منظورت 2010 بود دیگه...
منظورت 2010 بود دیگه...
این مساله ی دست های پشت پرده که قهرمانیا رو مشخص میکنند یک مساله ی قابل بحثه و من از خودم درنیاوردم . اتفاقا همون بازی برزیل-هلند عادل اینا هم توی برنامشون داشتند در مورد همین قضیه اختلاط میکردند. اما بحثشون این بود که فیفا برزیل رو برنده میکنه... که هلند برنده شد.
اما بفرض اشتباه بودن این حرفها و اینکه همچین داستانهایی نیست :
برزیل که تو این 2بازی افتضاح بوده و با توجه به برنامه ی بازیهای حذفی به احتمال بالا تا قبل از فینال به ایتالیا نمیخوره . اما مساله اینجاست که برزیل در حدی نیست که تا فینال بیاد . (من نمیگم ، خودش ثابت کرده...)
لای لای لای لا لای لالای لالای لای لای))))
طرفدارای 2 روزه اسپانیا تا دیر نشده یکی از گزینه ای زیر را برای ادامه جام انتخاب کنند :
1: کاستاریکا : تیمی بسیار خوب که اروگووه رو برد))
2:آمریکا : غنارا برد))
3:ساحل عاج : قدرت اول فوتبال آسیا رو 2 1 برد
4:بلژیک : برای اینکه یکم خیاتون از بابت تیمتون راحت تر باشه باشه))
6 سال طرفدار اسپانیا بودید یه 2 هفته هم طرفدار اینا باشید تا ببینیم بعدا تو مقدماتی یورو 2016 چه تیمی خوب میدرخشه تا طرفدار اون بشید
ها ها ها ها ها ها ها
اره حق با شماست اما به نقشه جغرافیا نگاه کن!
کشوری که الان مسابقات توش برگزار میشه برزیل هستش نه ایتالیا.
اسپانیا دیگه اون اسپانیا 2010 نیست شده همون اسپانیای همیشگی که حرفی برای گفتن نداره
صحنه آخر بازی هم باحال بود . خداحافظ اسپانیا !!!![]()
مات و مبهوت
.
.
.
.
پ.ن: به نظر من بازنده اصلی این بازی ها: دیه گو کاستا بود، بی شک!
با اون وضع عجیب، از برزیل رفت اسپانیا، حالا توی سرزمین مادریش با تیم ملی اسپانیا حقیرانه شکست خورد.
پ.ن: ای کاش اسپانیا تو گروه ایران بود، پنج تا نه ولی دیگه یکی رو می زدیم که...![]()
تو اون بازی هلند برزیل
برزیل بیشتر سر بچه بازی و اشتباهات فلیپه ملو حذف شد! داوری در کار نبود به اون صورت ، دوستان این فرض رو با توجه به فرمایشات شما گفتن!
اگه دست های پشت پرده ای در کار باشه اینقدر زپرتی نیست که با یه باد جهتش عوض بشه! دست های پشت پرده بخواد کاری بکنه به انجام میرسونه نه اینکه به راحتی نتیجه برعکس خواستش اتفاق بیفته! ناسلامتی سرمایه گذاری کردن روش
ولی کلا جام جهانی مثل سری آ نیست که از این اتفاقات توش بیفته!![]()
شانسهای قهرمانی اول آلمان دوم هلند سوم ایتالیا
برزیل هم اگه داور ها بهش کمک کنند شانس چهارم وگرنه امکان نداره قهرمان بشه
این جمله خیلی عالی بودولی کلا جام جهانی مثل سری آ نیست که از این اتفاقات توش بیفته!![]()
دمت گرم بکهام ...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)