عنوان کرده که زمین خیلی خیلی خشک بوده.
عنوان کرده که زمین خیلی خیلی خشک بوده.
مشکل زمین خشک کالدورن نبود مشکل تاکتیک اشتباه مربی بارسا بود که نمی دونم بر چه اساسی سسک و ژاویستا باید هر سه کنار هم بازی کنند!
مشکل این دفاع بارساست که ماسکی و جلو اومدن دنی تو حمله 1/3 زمین بارسا تبدیل به اتوبان میشه!
مشکل اون راسل بی لیاقت و دار و دسته کادر فنی بارساست که هنوزم نمی دونم چرا مبلغ واقعی نیمار رو پنهان کرد و اینجور خود نیمار و باشگاه به زیر سوال!
چرا باید این بارسا و بازیکنا باید قربانی یه سری آدم نالایق بشند؟!!!
فقط ما بارسایی ها امیدوارم فیفا حداقل فیفا و بالاتر بذاره بارسا خریدهای تایستونیش رو انجام بده در غیر اینصورت با پینتو و دفاع جالبمون فعلا دستمون کوتاه تر از این فصل میشه!
خب مرحله یک چهارم نهایی هم به پایان رسید.
نکته ها و حرفامو مختصر میگم و رد میشم چون دیگه تاریخش یکم گذشته و متاسفانه این مدت نرسیدم زیاد بیام انجمن..
من یونایتد -بایرن:
عملکرد پایین تر از حد انتظار بایرن و خود باوری پایین منچستر. قبل بازی اول سایمهمت چمپیونزلیگ رای گیری کرده بود که کمترین شانس موفقیت رو من یونایتد داشت ولی دیدیم که در این شرایط بد هم من یونایتد باز هم قابل احترامه و میتونه جلو تیم های بزرگ مقاومت کنه.
یه بار دیگه بهم ثابت شد که بایرن هاینکس بهتر از بایرن پپ بود.
رئال-دورتموند :
اکثر نکات قابل توجه این بازی رو دوستان همه بهش پرداختن و واسه منم سخته در مورد حسم به این بازی توضیح درست بدم، اما اصلی ترین عامل باخت رئال و اقتدار دورتموند در این بازی بر میگشت به این که رئال برای آغاز حمله و انتقال توپ به فاز هجومی دچار مشکل بود ، تحت فشار قرار گرفتن مدافعین و عدم تمرکز و آمادگی ذهنیشون و عملکرد بسیار ضعیف آلنسو باعث شده بود که په په و راموس مجبور به پاس های نیمه بلند و در وضعیت نا مطمئن میشدن که توپ ها توسط دورتموندی های بسیار عالی قطع میشد و تبدیل به موقعیت های عالی میشد.
اگه بهم بگن این فصل دوس داشتنی ترین بازی رو کدوم بازیکن انجام داده بی شک مارکو رویس... این فصل فوق العاده واقعا بازیش به دل میشینه.
بارسا- اتلتیکو:
عدم انگیزه بارسا ، عملکرد ضعیف مسی که تحت هیچ شرایطی قبول نیس همچین بازیکنی که سرنوشت جام ها زیادی رو رقم زده و در چند سال گذشته بهترین بازیکن جهان بوده انقدر بد بازی کنه ، امیدوارم به اثبات دوباره خودش برسه ، اونم چه جایی بهتر از جام جهانی.
این اتلتیکو همون اتلتیکویی بود که من می پسندیدم یعنی حفظ فشار فیزیکی مناسب و بازی درگیرانه اما نه با خشونت بیش از حد و رو راست بگم بدون وحشی گری.
چلسی-پی اس جی:
نظر شخصیم اینه که چلسی روی ذات رخداد های فوتبال برد ، از اون دسته نتایجی که قبل دهه 80 رقم میخورد.تیم ها انقدر نزدیک بودن که دیگه تو زمین امکان اتفاق افتادن هر نتیجه ای بود. که اگه دمبا با اون گل رو تو این شرایط نمیزد شاید همه نظرهای متفاوتی نسبت به الان به این بازی داشتن.
مهم ترین نکته این فصل چلسی پایین اورد انتظارات هست توسط مورینیو، در حالی که این تیم میتونه اخر فصل جام های مهمی رو توی ویترین داشته باشه، یه تصمیم عالی از مورینیو.
فقط همونطور که این ماجرا مزیت هایی داره ، این نقطه ضعف رو هم داره که بازیکنا فشار مثبتی که باید برای رسیدن به موفقیت روشون باشه کم هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)