هه هه ماخ!اینو میگی؟....
نه باو این نبود!...
--------------------------
اقا هر کی گفت این کیه جایزه داره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه ماخ!اینو میگی؟....
نه باو این نبود!...
--------------------------
اقا هر کی گفت این کیه جایزه داره!
محسن ببین میتونی برای فلر چیزی درست کنی؟
چندتا سفارش هم هست توی گروه...
بدو محسن که شهاب بدجور دست تنهاست....
اوزیل بیده![]()
چه ابهتی پیدا کرده تاپیک با این آواتارا. امیدوارم نتیجه های تیم هم در راستای جو حماسی تاپیک و بچه هاش رقم بخوره...
پ.ن: فلر شمارش چنده یوسف جون ؟
Last edited by OSEN; 30-05-2014 at 21:57.
آقا ما راضی به زحمت نبودیم
توی این هفت سال و خورده ای که من اینجا عضو هستم به افتخار آلمان، پیراهن مولر شد سومین آواتار من. امیدوارم که قدردان زحمات و حمایتهای ما باشند![]()
دوستان به جز این تاپیک گروهی چیزی داره تیم آلمان ؟
من با این که نوشته های تاپیک رو دنبال می کنم همش فکر میکنم در جریان بعضی بحث ها نیستم![]()
به به په پیراهن ها برازنده هست برای دوستان ... دست اقا محسن و شهاب عزیز هم درد نکنه ...
نظم و هماهنگی داخل زمین ژرمن ها به تاپیک هوادارهاشونم کشیده شده ... خیلی هم خوب...
اگاه و هوشیار هم باشیم که ابهت این امپراتوری لرزه بر اندام دژمنان خواهد انداخت و گاهی ترول گونه در پی ازار و اذیت این قوم بر خواهند تافت![]()
+
پس فردا ، یک شنبه ، 11 خرداد ماه بازی دوستانه داریم با "کامرون" در بورسیا پارک مونشن گلادباخ .... ساعت 23:00 ..ARD هم نشون می ده
قطعا بعد از این بازی می تونیم فنی تر در مورد اینده تیم و بازی های جام جهانی صحبت کنیم .
اره پدرام جان مقعر اصلی فرماندهی اونجاست : کاپیتان بردیا هم سر گروههدوستان به جز این تاپیک گروهی چیزی داره تیم آلمان ؟
من با این که نوشته های تاپیک رو دنبال می کنم همش فکر میکنم در جریان بعضی بحث ها نیستم![]()
![]()
هر چند جدیدا کاشف به عمل اومده زیاد هم اون مکان خصوصی نیست و حریمی انچنان نداره![]()
Last edited by hojjatinho; 30-05-2014 at 14:37. دليل: اضافه کردن نقل قول+ جمع کردن ادرس سنگر:دی
به به...آقا حجت هم برگشت...
فقط تصحیح کنم که کیت ها تمام و کمال زحمتِ شهابِ عزیز هست...
+
الیته نمی دونم قبلا گذاشته شده یا نه ولی:
آیا می دانید تیم ملی فوتبال آلمان اولین و تنها تیم تاریخ هست که در بازی با پرتغال 100 تایی میشه و هیچ تیمی تاکنون به رکورد 100 بازی در جام جهانی نرسیده حتی برزیل با 5 قهرمانی و حضور در تمام ادوار جام جهانی! چرا؟ چون برزیل به اندازه آلمان به نیمه نهایی ها نرسیده
تازه فراموش نکنیم که آلمان در دو جام جهانی حضور نداشته، وگرنه پیش از اینها به این رکورد رسیده بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)