به نظرت حق با کی ـه ؟
حالا خودمونیم ها , این تاپیک هم کلا شد تاپیک اخلاق و ادب و 30یاست![]()
به نظرت حق با کی ـه ؟
حالا خودمونیم ها , این تاپیک هم کلا شد تاپیک اخلاق و ادب و 30یاست![]()
چی بگم!!
البته خود ما هم علیه السلام نیستیم ولی فکر می کنم مردم ایران عادت کردن به دلقک بازی! همه رو مسخره میکنن قومیت یه شخص دین یه شخص چهره یه شخص آخه تا کی باید اینجوری باشیم..البته این وسط بعضیها(!) هم قشنگ دارن از آب گل آلود ماهیشون رو میگیرن!از کامنتاشون پیداس!![]()
باورتون نمیشه همین الان یک کامنت دیدم تو پیج مسی که اصلا انگار آب شدم رفتم توی زمین از خجالت .
من موندم این حمایته ؟ تفریحه ؟ کسب و کاره ؟ چیه آخه .
آخه بی وجدانی که میری اونجا کلمات رکیک میزنی . با این کارت وجهه کل ایرانی ها رو خراب میکنی .
فقط خدا کنه اونجا کسی فارسی بلد نباشه که واسه مسی ترجمه کنه .
البته یه چند تا کامنت خوب هم میشه پیدا کرد :
نوشته شده توسط نقل از کامنت صفحه ی مسی در فیس بوغ
Last edited by OMiD.1080p; 07-12-2013 at 22:57.
چه مسخره بازی شده این قضیه بیگ زاده ها
واقعا آبروی ایران رفت با این کارشون
مثل تارزان ها افتادن به جون مسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ینی با این کارشون مسی دیگه به ما رحم نمیکنه
مسی در بازی با ایران آقای گل جام جهانی میشود![]()
متاسفانه فرهنگ استفاده از فضای مجازی تو این مملکت پایین و درست شدنش هم زمانبر هست . تا وقتی محیط وب و شبکه های اجتماعی برای عده زیادی فقط جنبه تفریحی وحتی گاهی عقده گشایی داشته باشه این پیامدها هم دنبالش هست
از اونورم وقتی مجریان برنامه پربیننده تلویزیون با نیت مسخره بازی و متلک گفتن یه بازیکن کم حاشیه ملی پوش رو جلوی مسی قرار میدن خیلیا فکر میکنن وقتی تو رسانه ملی اینجوریه ما چرا تو وب هنرنمایی نکنیم اونم صاف تو پیج فیسبوک طرف که کلی ببیننده داره
به قول قدیمیا وقتی پیش نماز ..... پشت سریاش هم ..... بله
این حماسه ایم که خلق شد دفعه اولش نبوده ودفعه آخرشم هم نخواهد بود .
دوستان یه چیز جالب!
فیفا پرچم سه رنگ شیر و خورشید را جایگزین پرچم رسمی ایران کرد از همین رو سایت معتبر و پرطرفدار AS نیز پرچم سه رنگ شیر و خورشید را به عنوان پرچم رسمی ایران در جام جهانی 2014 ثبت کرد
لینک سایت مربوط :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
البته این کامنت گذاری ها محدود به فقط فیث بوق نمیشه .
برو پایین همین صفحه که گذاشتی قسمت کامنتها رو بخون ادم واقعا شرم میکنه
اقا من دست خودم نیست اما واقعا فکر میکنم این حرکتها از پیش تعیین شده است از طرف یه عده ای یا گروهی که فقط قصد تخریب شخصیت ما ایرانی ها رو دارن .
در واقع میخوام بگم یه جور خودزنی میخوان بکنن علیه ملت خودشون و یه حرکت هدایت شده است . تو کامنتها هم که نگاه کنین میبینین یه سری مثل لیدر ملت رو تشویق به کامنت گذاشتن میکنن .
اگه بحث فقط شوخی معمولی بود و چندتا کامنت در همین حد یه چیزی که طبیعیه اما این حمله با این همه حجم گسترده و کاربرای زیاد فکر نمیکنم حرکتی خودجوش و انفرادی باشه . ملت ما همه فوتبالی و از طرفی عاشق مسی اما بعد اینطور همچین حجم کاربری میرن به پیجش و توهین های بد میکنن .
این تصویر رو دیدم به نظرم جالب بود .
در این تصویر به نوعی حس و حال تیم های حاضر بعد از قرعه کشی و گروه بندی رو به نمایش گذاشته و یک جورایی اشاره به قدرتهای هر گروه و همچنین دیدگاه عمومی نسبت به بقیه تیم ها رو نشون میده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)