دقیقا، این روزنامه های زرد انگلیسی تمام تلاششونو میکنن که از سوارز انتقام بگیرن. همون لحظه ای که گل دومو به انگلیس زد، میدونستم که چه جوی بر ضدش به وجود میارن، خاک بر سر انگلیسی ها که چنین بازیکن بزرگی از لیگشون میره امسال.
دقیقا، این روزنامه های زرد انگلیسی تمام تلاششونو میکنن که از سوارز انتقام بگیرن. همون لحظه ای که گل دومو به انگلیس زد، میدونستم که چه جوی بر ضدش به وجود میارن، خاک بر سر انگلیسی ها که چنین بازیکن بزرگی از لیگشون میره امسال.
عزیزم، اونوقت گاز گرفتن جزو تکنیک های جدید فوتبال حساب میشه؟![]()
اگه مثلا مانویل نویر یا فیلیپ لام رو گاز گرفته بود باز همینو می گفتی؟!
بحث فقط روزنامه های انگلیسی نیست و همه جا به این اشاره می کنن
این بنده خدا که میگی پیش از این چند بار این کارو کرده بود که آخریش هم ایوانوویچ بودش و بعد از اون محرومیت 7-8 جلسه ای باز هم آدم نشد
اگه دو سال هم محروم بشه حقشه و توی زمین فوتبال جای بروز خوی حیوانی نیست!![]()
به نظر من دارن بزرگش میکنن این گاز گرفتن سوارز رو.....
به نظر من خیلی بخوان سخت گیری کنن 5 جلسه بسه.
به قول دوستان ملت لقد میزنن از عمد تو فلان جای ادم .........یا سانگ با آرنج میزنه تو کمر طرف سه جلسه فقط...... این گاز گرفتنم حرکت غیر ورزشی اونام غیر ورزشی.
درسته که حرکت سوارز بچگانه و زننده بود ولی روزنامه ها و رسانه های انگلیسی این موضوع رو مثل خیلی از مسائل قبلی در لیگشون دارن خیلی گندش میکنن و معلومه هنوز گلهای سوارز هنوز و هر شب تو خواب داره جلو چشماشون رژه میره!
آخه این گاز مگه کجاش بده! طرف خواسته بگه میخورمت کوچولو عددی نیستی فقط یکم صمیمانه تر و خودمونی ترش کرده این شکلی:
بعدش هم اصلا یه نگاه به دندونهای سوارز بکنین ... هنوز بچم داره دندون شیری در میاره به قاعده یه کف دست. واسه همین دوست داره گاز بگیره درست مثل یه نوزاد . پس احساساتتون کجاست؟ بشر داره به کجا میره !!
بوکس یا مشت زنی که دوستان در جریان هستند چه جور ورزشیه؟ با مشت میزنن تو صورت هم تو پهلوی هم تو سینه تو گیجگاه....قدرت ضربات هم نسبت به هر ورزشی غیرقابل مقایسه است...
تو این ورزش ده پونزده سال پیش مایک تایسون لبه گوش ایواندر هالیفیلد رو با گاز کند(تازه بوکسورها لثه هم میزارن و دندان ها عریان نیستند)
مایک تایسون یک وحشی لقب گرفت! پوستش رو کندن تا جواز مبارزه رو بهش برگردوندن...(فکر میکنم دو سال طول کشید)
چون از مشت دست پا کله و...در فوتبال استفاده میشه شاید بشه ضربه با اونها رو رفع و رجوع کرد...ولی دندان نه در فوتبال و نه تاجایی که اطلاع دارم در هیچ ورزش مطرحی استفاده نمیشه.
من از قدیم اروگوئه برام همیشه تیم جالبی بوده و بهشون علاقه داشتم...بازی با انگلیس هم با سوارز کلی کیف کردم...خیلی هم کیف کردم از گروه مرگ دو تیم گمنامتر بالا آمدن...اما هیچ کدوم اینها وحشی گری رو جواز نمیده....نمیدونم باندهای اقتصادی که ارزشهای نجومی روی بازیکنها میزارند این قضیه رو با لابی گری رفع و رجوع میکنند یا خیر ، یا خود فدراسیون و... براش کاری میکنن... اما این بار هم نزارن بهرحال این باید آدم بشه.
محتوای مخفی: از نمونه های واکنش به تایسون
با این اوصاف باید از این کار سوارز قدرانی هم کرد و اینکه بازیکن مقابل رو با مشت و لقد و کله و استوک و اینا نابود نکرده جای امیدواری وجود داره و باید مجسمه اونو با دندون های قشنگش توی موزه جام جهانی بذارن!
حالا نمیگیم مثلا دو سال حتما محروم بشه ولی محرومیت سنگین حقشه چون این کارو دوباره تکرار کرده اونم توی یه رویدادی که بیشترین تماشگر از جاهای مختلف دنیا رو داره
در مورد انگلیس هم حذفش به خاطر سوارز نبود
فکر کنم با این وضع در هر صورت حذف میشد
من چیزی نمی گفتم چون انگلیس رو حذف کرده بوداگه مثلا مانویل نویر یا فیلیپ لام رو گاز گرفته بود باز همینو می گفتی؟!
بحث فقط روزنامه های انگلیسی نیست و همه جا به این اشاره می کنن
این بنده خدا که میگی پیش از این چند بار این کارو کرده بود که آخریش هم ایوانوویچ بودش و بعد از اون محرومیت 7-8 جلسه ای باز هم آدم نشد
اگه دو سال هم محروم بشه حقشه و توی زمین فوتبال جای بروز خوی حیوانی نیست!![]()
اینکه مثه یک تیکه گوشت همه به یک بازیکن حمله ور بشن، اسمش چیه؟
آرش جان اون گوشش رو از بدن جدا کردتو این ورزش ده پونزده سال پیش مایک تایسون لبه گوش ایواندر هالیفیلد رو با گاز کند(تازه بوکسورها لثه هم میزارن و دندان ها عریان نیستند)
مایک تایسون یک وحشی لقب گرفت! پوستش رو کندن تا جواز مبارزه رو بهش برگردوندن...(فکر میکنم دو سال طول کشید)
کلا به نظرم تو فوتبال خیلی حرکات حیوانی(!) دیگه انجام میشه و نمیشه صرفا رو یک حرکت حساس بود
ما هم نمیگیم جریمه نکنند.........اما نه در حد دو سال محرومیت........این دیگه خیلی سنگینه!با این اوصاف باید از این کار سوارز قدرانی هم کرد و اینکه بازیکن مقابل رو با مشت و لقد و کله و استوک و اینا نابود نکرده جای امیدواری وجود داره و باید مجسمه اونو با دندون های قشنگش توی موزه جام جهانی بذارن!![]()
این ضربه ها که نام بردی رو توپ مجازه نه رو افراد!چون از مشت دست پا کله و...در فوتبال استفاده میشه شاید بشه ضربه با اونها رو رفع و رجوع کرد
+
من یادمه همین فصل جک ویلشر تو بازی با منچستر سیتی برگشت به هوادارا F داد....اون ازین کمتر زننده بود؟ چقدر محروم شد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)