پایان رسید.
هلند در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف برنده دیدار یونان و کاستاریکا خواهد رفت.
البته روی روبن 3 تا خطای مشکوک به پنالتی شد .
دو تاش نیمه ی اول بود که یکیش اینه که روبن میگه و یکیش اونیه که من خدمتتون عرض کردم .
یکیش هم که همون دقیقه آخریه بود که پالتی گرفت ...
مردیم تا بردیم!!!!
آخه فن خال از کجا گیر آورده این دروازبان رو گذاشته تو گل؟!!!
به خدا مرده ی ادوین ون در سار در این سن و سال و بدون تمرین از این بچه بهتر میتونه باشه!!!!!
من که تنم میلرزه توپ میاد تو زمینمون!!!!
نه خط دفاع درست و حسابی داریم!نه دروازبان درست درمون!!!
جور اینا رو داره خط حمله ی ما میکشه!!
ولی این مکزیک خدایی بد حریفی بود!!به برزیل میخوردیم اینقدر سخت نبود بردنش!!
این گلی که خورد دروازبان های لیگ 1 ما هم نمی خورن...اما بعضی موقع ها خوب کار می کنه...به هر حال دروازبان مطمئنی نیس (دفاع هم مطمئن نیس!!!) و امیدوارم در ادامه جام کمی بیشتر از خودشون مایه بذارن...خوشبختانه بازی بعدی با کاستاریکا بازی اسون تریه...و می شه در نیمه نهایی بودن هلند رو متصور بود...
این رو هم در نظر بگیرین ساعت 1 فیفا بازی ها رو برگزار می کنه! مکزیکی ها که تو بیابون زندگی می کنن به این گرما عادت دارن ولی هلندی ها نداشتن...خوشبختانه تا فینال تمام بازی هامون شبه!
با اینکه گل الکی ای خورد اما اتفاقا چندتا واکنش خیلی خوب هم داشت...
بنظر من جای پیشرفت داره و میتونه بعدها دروازبان بهتری بشه...
فیقا در بیانه ای اظهار داشت با وجود اذعان روبن به دایو در پیروزی مقابل مکزیک در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی، جریمه ای برای این بازیکن در نظر گرفته نمی شود و این مساله به عنوان "نقض جدی قوانین" تلقی نمی شود.
sky SPORTS
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)