ای بابا . من باشم میگم جم کنید بازیهای تدارکاتی رو
بازیکن نموند که!![]()
ای بابا . من باشم میگم جم کنید بازیهای تدارکاتی رو
بازیکن نموند که!![]()
بنده خدا مونتولیوو علکی علکی مصدوم شد!
وای خدا آکیلانی هم خوبه اما.......
![]()
واقعا حیف شداما ایتالیا مهره زیاد داره میتونه جایگزین کنه وراتی اکوئیلانی مارکیزیو میتونن توی این پست بازی کنن
ولی اون پختگی و جا افتادگی و سبکِ بازی مونتولیو در حالِ حاظر جایگزین نداره
اما خُب درست میگین وراتی و مارکیزیو گزینه های خوبی هستن.
فهرست نهایی اعلام شد
به جز مونتولیو که مصدوم شد باید روسی رو هم جزو غایبان بزرگ ایتالیا بدونیم!
لیست به این شکله:
Goalkeepers: Gianluigi Buffon , Mattia Perin , Salvatore Sirigu
Defenders: Ignazio Abate , Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini , Matteo Darmian , Mattia De Sciglio , Gabriel Paletta
Midfielders: Alberto Aquilani, Antonio Candreva, Daniele De Rossi , Claudio Marchisio, Thiago Motta, Marco Parolo, Andrea Pirlo , Marco Verratti
Forwards: Mario Balotelli, Antonio Cassano , Alessio Cerci, Ciro Immobile, Lorenzo Insigne
Buffon: Our goal is the quarter-finals
به نظر میرسه که بوفون حسابی آماده هست که این حرفو زده.
منبع :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هوک راست پراندلی بر صورت روسی
اقای پراندلی علتش چیه که روسی نبردی؟
خداوکیلی هرچقد به لیست مهاجمین نگاه میکنم ، میبینم روسی بین اینا جایی نداره
درضمن نباید فراموش کنیم که روسی تو این فصل یه مصدومیت شدید دیگه به سراغش اومد و چندماهی دور بود
احتمال داشت که توی اولین بازی جام جهانی دوباره مصدوم بشه و دست پراندلی رو خالی بزاره
++ حالا روسی به کنار ، من امیدوار بودم دی ناتاله دعوت بشه ، با اینکه پیره ولی هنوزم جز بهترین مهاجمان سری آ محسوب میشه
یعنی از کاسانو بدتر بود ؟خداوکیلی هرچقد به لیست مهاجمین نگاه میکنم ، میبینم روسی بین اینا جایی نداره
روسی حیف شد .. کلآ از همون اول بازیکن فوق العاده بدشانسی بود و این مصدومیت های شدید باعث شد به اون جایگاهی که لیاقتش رو داشت نرسه![]()
Last edited by MORINIO; 02-06-2014 at 00:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)