تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 30 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 291

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث عمومی کنسول PlayStation 4

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

می شه فروشنده ها این کلمه رو حذف کنند و به جای نو و با اون قیمت بدهند؟
    قیمت ریجن 1 پلی استیشن 4 چنده؟ شنیدم که این هایی که رفرش شده است ریجن 2 است شاید به همین خاطر ریجن 1 گرون تره؟
    تو کشور عزیزمون هرچیزی امکانش هست.اما حذف کلمه رو جعبه مشخص میشه دیگه چون چندجا جعبه نوشته شده مگه اینکه کارتنشو عوض کنن که اونم با شماره سریالش مشخص میشه..
    ریجن ها هم هزاربار شنیدین حتما که فرقی ندارن باهم که واقا فرقی ندارن قیمت ها هم تو اروپا و امریکا فرقی نداره تو ایران به دلایلی از جمله اختلاف ارز یورو و دلار و.. و همچنین کلاهبرداری و دروغ های فروشندها فرق میکنه البته شایدم بعضیا گرون خریدن و گرون هم میدن اما نباید اینجوری باشه.قیمت ریجن 3 اسیا حدود 1390 هست و ریجن 1 هم حدود 1450 تا 1500 هست.از من میدونی اگه جای دکمه ها فرقی نداره برات ریجن 3 بگیر اگه هم داره ریجن 2 بگیر هرکدوم ارزون تره بگیر فرقیم ندارن هیچ فرقی ندارن.شایعات د در مورد رفرش بودن ریجن خاصی دروغه هر ریجنی میتونه رفرش شدش هم باشه و هر ریجنی هم میتونه خرابی داشته باشه اما شانسی هست و ربطی به ریجن نداره چون اخه همه این ریجن ها در کشور عزیز چین در یک کارخونه تولید میشن با یک کیفیت.در کارخانه فاکسکان.

این محصول رو خیلی وقت پیش دیدم ساخته شده و قرار بود شرکت های ایرانی وارد کنن نمیدونم شایدم الان اومده تو ایران اما مطمنن میاد.چیز خاصی نیست تبدیل موس و کیبورد برای ps4 هست و حتما میاد

2. این کاربر از omidbooter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

می شه فروشنده ها این کلمه رو حذف کنند و به جای نو و با اون قیمت بدهند؟
    قیمت ریجن 1 پلی استیشن 4 چنده؟ شنیدم که این هایی که رفرش شده است ریجن 2 است شاید به همین خاطر ریجن 1 گرون تره؟
    تو کشور عزیزمون هرچیزی امکانش هست.اما حذف کلمه رو جعبه مشخص میشه دیگه چون چندجا جعبه نوشته شده مگه اینکه کارتنشو عوض کنن که اونم با شماره سریالش مشخص میشه..
    ریجن ها هم هزاربار شنیدین حتما که فرقی ندارن باهم که واقا فرقی ندارن قیمت ها هم تو اروپا و امریکا فرقی نداره تو ایران به دلایلی از جمله اختلاف ارز یورو و دلار و.. و همچنین کلاهبرداری و دروغ های فروشندها فرق میکنه البته شایدم بعضیا گرون خریدن و گرون هم میدن اما نباید اینجوری باشه.قیمت ریجن 3 اسیا حدود 1390 هست و ریجن 1 هم حدود 1450 تا 1500 هست.از من میدونی اگه جای دکمه ها فرقی نداره برات ریجن 3 بگیر اگه هم داره ریجن 2 بگیر هرکدوم ارزون تره بگیر فرقیم ندارن هیچ فرقی ندارن.شایعات د در مورد رفرش بودن ریجن خاصی دروغه هر ریجنی میتونه رفرش شدش هم باشه و هر ریجنی هم میتونه خرابی داشته باشه اما شانسی هست و ربطی به ریجن نداره چون اخه همه این ریجن ها در کشور عزیز چین در یک کارخونه تولید میشن با یک کیفیت.در کارخانه فاکسکان.

این محصول رو خیلی وقت پیش دیدم ساخته شده و قرار بود شرکت های ایرانی وارد کنن نمیدونم شایدم الان اومده تو ایران اما مطمنن میاد.چیز خاصی نیست تبدیل موس و کیبورد برای ps4 هست و حتما میاد

4. این کاربر از omidbooter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    شهر ري

پيش فرض

درود.
    آقای مجیدی کپی کردن مطلب از سایت های دیگه بدون اجازه یا ذکر منبع کار درستی نیست.
    دوستان منبع این نقد و بررسی سایت دیجی کالا ست

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed m2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام
    پاک شود
    ممنون
    Last edited by hamed m2m; 30-08-2015 at 01:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان سایت یا جایی رو میشناسین که بازی دیجیتالی با دیتا داشته باشه؟ و مطمعن باشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

دوستان سایت یا جایی رو میشناسین که بازی دیجیتالی با دیتا داشته باشه؟ و مطمعن باشه؟
    سلام.من از این خرید میکنم خوب و مطمن هست
    /www.maniyasoft.info

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان من فقط ب خاطره fifa16 رفتم کنسول ps4 خریدم ب عشق انلاین بازی کردن
    ولی خوده بازیا نخریدما ب صورت دیجیتالی نصب کرد برام
    میخوام انلاین بازی کنم ولی مثه اینکه باید اشتراک psn بخرم
    چرا مگه بازی اورجینال میخریم نباید مشکلی واس انلاین بازی کردن داشته باشیم

- - - Updated - - -

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

- - - Updated - - -

سلام امیرحسین جان
    نه برادر بازی اوریجینال که خب ارجیناله قلابیش نیست.بله باید اکانت پلاس بخری.
    psn یه اکانته که نحوه ساختش رو میتونی سرچ کنی راحته.حتما باید بسازی برای همه بازی ها باید اکانتpsn داشته باشی که انلاین بازی کنی و به اسم اون اکانت که میسازی شناخته میشی تو بازی های انلاین.و دقت کن موقع ساخت اکانتpsn حتما کشور امریکا رو انتخاب کنی.
    بعد از ساختpsn باید اشتراک پلاس بخری که 1 و 3 و 12 ماهه داره که قیمت 3 ماهش حدود 75 و یساله 175 تومن هست.
    کنسولهای بازی مثل playstation و xbox برای بازی انلاین حتما باید اکانت خریداری بشه و رایگان نیست.

هربازی بخوای انلاین بازی کنی حتما باید اکانت پلاس بخری.برای همه بازی ها
    البته اولش که کنسولو میخری و اکانت psn میسازی فکنم 3 روزه یا 14 روزه رایگان بهت پلاس میده.
    تازه بعد از اینها برای بازی فیفا باید اکانت اریجن هم بسازی که اونم اموزشش ساختس هست سرچ کنی.
    اینقد هزینه کردی 75 هم روش .راستی فیفا من خودم انلاین بازی میکنم هم 15 و هم 16 هرکی خواست ایدی شو بده ادد کنم تا باهم بازی کنیم
    حریف نبودددددددد فیفاااا؟؟؟؟؟؟

11. این کاربر از omidbooter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

پست تکراری حذف شود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام امیرحسین جان
    نه برادر بازی اوریجینال که خب ارجیناله قلابیش نیست.بله باید اکانت پلاس بخری.
    psn یه اکانته که نحوه ساختش رو میتونی سرچ کنی راحته.حتما باید بسازی برای همه بازی ها باید اکانتpsn داشته باشی که انلاین بازی کنی و به اسم اون اکانت که میسازی شناخته میشی تو بازی های انلاین.و دقت کن موقع ساخت اکانتpsn حتما کشور امریکا رو انتخاب کنی.
    بعد از ساختpsn باید اشتراک پلاس بخری که 1 و 3 و 12 ماهه داره که قیمت 3 ماهش حدود 75 و یساله 175 تومن هست.
    کنسولهای بازی مثل playstation و xbox برای بازی انلاین حتما باید اکانت خریداری بشه و رایگان نیست.

هربازی بخوای انلاین بازی کنی حتما باید اکانت پلاس بخری.برای همه بازی ها
    البته اولش که کنسولو میخری و اکانت psn میسازی فکنم 3 روزه یا 14 روزه رایگان بهت پلاس میده.
    تازه بعد از اینها برای بازی فیفا باید اکانت اریجن هم بسازی که اونم اموزشش ساختس هست سرچ کنی.
    اینقد هزینه کردی 75 هم روش .راستی فیفا من خودم انلاین بازی میکنم هم 15 و هم 16 هرکی خواست ایدی شو بده ادد کنم تا باهم بازی کنیم
    حریف نبودددددددد فیفاااا؟؟؟؟؟؟
    ممنون از پاسخگوئیتون دوست عزیز
    من هم اشتراک psn و هم orgin ساختم و 48 ساعت بهم رایگان داد ولی متاسفانه هر کاری کردم کسیا سرچ نمیکرد و پیدا نمیکرد تا بازی کنم و تمام شد مهلتم
    الان اگه بخوام اشتراک بخرم باید یه اکانت دیگه بسازم یا همونا میشه تغییر داد؟
    یه سوال دیگه سایت معتبری سراغ دارید با قیمت مناسب؟
    Last edited by Amirhos3ein; 13-10-2015 at 12:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •