تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 21 اولاول ... 4101112131415161718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 205

نام تاپيک: Dragon Age: Inquisition

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.r.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا عچب بازی ایه ولی گیم پلیش یکم سخته اومدم با Rogue برم (فان ترینشونه) ولی سختم بود هی بخوام جابجا شم و اتک بدم تصمیم گرفتم با mage برم. تازه یه companion روگ بهم داد باهاش بازی کردم دیدم اونقدرا هم سخت نیست.
    البته میج هم بدک نیست اون Wall of fire ش خیلی خوبه ^_^
    Default world state هم بطرز عجیبی با کارایی که کرده بودم همخونی داره.
    چند تا سوال دارم.
    1. اون Red lyrium هایی که وریک میگه رو حتما باید جمع کرد؟ تو هینترلندکه خواستم برم دیدم یک عدد اجدهای خشن زد جزغالم کرد حدس می زنم مهم باشه ولی سخته و زیاد. چی میده؟
    2. اون Shard ها قضیشون چیه؟ رسیدم یه جا که باهاشون یه سری در باز میشه ولی دیگه شارد هام تموم شد الانم حوصلم نمیاد دوباره از اول برم تو مپ دنبالشون بگردم. آخرش چی میده؟
    3.اون یارو که یه اژدها داره و اول اسمش co داشت (همونکه دسته رو اومد بگیره ازم ولی نتونست ) دقیقا کیه؟ هاک گفت یه بار کشتش ولی من که Dragon Age 2 رو کامل با تمام جزییات رفتم چنین کسی یادم نیومد. کجاش بود؟!
    4. این Ability جدید که دارم و واسه دستمه و ظاهرا خیلیم قویه ماجراش چیه؟ همه companion هام توانایی های جدید پیدا کردن. اگه بخوام از توانایی زرده استفاده کنم باید بجاش بیخیال استفاده از قدرت دستم شم؟ اگه آره که فکر نمی کنم هیچکدومشون به قدرت دست باشه نگیریمشون سنگین تره نه؟
    5. آقا یه داف تر و تمیز نداره این بازی باهاش Romance بزنیم؟ اعصابم خورد شد بس شفت و بیریخت دورمون جمع شد. Leliana هست ولی تو جنگا نیست حال نمیده. یکی میخوام مثل Isabela توی Dragon Age 2 . کسی می آید آیا؟

سوال زیاد داشتم حالا بازم می پرسم اگه یادم بیاد ^_^
    Last edited by m.r.s; 23-12-2014 at 01:26.

2. این کاربر از m.r.s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

یه نصیحت اگه میخواین بازی هر از چندگاهی لبخند به لباتون بیاره سارا رو باخودتون همراه کنید هم تو لحظههای سخت همش غرغر میکنه هم بقیه همش سربه سرش میزارن و اونم چرتو پرت جوابشونو میده[SPOILER][/SPOILER]

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام
    الان درست وسط امتحانات هست و نتونستم بازی رو حتی شروع کنم ولی اخبار بازی رو دنبال میکنم در مورد انتقال سیو کسایی که از کرک استفاده میکنند میتونند از یکی که بازی رو خریده بخواند تصمیمات اونهارو استفاده کنه و یه کاراکتر با اون بسازه بعد فایل سیو تشکیل شده رو بهشون بده خیلی راحت کار میکنه توی یکی دو تا فروم های خارجی برای این قضیه تاپیک زدند و همه مشخصات مورد نظرشون رو میذارند و سیو فایل تحویل میگیرند
    البته تا یه چند وقت دیگه سیو ادیتور به احتمال زیاد براش میاد و کلا این مشکل حل میشه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

5. 3 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا عچب بازی ایه ولی گیم پلیش یکم سخته اومدم با Rogue برم (فان ترینشونه) ولی سختم بود هی بخوام جابجا شم و اتک بدم تصمیم گرفتم با mage برم. تازه یه companion روگ بهم داد باهاش بازی کردم دیدم اونقدرا هم سخت نیست.
    البته میج هم بدک نیست اون Wall of fire ش خیلی خوبه ^_^
    Default world state هم بطرز عجیبی با کارایی که کرده بودم همخونی داره.
    چند تا سوال دارم.
    1. اون Red lyrium هایی که وریک میگه رو حتما باید جمع کرد؟ تو هینترلندکه خواستم برم دیدم یک عدد اجدهای خشن زد جزغالم کرد حدس می زنم مهم باشه ولی سخته و زیاد. چی میده؟
    2. اون Shard ها قضیشون چیه؟ رسیدم یه جا که باهاشون یه سری در باز میشه ولی دیگه شارد هام تموم شد الانم حوصلم نمیاد دوباره از اول برم تو مپ دنبالشون بگردم. آخرش چی میده؟
    3.اون یارو که یه اژدها داره و اول اسمش co داشت (همونکه دسته رو اومد بگیره ازم ولی نتونست ) دقیقا کیه؟ هاک گفت یه بار کشتش ولی من که Dragon Age 2 رو کامل با تمام جزییات رفتم چنین کسی یادم نیومد. کجاش بود؟!
    4. این Ability جدید که دارم و واسه دستمه و ظاهرا خیلیم قویه ماجراش چیه؟ همه companion هام توانایی های جدید پیدا کردن. اگه بخوام از توانایی زرده استفاده کنم باید بجاش بیخیال استفاده از قدرت دستم شم؟ اگه آره که فکر نمی کنم هیچکدومشون به قدرت دست باشه نگیریمشون سنگین تره نه؟
    5. آقا یه داف تر و تمیز نداره این بازی باهاش Romance بزنیم؟ اعصابم خورد شد بس شفت و بیریخت دورمون جمع شد. Leliana هست ولی تو جنگا نیست حال نمیده. یکی میخوام مثل Isabela توی Dragon Age 2 . کسی می آید آیا؟

سوال زیاد داشتم حالا بازم می پرسم اگه یادم بیاد ^_^
    اول اینو بگم که لطفا در مورد داستان بازی هر سوالی دارید تاکید می کنم که حتما از اسپویلر استفاده کنید
    چند تا از این سوال ها رو بهتر بود توی اسپویلر می پرسیدین و حداقل از این به بعد حتما اینو رعایت کنید
    به طور کلی باید در نظر بگیرید هیچ کی اینجا بازیو نرفته و چیزهای اساسی بازی که ممکنه برای بقیه لو بره رو نباید اینجا مستقیم اشاره کرد مثل پست صفحه قبل خودم که به یه سری راهنمایی ها رو گذاشتم ولی جوری ننوشتم که مثلا باعث بشه یکی بازیو شروع نکرده چیز مهمی براش لو بره...

در مورد کلاس Rogue که به نظرم خیلی کلاس خوبیه و فقط اولش شاید سخت باشه ولی من الان که دیگه تقریبا بالای 80 ساعت بازیو رفتم دیگه مشکلی با هیچی ندارم و کلا با بدست اوردن یه سری مهارت های اون بازی راحتر میشه

1- نه این اختیاریه و جزو ماموریت های فرعیه که میشه انجام نداد ولی اگه حتما همون اولش انجام نشه هم مشکلی نیست و میشه بعدا انجام داد

2- این آیتم ها دقیقا کاربردشون برای همون جاست و هر چی بیشتر جمع بشه میشه بیشتر اون جا رو جلو رفت و چیزهای جالبی رو بدست اورد که کلا این آیتم در مکان های مختلف هست و معمولا می نویسه که مثلا توی این مکان چند تا از اون وجود داره

3- در ادامه خودتون متوجه میشید که کیه و نمی تونم در موردش چیزی بگم فقط در مورد شماره دوم بگم که منم خودم ندیدم و ظاهرا توی یه DLC از شماره دو این کارکتر وجود داشته

4- این مهارت خیلی قدرتمنده و اگه از اون توی بازی استفاده نکنید به مشکل می خورید و جزو موارد اصلی بازیه
    ولی هر دقیقه نمیشه از اون استفاده کرد و نیاز به Focus در بازی داره که میشه با بدست اوردن انگشتر و گردنبند و یا کلا موارد دیگه این Focus رو بالا برد و سریعتر بشه از این مهارت استفاده کرد...

5- من Iron Bull رو پیشنهاد می کنم
    در مورد رومنس خیلی جالب طراحی کردن یعنی من خودم تازه بعد کلی ماموریت انجام دادن برای فرد مورد نظر تونستم رومنس نهایی رو داشته باشم که جالب هم بود یعنی احتمالا برای رومنس داشتن با هر شخصی باید یه سری ماموریت های فرعی اضافتر رو هم رفت
    در مورد رومنس توی بازی کمی خوندم و دقیقا می دونم کیا آپشن رومنس دارن ولی دیگه هر شخصی یکمی از بازیو بره می فهمه کی اصلا رومنس داره کی نداره و با انتخاب دیالوگ های مورد نظر میشه فهمید که اصلا یه نفر کلا توی بازی رونس داره یا نه و اگه داره با کارکتر مورد نظر ما می تونه رومنس داشته باشه یا نه و در ضمن اینو هم بگم که حتما نباید شخص مورد نظر جزو company ها و قابل بازی باشه...

یه نصیحت اگه میخواین بازی هر از چندگاهی لبخند به لباتون بیاره سارا رو باخودتون همراه کنید هم تو لحظههای سخت همش غرغر میکنه هم بقیه همش سربه سرش میزارن و اونم چرتو پرت جوابشونو میده[SPOILER][/SPOILER]
    آره موافقم
    توی هر شماره از بازی یه کارکتر شر و جالب باید وجود داشته باشه
    کلا دیوونه ست

7. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب امروز دیگه دلو زدم به دریا و گفتم دیگه بازیو تموم کنم و بعضی ماموریت های فرعی رو گذاشتم برای دفعه بعدی که بازیو رفتم
    بازی توی 85 ساعت تموم شد که جالبه کوین از گیم اسپات هم توی همین مدت تموم کرده بودم
    الان یکمی دپرسم نه اینکه فک کنید داستان بازی مثلا خیلی خاصه!

اولش پیش خودم گفتم داستان اصلی بازی جالب نیست و یکمی ضعیفه ولی وقتی قسمت های مختلف اونو بغل هم می ذاری می فهمی داستان رو خوب دراوردن ولی خب مسلما داستان شماره یک خیلی بهتره
    به نظر می رسه سازندگان به جای کار کردن روی داستان اصلی ، بیشتر روی جزئیات مختلف کار کردن و به خصوص انتخاب های دو شماره قبلی تاثیر خودشو توی این شماره داره و در جاهای مختلف حالت های مختلفی رو می بینید
    اگه کسی دو شماره قبلی رو نرفته باشه و این شماره رو شروع کنه ممکنه از همه چی خوشش بیاد مثل گیم پلی و داستان های فرعی و انتخاب ها ولی ممکنه از پایان و داستان اصلی خیلی خوشش نیاد ولی اگه دو شماره قبل رو کامل رفتین و با انتخاب های مختلف اونو امتحان کردین بیشتر می تونید به جزئیات داستان پی ببرید
    پایان هم یه جوریه که مثل شماره یک خیلی اما و اگر باقی می ذاره!
    که البته با این انتخاب های مختلف باید پایان های مختلفی رو شاهدش بود
    باید انتظار شماره های بعدی رو هم داشت که دیگه مشخصه با این جهانی که بازی داره فک کنم بی نهایت ازش بازی میشه ساخت

ناامیدتون نمی کنم ولی واقعا این Default World State بده یعنی باعث میشه کلا چند تا شخصیت رو توی این شماره نبینید!
    از شماره یک تقریبا من هیچ کی رو ندیدم که شاید خودمم یه جاهایی اشتباه کردم ولی یه سری جاهاش دیگه به خاطر همین انتخاب های این حالت پیش فرضه!
    ولی در هر صورت فک کنم سازندگان از قصد Default World State اینجوری گذاشتن
    حالا باز میگم دفعه اول بازیو رفتین عیب نداره ولی دفعه های بعدی حتما یه جوری سیو دلخواه رو درست کنید که بعضی از انتخاب های اون تاثیرگذاره

اگه شد حالا بعدا یه نقد کوتاهی از بازی می ذارم
    فعلا هم بازیو دیگه نمیرم و شاید چند ماه دیگه توی پی سی اونو رفتم
    فعلا می خوام استراحت کنم
    در هر صورت انگیزه برای رفتن اون زیاده و اینکه حالت های مختلف و جزئیات مختلف داستان رو متوجه بشی که فک نکنم یه نفر بتونه همه رو تجربه کنه
    من خودمم الان یه سری هاشو توی ویکی بازی خوندم که شاید اسپویل داشت ولی از یه لحاظ خوبه بخوام دفعه بعد برم می دونم چی کار کنم
    ویکی بازی رو آدم می بینه خندش می گیره چون هر جاش میری از کلمه If استفاده شده!

9. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان امسال من فقط 4 تا بازی رو لذت واقعی بردم یکی borderlands 2 goty قسمت انلاین البته برا ساله پیشه .. بازی dark souls 2 معرکه بود فوق العاده و بازی middle earth البته تا اینجاش که حال کردم اخرش باید ببینم چجوریه
    یه بازی هم که همتون بازی کردید من بازی نکرده بودم mass effect 3 که همین سازنده DA هست سازنده اش یعنیییییییییییییییی محشر بود با اینکه میگن خیلی ME 3 ضعیف تر از نسخه ی 1 و 2 هست ولی عالیییییییییییییییییییی بود برا من
    به نظرتون این بازی رو باهاش لذت میبرم؟
    و سوال دیگه ارزش داره dragon age origns رو رفت گرافیکش زیاد پایین نیست؟

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

یه بازی هم که همتون بازی کردید من بازی نکرده بودم mass effect 3 که همین سازنده DA هست سازنده اش یعنیییییییییییییییی محشر بود با اینکه میگن خیلی ME 3 ضعیف تر از نسخه ی 1 و 2 هست ولی عالیییییییییییییییییییی بود برا من
    اگر سهام کل اکتیویژن را دست چپ و کله کوجیما را دست راست من بگذارند آن ها را قبول نکرده و به DA : O روی میارم!
    همین الانشم فوق العادس این بازی گرافیکش واقعا قشنگه هنوزم اون جنگل الف ها و برج جادوگرا رو یادم نمیره واقعا سوپر شاهکار بود... حتی اورجینز هم چند وقت پیش رایگانش کرد خیلی ها ادد کردنش به اکانت : دی
    خلاصه بازیش کن که یکی از واجبات دنیای گیم هست... من خودم جزو top10 هامه این بازی محشره محشر!

+
    این شماره جدید هم فعلا بازی نکردیم از حمید خان قول گرفتیم بزودی بازی رو بصورت coop بریم با هم منفجر کنیم : دی

12. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اگر سهام کل اکتیویژن را دست چپ و کله کوجیما را دست راست من بگذارند آن ها را قبول نکرده و به DA : O روی میارم!
    همین الانشم فوق العادس این بازی گرافیکش واقعا قشنگه هنوزم اون جنگل الف ها و برج جادوگرا رو یادم نمیره واقعا سوپر شاهکار بود... حتی اورجینز هم چند وقت پیش رایگانش کرد خیلی ها ادد کردنش به اکانت : دی
    خلاصه بازیش کن که یکی از واجبات دنیای گیم هست... من خودم جزو top10 هامه این بازی محشره محشر!

+
    این شماره جدید هم فعلا بازی نکردیم از حمید خان قول گرفتیم بزودی بازی رو بصورت coop بریم با هم منفجر کنیم : دی
    شما چند درصد حرف هاشون رو که در طول بازی رد و بدل شد تونستید بفهمید؟ من خودم اکثر بازی هارو (البته به جز GTA V ) حدود 60 تا 70 درصد میفهمم ولی اون 30 درصد باز هم کار دسته ادم میده نمیفهمه چی میشه
    یعنی منظورمه مکالماتش هم زیبا بود؟

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

شما چند درصد حرف هاشون رو که در طول بازی رد و بدل شد تونستید بفهمید؟ من خودم اکثر بازی هارو (البته به جز GTA V ) حدود 60 تا 70 درصد میفهمم ولی اون 30 درصد باز هم کار دسته ادم میده نمیفهمه چی میشه
    یعنی منظورمه مکالماتش هم زیبا بود؟
    کل بنای بازی به داستان محور بودنشه... اصلا RPG یعنی داستان...
    دیالوگ ها و تمام جزیاتش یکی از غنی ترین داستان ها رو داره.

کلا اگر داستان بازی رو متوجه نشید نصف لذت بازی رو از دست میدید چون واقعا روایت شاهکاری داره.

15. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان امسال من فقط 4 تا بازی رو لذت واقعی بردم یکی borderlands 2 goty قسمت انلاین البته برا ساله پیشه .. بازی dark souls 2 معرکه بود فوق العاده و بازی middle earth البته تا اینجاش که حال کردم اخرش باید ببینم چجوریه
    اگه Inquisition رو داری میری که مطمئنا لازمه Origins رو هم بری که از لحاظ داستانی هم با اون مرتبطه
    کلا بهترین نسخه بازی هم هست و از لحاظ داستان و شخصیت پردازی و انتخاب های مختلف نظیر نداره
    فقط یه سری فرق ها از لحاظ گیم پلی با این شماره داره و بیشتر به بازی های کلاسیک نقش آفرینی شبیه ولی این نسخه ترکیبی از کلاسیک و اکشن شده
    شماره یک دقیقا یه کلاس آموزشی برای بازی های نقش آفرینیه یعنی از هر لحاظی کامله و هر کسی می تونه یه شخصیت کاملا متفاوت از کسی دیگه توی بازی خلق کنه

اونایی که شماره یک رو رفتن و عاشقش شدن که مطمئنا چندین بار اونو تموم کردن ولی حداقل یه بار رفتن اون دیگه پیشنهاد میشه
    از لحاظ گرافیک که دیگه نمیشه گفت بازی برای سال 2009 ضعیفه و به نسبت سال خودش خوبه!
    داستان هم خب خیلی عظیمه و توی بازی های کلی کتاب و چیز برای خوندن وجود داره و لزوما کسی همه اونا رو نمی خونه و توی ویکیپدیا بازی هم میشه اینا رو بعدها خوند ولی یه نفر اگه انگلیسی در حد متوسط هم داشته باشه می تونه حداقل داستان رو بفهمه و تصمیمات درست بگیره
    در کل باز میگم کسی که داره این شماره رو میره واجبه که شماره یک رو بره که حالا سوای ابرشاهکار بودنش داسنانش به این شماره ربط داره
    حتی شماره دو هم که در حد انتظار نبود حداقل به خاطر داستانش که به این شماره ارتباط داره به همه توصیه میشه ولی خب می تونید بازیو خیلی براش وقت نذارید و سریع تمومش کنید برخلاف این شماره که باید اون قدر بازیو کش بدی که دیر تموم بشه

+

اونایی که توی پی سی دارن میرن در مورد گرافیک بازی یکمی بگن که در چه سطحیه؟
    با توجه به عکس ها و ویدئو ها که به نظر می رسه که فعلا بهترین گرافیک رو در بین تمام بازی های نقش آفرینی داره
    به خصوص توی کنسول که فراتر از انتظار بوده و بعضی از محیط های بازی مثل بیابون میشه گفت بی نظیره
    فک کنم ویچر 3 از لحاظ گرافیک بهتر باشه چون بالاخره بیشتر روش کار شده و بعد از این بازی منتشر میشه ولی در هر صورت از گرافیک فوق العاده Inquisition هم نمیشه گذشت و موتور Frostbite 3 روی اون جواب داده و جای خوشحالی داره که مس افکت جدید هم از همین موتور استفاده می کنه

17. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •