ماهم توانستیم بنصبیمش و بازی کنیم
همین شروع تم خوشگلی که رونی عزیز داده بود البته نسخه جدیدش رو ریخیم که فوق العاده بود...
حالا یه سوال دارم لیگ ایران رو چیکار کنیم میشه نبسخه قبل استفاده کرد و توش تغییرات داد؟ یا نه... ادیتور رو چیکار میشه کرد![]()
ماهم توانستیم بنصبیمش و بازی کنیم
همین شروع تم خوشگلی که رونی عزیز داده بود البته نسخه جدیدش رو ریخیم که فوق العاده بود...
حالا یه سوال دارم لیگ ایران رو چیکار کنیم میشه نبسخه قبل استفاده کرد و توش تغییرات داد؟ یا نه... ادیتور رو چیکار میشه کرد![]()
محتویات پوشه کرک و آپدیت رو در پوشه ای که توش فایل exe هستش کپی کنید .
برای ادیتور اگه کسی قابلیت استفاده از استیم رو داره بزاره تا بقیه هم دانلود کنن
ابنکارو کردم..من الان سه تا application دارم...یکیش که تو کرک هستش...دو تا دیگش تو همون فایل یه گیگ و اون یکی دو همون 700 گیگه...برای اجرای بازی میرم تو فولدر کرک و روی fm برای اجرای بازی کلیک میکنم مینویسته cannot play cause OPENAL32.dll missing from your pc.reinstall it and fix the problem.
مشکل چیه؟
نه نه .
عزیز ، عین این کارایی که من میگمو از اول بکن .
شما اول کار سه تا فایل .rar داری که اسم دو تاشون عین همه تو سومی هم دو پوشه کرک و آپدیت هست . اون پوشه 1 گیگی رو Extract کن ، خودش دنبالش دومی رو هم Extract میکنه .(یعنی شما با دومی کاری نداری)
بعدش فایل سوم رو هم Extract کن . حالا دو پوشه اصلی داری ، یکی حجمش زیاده ، اون یکی هم توش دو پوشه کرک و آپدیت هست . کل محتویات پوشه آپدیت رو کپی کن توی اون پوشه حجیمه .(یعنی همون جایی که فایل fm.exe هست)
حالا برو پوشه کرک ، کل محتویاتشو کپی کن تو پوشه حجیمه . حالا فایل fm.exe موجود در پوشه اصلی بازی(یعنی حجیمه و نه اونی که توی پوشه کرک و آپدیت هست) رو اجرا کن .
اصلا شما نباید با پوشه 700 مگیه کاری داشته باشی وقتی 1 گیگیه رو Extract می کنی ، اونم خود به خود دنبالش Extract میشه .
از کل مراحل کار عکس گرفتم گذاشتم تو یه پوشه rar . اینو دانلود کن شما دقیق طبقش پیش برو .(تو سه تا عکس اون بالا آدرس پوشه رو قرمز کردم ، شما احتمالا یکی از اون مراحل و البته کل مرحله عکس اول رو اشتباه رفتی)
دقیق طبق عکسای زیر برو و کار اضافی نکن اجرا میشه بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از محل نصب بازی از داخل پوشه _CommonRedist دایرکت x را نصب کن مشکلت باید حل بشه
نه ، این ارور دلیلش اون نیست . دلیلش اینه که دوستمون فایل داخل پوشه کرکو اجرا کرده جای فایل اصلی(توی پوشه چند گیگی) .
سلام
اسم بازیکنای من FAKE هست چکار کنم درست شه؟
چه نسخه ای را دانلود کردی؟
از این ادرس دانلود کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)