تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیــا با چنـد همسـری موافـق هستیــن ؟

راي دهنده
121. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با چند همسری مرد و زن موافق هستم.

8 6.61%
  • فقط با چند همسری مرد موافق هستم و مخالف چند همسری زن هستم.

18 14.88%
  • فقط با چند همسری زن موافق هستم و مخالف چند همسری مرد هستم.

3 2.48%
  • با چند همسری مرد و زن مخالف هستم.

92 76.03%
صفحه 14 از 28 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 276

نام تاپيک: چند همسری از دیدگاه روانشناسی | اخلاق | فلسفه

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

توضیحات کاملا روشن و منطقیه ...
    شما اسم چه نوع توضیحاتی رو می ذارید روشن و منطقی؟ با کمال احترام متاسفانه در هیچکدام از پست های شما نوضیح روشن و منطقی ندیدم. ببینید فرق می کنه بین روشن و منطقی بر اساس شنیده ها یا نظر شخصی فرد تا روشن و منطقی بر اساس نتیجه گیری علمی و سند علمی.
    حالت کلی و عمومی
    مرد مرده --- زن زن
    ....
    ببینید ممکنه صحبت کلی شما درست باشه اما ربطی به موضوع تاپیک نداره اما با مرور پست هاتون میشه به این نتیجه رسید که شما با اتکا به این حالات کلی می خواهید در نهایت به این نتیجه برسید که چند همسری برای مرد قابل قبول تر از زن هست. دوست دارم به طور واضح دلیل این نتیجه گیری شما رو بدونم:

عقل و منطق چی میگه؟نوع خلقت انسانها چی میگه؟ زنان موجوداتی رئوف و محجوب و پاکدامن آفریده شده اند ... حالا تصور کنید زنی سوا از مسئولیت سنگین تربیت فرزندان و چیدن بنیان خانواده و تراوش امواج محبت در دل اولاد و همسر ، یکاره راه بیفته و بر تعدد زوج همت کند!
    ما مثلا زنان را نهی میکنیم دلیل بر این نمیشود که مردان را امر کنیم ... نظر اکثریت هم همینه ...
    حالا نظر اکثریت رو چطور به نظر خودتون اضافه کردین بازم جای سئوال داره.

2. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

من کلا با ازدواج مخالفم چه برسه چند همسری باشه! به نظر من یک پدیده ی جدیدی باید جانشین ازدواج به فرم کنونی بشه، یا به عبارت دیگر ازدواج باید مجددا اختراع بشه

4. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من کلا با ازدواج مخالفم چه برسه چند همسری باشه! به نظر من یک پدیده ی جدیدی باید جانشین ازدواج به فرم کنونی بشه، یا به عبارت دیگر ازدواج باید مجددا اختراع بشه
    بیشتر به خاطر آرمانگرا تر شدن ما هست.
    انسان هرچه نسبت به محیط اطرافش اگاه تر بشه، آرمانگرا تر میشه و مسلما تو آرمانگرایی، اکثر پدیده های کلیشه ای بی معنی خواهند بود.

انسان ها امروز هم حوصله کمتری دارن و هم علاقه خاصی به پذیرش مسئولیت دیگران در مقیاس های کلان ندارن.

برای همین ترجیحا دنبال دختری میگرده که کم کم غُر غُر کنه و زیاد دنبال یکسری دغدغه های سطحی زندگی نباشه از مُد روز و خرج اضافی و... بزنه!!!

سوای بحث اخلاقی و فلسفیش و اینا که به نظرم نسبیه، من واقعا تو کف اینایی هستم که چندتا زن دارن !!!
    هم تو کف حوصله شون، هم تو کف اقتدارشون، هم تو کف اینکه از ازدواج دنبال چی هستن.
    Last edited by B.Russell; 12-04-2014 at 10:31.

6. 6 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت دل آهنگ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من فکر می کنم اگر آدم با همدم خودش راضی و خوشحال باشه واقعا نیاز به دومیش پیدا نمی کنه. تنوع طلبی ج-نسی بحث دیگه ای است

8. این کاربر از دل آهنگ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه THe DARk NighT .98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

"فقط با چند همسری زن موافق هستم و مخالف چند همسری مرد هستم."

خیلی دوست دارم اون 1 نفری که به این گزینه رای داه رو ببینم!!

10. این کاربر از THe DARk NighT .98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر نمیاد بین این دو گزینه :

فقط با چند همسری مرد موافق هستم و مخالف چند همسری زن هستم.

فقط با چند همسری زن موافق هستم و مخالف چند همسری مرد هستم.

برای انتخاب عقلا تفاوتی باشه غیر از تفاوت بین جنسیت.

ولی علت اینکه گزینه دوم خیلی غیر قابل درک یا غیر قابل تصور نسبت به گزینه اول به نظر میاد چیه؟ یا چرا برخورداری یک جنسیت از حقوق بیشتر نسبت به دیگری امری طبیعی و قابل پذیرش است ؟

12. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ولی علت اینکه گزینه دوم خیلی غیر قابل درک یا غیر قابل تصور نسبت به گزینه اول به نظر میاد چیه؟

یا چرا برخورداری یک جنسیت از حقوق بیشتر نسبت به دیگری امری طبیعی و قابل پذیرش است ؟
    به خاطر تفاوت جایگاه پدر با جایگاه مادر از نظر قداست در خانواده در تاریخ بشریت.

حالا به هر دلیلی که بوده و هست، مادر تو نظام خانواده یک قداست خاصی داره که پدر با وجود نقش کلیدی شاید اون نقش قدیسه رو نداشته.

از دید بسیاری از انسان ها تنوع در رابطه جنسی به دلیل سختی زیاد در کنترل کردنش به تباهی و اعتیاد کشیده میشه، تباه شدن یک مادر همیشه دردناک تر از تباه شدن یک پدر بوده.
    بیشتر بُعد معنوی قضیه هست تا بُعد جنسیتی.

14. 4 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

حالا به هر دلیلی که بوده و هست، مادر تو نظام خانواده یک قداست خاصی داره که پدر با وجود نقش کلیدی شاید اون نقش قدیسه رو نداشته.

از دید بسیاری از انسان ها تنوع در رابطه جنسی به دلیل سختی زیاد در کنترل کردنش به تباهی و اعتیاد کشیده میشه، تباه شدن یک مادر همیشه دردناک تر از تباه شدن یک پدر بوده.
    دوست عزیز میشه دلیل یا مدرک تاریخی یا علمی برای این موضوع بیان کنید که درک مطلب رو قابل فهم تر کنه؟

من فکر نمیکنم این موضوع زیاد بتونه درست باشه با توجه به تاریخ پیدایش انسان
    البته نه تاریخ تمدن 1000 یا 2000هزار ساله انسان و باید مطلب روی تاریخ طبیعت انسان از روز نخست باشه

مطلبی که شما بیان میکنید شاید با تاریخ چندهزار ساله تاریخ تمدن بشری که سیستم پدرسالاری بر انسان حاکم شده شاید سازگار باشه ولی با کلیت تاریخ زیاد همسان نیست

مثلا ما تمدنهایی داریم که مادر سالار بودن و حتی مادر با فرزند خودش همخوابه میشده تا نسل رو پاک نگهداره و دلایل دیگه، مثل مصر باستان
    یا تمدنهایی که جامعه کاملا مادرسالار حاکم بوده و تعریف خانواده هم بطبع کاملا متفاوت

حالا مطلبی که شما درباره قداست و معنویت و تباه شدن مطرح میکنید زیاد قابل هضم نیست برای من

اگه نباشه جاش خالی می مونه DrH.motasami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

درود

چند همسری به هیچ عنوان با احساسات و عاطفه انسان مدرن سازگاری نداره.
    عشق به چندین نفر توجیه ناپذیره و باید ریشه یابی بشه.
    Last edited by DrH.motasami; 25-04-2014 at 20:33.

17. 3 کاربر از DrH.motasami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این بعد معنوی در محدوده اخلاقیات قابل درکه.. قبل از توضیح قسمت اخلاقی باید توجه کنیم زن همیشه نقش مادر رو بر عهده نداره و قبل از بر عهده داشتن نقش مادری و همسری انسان است با تمام تمایلات و خواسته های انسانی ..

اخلاقیات رو میشه علم خوبی و بدی در نظر گرفت خوبی و بدی و درستی و نادرستی مفاهیمی هستن که در هر جامعه تعریف خودشون رو دارن و تحت تاثیر فرهنگ جامعه هستن چیزی که در نظر یک فرهنگ خوب است در نظر فرهنگ دیگر ممکنه ناپسند باشه.. پس اولین نکته اینه که اخلاقیات نمی تونه معیار مناسبی برای وضع یک قانون عادلانه یا یه نگاه عادلانه به امور باشه چون نسبی است.

فرهنگی که تمام امور رو بعد از فیلتر جنسیت تجزیه و تحلیل اخلاقی میکنه و رفتار ها رو با تفکیک جنسیتی ارزش گذاری کنه خودش ناقض اخلاقیات و حقوق انسانیست. اخلاق تئوری رفتار انسان ست هیچ ضد ارزش و امر ناپسند و ضد اخلاقی صرف تغییر جنسیت نمی تونه به امری ارزشمند ، پسندیده و اخلاقی مبدل بشه .

مقدس شمردن زن یا مادر هم مرتبط به فرهنگ جامعه ست و اخلاقیات مورد قبول این جامعه هم تحت تاثیر چنین فرهنگی شکل میگیره مثال از اخلاقیاتی که تحت تاثیر فرهنگ ایجاد شده :

زنی مقدس است که مادر باشد /زنی قابل احترام است که همسر خوبی باشد /مردی قابل احترام است که همسران بیشتر داشته باشد و ... --> اخلاقیاتی که متاثر از فرهنگ جامعه اس نمی تونه مبنای مناسبی برای وضع قانون باشه هرچیز ارزشمندی (اخلاقی) لزوما درست نیست

19. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •