آقا عچب بازی ایه ولی گیم پلیش یکم سخته اومدم با Rogue برم (فان ترینشونه) ولی سختم بود هی بخوام جابجا شم و اتک بدم تصمیم گرفتم با mage برم. تازه یه companion روگ بهم داد باهاش بازی کردم دیدم اونقدرا هم سخت نیست.
البته میج هم بدک نیست اون Wall of fire ش خیلی خوبه ^_^
Default world state هم بطرز عجیبی با کارایی که کرده بودم همخونی داره.
چند تا سوال دارم.
1. اون Red lyrium هایی که وریک میگه رو حتما باید جمع کرد؟ تو هینترلندکه خواستم برم دیدم یک عدد اجدهای خشن زد جزغالم کرد

حدس می زنم مهم باشه ولی سخته و زیاد. چی میده؟
2. اون Shard ها قضیشون چیه؟ رسیدم یه جا که باهاشون یه سری در باز میشه ولی دیگه شارد هام تموم شد الانم حوصلم نمیاد دوباره از اول برم تو مپ دنبالشون بگردم. آخرش چی میده؟
3.اون یارو که یه اژدها داره و اول اسمش co داشت (همونکه دسته رو اومد بگیره ازم ولی نتونست

) دقیقا کیه؟ هاک گفت یه بار کشتش ولی من که Dragon Age 2 رو کامل با تمام جزییات رفتم چنین کسی یادم نیومد. کجاش بود؟!
4. این Ability جدید که دارم و واسه دستمه و ظاهرا خیلیم قویه ماجراش چیه؟ همه companion هام توانایی های جدید پیدا کردن. اگه بخوام از توانایی زرده استفاده کنم باید بجاش بیخیال استفاده از قدرت دستم شم؟ اگه آره که فکر نمی کنم هیچکدومشون به قدرت دست باشه نگیریمشون سنگین تره نه؟

5. آقا یه داف تر و تمیز نداره این بازی باهاش Romance بزنیم؟ اعصابم خورد شد بس شفت و بیریخت دورمون جمع شد. Leliana هست ولی تو جنگا نیست حال نمیده. یکی میخوام مثل Isabela توی Dragon Age 2 . کسی می آید آیا؟

سوال زیاد داشتم حالا بازم می پرسم اگه یادم بیاد ^_^