سربال قشنگ و پر احساسی بود....ما که خیلی لذت بردیم...
سربال قشنگ و پر احساسی بود....ما که خیلی لذت بردیم...
روسیش از این ایرانیای بور خودمون بود.چینیش هم اقغانی یا پاکستانی بود.اون امریکایی که از همه ضایع تر بچه جنوب بود.
دوست عزیز به نظرم شما یا دچار توهم توطىه ی شدید هستید و یا شدیدآ از بالا به آدما نگاه میکنید و خودتونو عقل کل میدونید و بقیه رو کم دانش و بی خرد،
این سریال حتی اگه تونسته باشه رو لبای ده نفر آدم هم لبخند بیاره باید دست تمام عواملشو بوسید
به شخصه آرزو میکنم که ای کاش تمامی نویسندگان و برنامه سازای ما ، مانند نویسندگان این سریال به قول شما "بی خرد و کم دانش" بودند و اینگونه دل ملت با ساخت چنین سریالایی شاد میکردند
دوست عزیز با دانش و با خرد ، آنچه زیاد است شبکه و سریال و فیلم، کسی شمارو آیا زور کرده بود که با این همه نفرتی که از سریال داشتید بشینید و این سریالو ببینید؟
خب میرفتید برنامه هایی که نویسندگان با خرد دارد رو میدید، زورکی که نبود،
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
داداش خون خودتو کثیف نکن ما نشستیم سریال lost ببینیم که بهترین نویسنده ها رو بیایم جمع کنیم.پایتخت یه سریال طنزه.شما چرا فلسفیش میکنی؟قسمت آخر یه شیطنت هایی کردن درست ولی در کل یه سریال طنزه که توی این وضعیت زندگی حداقل دقیقه ای لبخند رو به لبای آدم میاره.شما تنها به قاضی میری اساسی یک بعدی داری نقد میکنی و محوریت صحبت های شما هم فقط خود مطلق هستید
سریالی که بتونه با وجود این همه محدودیت و فشار و کم جنبگی ملت و مسولین ، لبخند بر لبای ما ملت همیشه ناراضی و عبوس و عنق و پر توقع و طلبکار از عالم و آدم بیاره، باید دست عواملشو بوسید
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
مخاطب شومایی ؟آره حق داری انتقاد کنی چون به نظر میرسه حتی یک ثانیه از مجموعه رو هم از دست ندادی
![]()
دوست عزیز به نظرم شما یا دچار توهم توطىه ی شدید هستید و یا شدیدآ از بالا به آدما نگاه میکنید و خودتونو عقل کل میدونید و بقیه رو کم دانش و بی خرد،
این سریال حتی اگه.......
اولا شما عقل کل هستین که تعیین تکلیف می فرمایین که نگاه کنم یا نه ؟ این تلویزیون که با پول ما برنامه هاشو میسازه .. دستگاه سی دی نیستش بنابراین در هر لحظه اون حق دارم اظهار نظر کنم افرادی مثل شما با این طرز برخوردتون فقط محتویات مغز خودت رو به بهانه خیالی شادی دل ملت در حد سریالی مثل پایتخت نگه داشتید همیشه می خوایید این روند ادامه داشته باشه توی این سه سری پایتخت هیچ حرف مهمی که ندارید مرتب از صفا و صمیمیت و سادگی می گید در حالی که اگه مخالفی باشه و خوشش نیاد بطور مرتب بهش حمله می کنین کجای دنیا سریالی میلیاردی از شرکتی پول میگیره و اینطوری تبلیغ میکنه .. اگه سریالی دیدید معرفی کنید ... بعد کدام لبخند ... من ادمی هستم که راحت می خندم و زیاد سخت گیر نیستم... این قسمت اخر دوساعت نشستیم که شاد باشیم من حق دارم در کشورم بهترین سریالها رو داشته باشم ... نه تبلیغ اطلس مار و نگرفتن یارانه ... اینا رو عزیزم جاشون توی یه سریال نیست باور کن .مستقیم شعار دادن و اینطورتبلیغ کردن اولا توهین به بیننده است و اولی تو باید معترض باشی این چیزا رو ادم می بینه عصبانی میشه تا شاد .. اگه من و تو به این چیزا اعتراض نکنیم تازه جنابعالی خیلی کم توقع همیشه در آرزوی دیدن شوی نقی وارسطو باشی هیچ وقت درست نمیشه .... بعد از40 سال این تلویزیون ادعا کار دست از تفکراتش برنمی داره و با بودن امثال شما هنوز هم ادامه داره ... فهمیدن اینکه نویسنده های ما اینکاره نیستن هنر زیادی هم نیست یه عقلی بیشتر از یه بچه 8 ساله میخواد!!!
Last edited by ghassam2; 02-04-2014 at 00:50.
سریالی که بتونه با وجود این همه محدودیت و فشار و کم جنبگی ملت و مسولین ، لبخند بر لبای ما ملت همیشه ناراضی و عبوس و عنق و پر توقع و طلبکار از عالم و آدم بیاره، باید دست عواملشو بوسیدمثل اینکه بعضی دوستان خیلی توهم احساسات هر جوری دارن... دست کی رو باید بوسید لااقل می گفتی عوامل میلیاردی پول به جیب زدن تا بیشتر مواقع به شعارشون گوش بدید ... من بالاخر نفهمیدم این ملت با این سریالهای اخلاق گرا کی به راه راست هدایت میشن یا خیلی دوست دارن همیشه از این برنامه های آموزشی ببینن و بعد بیان تو سایتها بگن اینکه نقی مرتب برای زنش گریه میکنه خیلی خوبه و جنبه آموزشی داره ... تو رو خدا بزارین یه عده بی ادب هم بیان و سریال بسازن شاید از بی ادبان چیزی یاد گرفتین! به هر حال اینکه سریال پایتخت سریال بی ارزش و بدون داستان مرتب ( در واقع یه سریال بی سر وته از نظر من) بود با اینکه من هر لحظه اونو نگاه کردم تغییری در سرنوشتش از نظر من نمیده ...و کسی هم متوجه شد که این حرفا نظرات شخصی یه نفریه احتیاجی نداره بیاد جوابی بده .( فکر می کنم کسی جواب بده تحت تاثیر قرار گرفته)..خود دانید منتظر 4 و 5 و 6 اون هم هستیم
Last edited by ghassam2; 02-04-2014 at 00:49.
قسمت اخر چقدر مزخرف بود
حریف چینی رو شکست داد
بعد حریف روسی
و اخرش هم حریف آمریکایی
که چی مثلا؟؟
که به مردم بگید ما درسته چین و روسیه همپیمانیم ولی برای ما عددی نیستند؟؟
آمریکایی رو مثلا خاک کردی؟؟
الان که هر سه چین و روسیه و آمریکا نفس برا ایران نذاشته
آخه پیام های فیلم چرا اینقدر صریح و ضعیفه؟؟
پر از حس ملی گرایی و خودبرتر بینی که در سیاست های حکومت و جو حاکم بر این جامعه..
پایتخت سه خیلی ضعیف بود
چون در ژانر طنز و کمدی بود اما طنزی نداشت
شوخی هم حتی نداشت
طنز خیلی ضعیفی بود
فیلمنامه ضعیفی بود
چرا؟؟
چون نه محتوای گیرایی داشت
نه تعلیقی به عنوان فیلمنامه سریالی
نه کششی برای جذب کردن مخاطب
علتش هم استفاده از عناصر تبلیغی رفتاری و اجتماعی صریح بود
نمیشه الان برای رساندن یک مفهوم اجباری سیاسی و اخلاقی فیلمنامه رو به محوریتش پیش برد
نتیجه ش میشه یه فیلمنامه ضعیف و پر از عناصر کلیشه ای و سطحی و شعارزدگی
و مخاطب به هیچ وجه نمیتونه با این ضعف ها کنار بیاد.
نداشتن طنز نه از جانب فیلمنامه نویس و خالی بودن سکانس ها از طنز موقعیتی و خالی بودن دست بازیگر در خلق یک طنز یا یک شوخی گیرا از دیگر ضعف های این مجموعه بود
انگار به قول دوستان طنزشون ته کشیده
شخصیت پردازی کاراکتر های جدید که اصلا مزخرف بود
توی یه سریال چند قسمته باید برای تک تک افرادی که در سکانس ها حضور دارند یه شخصیت پردازی در قالب داستان فیلم انجام بشه
وگرنه چه نیازی به حضور اونهاست
حال بماند که بعضی از این کاراکتر ها مثل اون زن چینی در خلق داستان هم سهیم بوده
در کل سریال خیلی ضعیفی بود
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
قسمت اخر چقدر مزخرف بود
حریف چینی رو شکست داد
بعد حریف روسی
و اخرش هم حریف آمریکایی
که چی مثلا؟؟
که به مردم بگید ما درسته چین و روسیه همپیمانیم ولی برای ما عددی نیستند؟؟
آمریکایی رو مثلا خاک کردی؟؟
الان که هر سه چین و روسیه و آمریکا نفس برا ایران نذاشته
آخه پیام های فیلم چرا اینقدر صریح و ضعیفه؟؟
پر از حس ملی گرایی و خودبرتر بینی که در سیاست های حکومت و جو حاکم بر این جامعه..
پایتخت سه خیلی ضعیف بود
چون در ژانر طنز و کمدی بود اما طنزی نداشت
شوخی هم حتی نداشت
طنز خیلی ضعیفی بود
فیلمنامه ضعیفی بود
چرا؟؟
چون نه محتوای گیرایی داشت
نه تعلیقی به عنوان فیلمنامه سریالی
نه کششی برای جذب کردن مخاطب
علتش هم استفاده از عناصر تبلیغی رفتاری و اجتماعی صریح بود
نمیشه الان برای رساندن یک مفهوم اجباری سیاسی و اخلاقی فیلمنامه رو به محوریتش پیش برد
نتیجه ش میشه یه فیلمنامه ضعیف و پر از عناصر کلیشه ای و سطحی و شعارزدگی
و مخاطب به هیچ وجه نمیتونه با این ضعف ها کنار بیاد.
نداشتن طنز نه از جانب فیلمنامه نویس و خالی بودن سکانس ها از طنز موقعیتی و خالی بودن دست بازیگر در خلق یک طنز یا یک شوخی گیرا از دیگر ضعف های این مجموعه بود
انگار به قول دوستان طنزشون ته کشیده
شخصیت پردازی کاراکتر های جدید که اصلا مزخرف بود
توی یه سریال چند قسمته باید برای تک تک افرادی که در سکانس ها حضور دارند یه شخصیت پردازی در قالب داستان فیلم انجام بشه
وگرنه چه نیازی به حضور اونهاست
حال بماند که بعضی از این کاراکتر ها مثل اون زن چینی در خلق داستان هم سهیم بوده
در کل سریال خیلی ضعیفی بود
فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)