تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 51 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 503

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا-Need For Speed Rivals

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها MUSK£T££R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

دوستان ن امروز حواسم نبود سیو بازی را پاک کردم
    اگه کسی سیو بازی داره تا لول 3تا 6 لطف کنه سیوش را برای من آپلود کنه
    ممنون میشم
    بفرما....!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از MUSK£T££R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقا سلام
    من رفتم درایور 13.9 برای کارت AMD رو دانلود کردم (از همون سایت آلمانیه) اما به شکل فایل اجرایی نیست! (exe یعنی) و با موزیلا باز میشه و هنگ میکنه!!

چکار باید بکنم؟
    مطمئنی درست دانلود کردی ؟! فایل اجرایی هیچ مشکلی نداره چون خودمم از همون سایت دانلود کردم . شما یه کاری کن .
    از folder Option ( همون جایی که نشون دادن فایل های مخفی رو فعال یا غیر فعال میکنی ) دنبال عبارت Hide extensions for known file types بگرد و تیکش رو بردار و ok کن . الان باید پسوند فایلات دیده بشه . حالا ببین اگر فایلی که دانلود کردی پسوندش چیه ؟! اگر پسوندی نداشت بعد از یه نقطه exe رو تایپ کن مثلا : file.exe اگر هم پسوند دیگه ای داشت به exe تبدیلش کن . دوباره اجرا کن . این بار حتما جواب میده

ولی اگر به طریقی که من اشاره کردم دانلود کرده باشی محاله فایل مشکل دار باشه جز اینکه هنگام دانلود مشکلی بوجود اومده باشه .

4. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان اخرین کرک برای ویندوز های 64 بیتی چیه؟ویندوز من 64 بیتی هست ولی فقط با فایل 32 بیتی بازی رو باز میکنه که اونم فکر کنم چون رم رو کامل نمیشناسه یکم تصاویر کند هست چیکار کنم؟
    ممنون

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان اخرین کرک برای ویندوز های 64 بیتی چیه؟ویندوز من 64 بیتی هست ولی فقط با فایل 32 بیتی بازی رو باز میکنه که اونم فکر کنم چون رم رو کامل نمیشناسه یکم تصاویر کند هست چیکار کنم؟
    ممنون
    هنوز کرکی که به درستی برای این مشکل کارساز باشه بیرون نیومده . ولی روشی که دوستمون در پست پایین گفته ، تا حدودی کارساز بود فک کنم ! البته تو پی سی من مشکل افت فریم نداشتم تو لب تاپ هنوز امتحان نکردم تا مطمئن بگم ولی فک کنم تا حدودی تاثیر گذاشت !

البته در اون روش فریم ریت 60 داده شده که برای بازی زیاد هست . برای اینکه تمام مدیا ها بصورت روان کار کنن فریم ریتشون باید بین 25-30 باشه . شما برای نتیجه بهتر و عدم فشار وارده بر کارت گرافیک ، هر دو عدد 60 رو 30 بنویس .
    *** با اعداد 60 تصویر بازی به هم میخوره ولی 30 بهترین حالت هست

7. 4 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اقا من روش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رواجرا کردم عالی شد دستت درد نکنه که این روش رو با اموزش خوبش در اختیار ما گذاشتی .ilove you

9. این کاربر از majidking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من بازی رو روی ویندوز 8 64 بیتی نصب کردم و بالا مییاد اما بازی شبیه اسلموشین هست و حال نمیده . البته میشه بازی کرد اما نه زیاد . اعصاب ادمو خورد میکنه .

پیچ اومده واسه این مشکل ؟

سیستم :

core i3 2.6
    ram 4
    vga : gforce 730m

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان من کارت گرافیکم رو اپدیت کردم ولی بازم ارور directx میده چیکار کنم؟راستی چرا حجم این کرک ها اینقدر متفاوته؟وقتی بازی رو در ویندوز 64 بیت با فایل nfs x86 باز میکنیم رم رو کامل میشناسه؟

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستانی که بازیشون مثل من اسلوموشن هست و یا افت فریم دارن و برای بازی کردن نمیتونن انتظار کرک جدید رو بکشن به این متن دقت کنن ، من با گشتن توی سایتهای خارجی دیدم که اکثرا از یه روش برای رفع افت فریم استفاده کردن.
    این روش رو خودم تست کردم و با سیستمم که زیر مطلب نوشتم روی حالت گرافیک متوسط براحتی اجرا کردم.( اطمینان 100% داشته باشید)
    توضیحاتی که میدم واسه همه هست حتی مبتدی ها، یه وقت نگید زیاد مبتدیانه توضیح دادم.
    • مراحل کار:

اول از همه باید یه شورتکات از بازی رو دسکتاپ بسازید. (اگه هست که هیچی، برید مرحله بعد)
    روی شورتکات کلیک راست کنید و به گزینه properties برید.
    در تب shortcut به قسمت target برید. (یعنی قسمتی که آدرس بازی نوشته شده مثل: "C:\NFS - Rivals\NFS14_x86.exe" )
    در انتهای آدرس یعنی بعد از " با اسپیس یه فاصله بزارید و متن زیر رو عینا کپی کنید انتهای اون. ( فاصله فراموش نشه)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همین دیگه OK بزنید و برید به بازی برسید.

البته اینم بگم که من خودم با این اعداد نتونستم درست بازی کنم و هنوز بازی آهسته بود و اعداد رو به صورت زیر تغییر دادم و دیدم که بازی خیلی روون شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

• مشخصات سیستم من:

ram: 2gb ddr2
    cpu: intel dual core 2.6
    gpu: geforce 9500gt - 1gb

• فقط چیزی که نمیدونم این هست که این کار به سیستم فشار میاره یا نه که اگه دوستان کسی تخصصی میدونه توضیح بده.

منبع صحبت هام یوت*یوب و چند سایت خارجی درمورد بازی هست.
    دوستان منم این روش برام جواب داد و حالا رو متوسط دارم با سرعت بازی می کنم
    برا منم تنظیمات با عدد 18 بهتر از بقیه جواب داد
    صدا هم از تسک منیجر درست می کنم خیلی عالی شد

از silent mj هم تشکر میکنم بابت این ترفند حداقل یکی از بازی هایی که اومدی تونستم بازی کنم

13. 2 کاربر از pedy1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

هنوز کرکی که به درستی برای این مشکل کارساز باشه بیرون نیومده . ولی روشی که دوستمون در پست پایین گفته ، تا حدودی کارساز بود فک کنم ! البته تو پی سی من مشکل افت فریم نداشتم تو لب تاپ هنوز امتحان نکردم تا مطمئن بگم ولی فک کنم تا حدودی تاثیر گذاشت !

البته در اون روش فریم ریت 60 داده شده که برای بازی زیاد هست . برای اینکه تمام مدیا ها بصورت روان کار کنن فریم ریتشون باید بین 25-30 باشه . شما برای نتیجه بهتر و عدم فشار وارده بر کارت گرافیک ، هر دو عدد 60 رو 30 بنویس .
    *** با اعداد 60 تصویر بازی به هم میخوره ولی 30 بهترین حالت هست
    دلت میاد 60 فریم و بزاری کنار 30 بازی کنی؟ خدایی من یادمه بلک اوپس فریم ریتش رو فعال کرده بودم وقتی از 30 میرفت تو 50 60 واقعا بازی لذت بخش میشد احساس میکردم گرافیکم 7970gtxxxx شده

15. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی 30 فریم اصلا حال نمیده مخصوصا ماشین حداقل 50 تا 60 فریم به بالا نیازه

17. 4 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •