تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 32 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 320

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2013 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۳

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

کاملا درسته اگه دقت کنید توی اکثر مواقعی که داره چهار پنج نفر و دریبل میزنه یا عقب تر بازی میکنه و بقیه رو را میندازه داره از ژاوی و اینیستا کمک میگیره و یا مثلا فصل 2012 که از خود ژاوی و اینیستا assist بیشتری داره و آقای گل میشه

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ریبری: یا امسال توپ طلا را می‌برم یا هرگز/ این جایزه دغدغه‌ام نیست

مسی همیشه بهترین بازیکن دنیا است

خبرگزاری تسنیم: ستاره فرانسوی خط میانی بایرن مونیخ اعتراف کرد امسال ممکن است آخرین فرصت او برای کسب مهم‌ترین جایزه انفرادی دنیای فوتبال باشد.

ه گزارش خبرگزاری تسنیم، فرانک ریبری معتقد است اگر امسال نتواند توپ طلای فیفا را ببرد بعید است که دیگر بتواند شانسی برای بردن آن داشته باشد. ریبری که امسال در کنار لیونل مسی و کریستیانو رونالدو به عنوان 3 نامزد نهایی کسب مهم‌ترین جایزه انفرادی دنیای فوتبال معرفی شده‌اند در گفت‌وگویی با نشریه اکیپ فرانسه گفت: مسی و رونالدو 2 بازیکن بزرگ هستند اما بیایید آمار ما را با هم مقایسه نکنید. شیوه بازی هر یک از ما با دیگری متفاوت است.

ریبری در ادامه به تمجید از 2 رقیب خود به خصوص ستاره آرژانتینی بارسلونا پرداخت و او را بهترین بازیکن دنیا دانست. وی افزود: من هر کاری از دستم برمی‌آمده انجام داده‌ام. در این مدت دچار مصدومیت نشده‌ام و به طور منظم به میدان رفته‌ام. رونالدو ممکن است گل‌های فراوانی زده باشد اما به نظر من مسی همیشه بهترین بازیکن دنیا است، حتی اگر مصدومیت‌های فصل گذشته او را برای مدتی از میادین دور کرده باشد.

بال فرانسوی باواریایی‌ها که فصل پیش همه جام‌ها را به همراه بایرن مونیخ کسب کرد تصریح کرد: من هرکاری می‌شد انجام داده‌ام و بیشتر از آن دیگر امکان نداشت. در تمام بازی‌ها حضور داشته‌ام و تمام جام‌ها را برده‌ام و در کسب آنها برای تیمم موثر بوده‌ام. مطمئنم که شانس خوبی برای کسب توپ طلا دارم هرچند معتقدم که اگر امسال آن را نبردم دیگر هرگز این جایزه را نخواهم برد.

وی با یادآوری اینکه بازیکنی 30 ساله است، افزود: اگر توپ طلا را ببرم آن را به همسر و پدرم هدیه می‌دهم، چون آنها همیشه حامی من بوده‌اند. با این حال من رو به راه هستم و توپ طلا دغدغه‌ام نیست و شب‌ها نیازی به قرص خواب‌آور ندارم!

ریبری خاطرنشان کرد: برای من بردن توپ طلا پاداشی برای جبران تمام زحماتی است که کشیده‌ام اما اگر آن را نبرم هم زندگی برایم به پایان نخواهد رسید هرچند بسیار حسرت‌برانگیز خواهد بود. اگر توپ طلا را نبرم دوران بازیگری‌ام به پایان نخواهد رسید. من هنوز هم می‌خواهم با بایرن روزهای مفرحی را تجربه کنم. همچنین می‌خواهم با فرانسه خاطراتی خوش از جام جهانی 2014 کسب کنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ribery: It's now or never for the Ballon d'Or - but Messi is the best

پی نوشت: گل فارسی تعریف از مسی رو سانسور کرده

3. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اگه ریبری توپ طلا نبره اتفاق خاصی نمیفته مثل وسلی اشنایدر که حقش بود به این جایزه برسه ولی در عین شایستگی نرسید

5. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

والا کسی نگفت که مسی چلاق هست و نمیتونه دریبل و پاس و گل بزنه شکی تو توانایی مسی نیست اما چرا تاکثر مواقع تو ترکیب آرژانتین این دریبلا جواب نداده من موندم البته از موقعی که مدل موی بازیکنا دلیل بهترین بازیکن شدنشون باشه دیگه کلا این قید این جایزه را زد !!! امیدوار بودم کریستیانو با نرفتن به این مراسم رو هیکل عوامل فیفا آفتابه برداره ولی خوب مثل اینکه اینطور نشد

7. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

والا کسی نگفت که مسی چلاق هست و نمیتونه دریبل و پاس و گل بزنه شکی تو توانایی مسی نیست اما چرا تاکثر مواقع تو ترکیب آرژانتین این دریبلا جواب نداده من موندم البته از موقعی که مدل موی بازیکنا دلیل بهترین بازیکن شدنشون باشه دیگه کلا این قید این جایزه را زد !!! امیدوار بودم کریستیانو با نرفتن به این مراسم رو هیکل عوامل فیفا آفتابه برداره ولی خوب مثل اینکه اینطور نشد
    با وجود اینکه اکثرا بازیکتا خیلی کم میتونن بازی ای رو که توی باشگاهشون دارن رو توی یازی های ملی به نمایش بزارن باز هم مسی وضعیت خیلی یهتری نسبت به رونالدو و ریبری توی بازیهای ملی و مقدماتی جام جهانی داره که توی پست های قبلی هست
    ولی کلا همه جا دوستان عزیز رئالی از بی ارزشی و بی تفاوتی نسبت به این جایزه گفتن و همه جا هم بیشترین بحث و دعوا روی بردن یا نبردن رونالدو دارن
    به نظر من هم 2013 یکی از بهترین سالهای رونالدو بوده و بعد از چهار سال یک توپ طلا حقشه ولی آرا به خاطر موفقیت های تیمی ریبری و نا معلوم بودن معیار مشخص برای این جایزه و مصدومیت مسی نزدیک به هم میشه
    در کل نظرم روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با وجود اینکه اکثرا بازیکتا خیلی کم میتونن بازی ای رو که توی باشگاهشون دارن رو توی یازی های ملی به نمایش بزارن باز هم مسی وضعیت خیلی یهتری نسبت به رونالدو و ریبری توی بازیهای ملی و مقدماتی جام جهانی داره که توی پست های قبلی هست
    ولی کلا همه جا دوستان عزیز رئالی از بی ارزشی و بی تفاوتی نسبت به این جایزه گفتن و همه جا هم بیشترین بحث و دعوا روی بردن یا نبردن رونالدو دارن
    به نظر من هم 2013 یکی از بهترین سالهای رونالدو بوده و بعد از چهار سال یک توپ طلا حقشه ولی آرا به خاطر موفقیت های تیمی ریبری و نا معلوم بودن معیار مشخص برای این جایزه و مصدومیت مسی نزدیک به هم میشه
    در کل نظرم روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
    دو نکته تو صحبت شما هست. اول نکته ی دوم، اینکه ما بحث و دعوا نداریم که رونالدو ببره یا نبره...اصولا تاثیری هم نداره که ما بخوایم روش بحث کنیم به نظر شخصی من نمیشه گفت جایزه مهم نیست...مهمه ولی خیلی هم حالا نمیشه روش مانور داد.

دوم نکته اول، یک نگاهی به برنده های سابق توپ طلا بکنید، غیر از مسی و رونالدو که الان صحبتشون هست...ریبری هم که تا حالا نگرفته.

از رونالدوی برزیلی و زیدان و ندود و رونالدینیو و استویچکوف و فن باستن و ماتئوس و ریوالدو و رود گولیت و .... همه کاره ی تیم ملی شون بودن. پس اینطوری نیست که اکثرا خیلی کم تو تیم ملی موفق بوده باشن. اتفاقا دقیقا بر عکس.

مسی این وسط یه استثنا هست که با وجود عدم موفقیت در تیم ملی، تا امروز 4 تا توپ طلا برده که به عقیده شخصی من 3 تاش حقش بوده ولی یکی حق اسنایدر بوده.

اگر هم می بینید گاهی بحث ها میره سمت فن بازی، یکم دلیلش رو هم در غیر رئالی ها جستجو کنید که توپ طلا رو میدن به مسی نیمه مصدوم.
    Last edited by malkemid; 12-01-2014 at 00:25.

10. 5 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دو نکته تو صحبت شما هست. اول نکته ی دوم، اینکه ما بحث و دعوا نداریم که رونالدو ببره یا نبره...اصولا تاثیری هم نداره که ما بخوایم روش بحث کنیم به نظر شخصی من نمیشه گفت جایزه مهم نیست...مهمه ولی خیلی هم حالا نمیشه روش مانور داد.

دوم نکته اول، یک نگاهی به برنده های سابق توپ طلا بکنید، غیر از مسی و رونالدو که الان صحبتشون هست...ریبری هم که تا حالا نگرفته.

از رونالدوی برزیلی و زیدان و ندود و رونالدینیو و استویچکوف و فن باستن و ماتئوس و ریوالدو و رود گولیت و .... همه کاره ی تیم ملی شون بودن. پس اینطوری نیست که اکثرا خیلی کم تو تیم ملی موفق بوده باشن. اتفاقا دقیقا بر عکس.

مسی این وسط یه استثنا هست که با وجود عدم موفقیت در تیم ملی، تا امروز 4 تا توپ طلا برده که به عقیده شخصی من 3 تاش حقش بوده ولی یکی حق اسنایدر بوده.

اگر هم می بینید گاهی بحث ها میره سمت فن بازی، یکم دلیلش رو هم در غیر رئالی ها جستجو کنید که توپ طلا رو میدن به مسی نیمه مصدوم.

قبول دارم ،یکی از دلیلاش اینه که امثال رونالدو و رونالدینیو و یا زیدان اوج درخششون همراه شده با وجود مهره های عالی توی خط دفاع و هافبک ویا تیمی مثل برزیل که همیشه مدعی بوده ولی آرژانتین و پرتغال الان این شرایط رو ندارن

12. این کاربر از shamsoddin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

رونالدو، ريبري يا مسي؛ کداميک طلايي مي‌شوند؟

چهره برترين بازيکن و سرمربي فوتبال دنيا در سال 2013 که کاپيتان‌ها و مربيان تيم‌هاي ملي دنيا و کارشناسان نشريه فرانس فوتبال با آراي خود آنها را انتخاب کرده‌اند فردا شب (دوشنبه) در مقر فيفا مشخص خواهد شد.

در حالي که تنها يک روز ديگر به اعلام اسامي برترين‌هاي فوتبال دنيا در سال 2013 باقي‌مانده، فوتبالدوستان سراسر جهان بي‌صبرانه منتظر آن هستند تا سومين توپ طلايي که فيفا و نشريه فرانس فوتبال مشترکاً آن را اهدا مي‌کنند، نصيب کدام يک از 3 نامزد نهايي آن مي‌شود و اينکه لقب بهترين فوتباليست دنيا در سال اخير به کدام بازيکن تعلق مي‌گيرد.

به گزارش تسنيم، فيفا يک ماه پيش از فهرست اوليه برترين‌هاي فوتبال دنيا، نام کريستيانو رونالدو، فرانک ريبري و ليونل مسي را به عنوان 3 نامزد نهايي کسب توپ طلا انتخاب کرد. فيفا همچنين نادين آنجرر(دروازه‌بان تيم ملي آلمان)، مارتا (کاپيتان تيم ملي برزيل) و ابي ومباک (ستاره تيم ملي آمريکا) را به عنوان 3 نامزد نهايي کسب جايزه بهترين فوتباليست زن سال 2013 معرفي کرد.

در بخش مربيان هم از ميان 10 نامزد اوليه، 3 مربي به عنوان کانديداهاي نهايي معرفي شدند که در قسمت مردان، يوپ هاينکس، سرالکس فرگوسن و يورگون کلوپ و در بخش زنان رالف کلرمن (سرمربي تيم ولفسبورگ آلمان)، سيلويا نيد (سرمربي تيم ملي آلمان) و پيا سونداگ (سرمربي تيم ملي سوئد) به عنوان نامزدهايي نهايي معرفي شدند.

در زير خلاصه‌اي از عملکرد و آماري که باعث شده هر يک از نامزدهاي نامبرده را در جمع بهترين‌هاي فوتبال دنيا در سال 2013 قرار بگيرند را مي‌خوانيد:

نامزد‌هاي برترين بازيکن مرد سال

فرانک ريبري

برخلاف سال 2012 که پاياني تلخ مانند شکست خانگي برابر چلسي در فينال ليگ قهرمانان اروپا داشت، سال گذشته براي فرانک ريبري و يارانش در بايرن مونيخ سالي به يادماندني بود. باواريايي‌ها با درخشش مثالزدني بال فرانسوي خود همه جام‌هاي ممکن را (بوندس‌ليگا، ليگ قهرمانان اروپا و جام حذفي اسپانيا) بردند تا اولين تيم آلماني باشند که در يک فصل 3 جام کسب مي‌کند.

در رسيدن بايرن مونيخ به اين افتخارات پررنگ‌ترين نقش را فرانک ريبري ايفا کرد که شايد اوج آن در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا در پيروزي 7 بر صفر باواريايي‌ها برابر بارسلونا در مجموع 2 بازي رفت و برگشت بود. ريبري در اين 2 بازي ترکيبي از دريبل‌هاي ويرانگر، شوت‌هاي دقيق و استارت‌هاي انفجاري را به نمايش گذاشت و پاداش آن را چندي بعد از دستان ميشل پلاتيني، رئيس يوفا به عنوان برترين بازيکن قاره اروپا در سال 2013 گرفت. ريبري نه تنها در رده باشگاهي بلکه در رده ملي هم خوش درخشيد و يکي از عوامل اصلي پيروزي تيم ملي فرانسه برابر اوکراين در پلي‌آف انتخابي جام جهاني 2014 بود.

کريستيانو رونالدو

ستاره پرتغالي رئال مادريد در سالي که رقيب‌ اصلي‌اش، ليونل مسي با مصدوميت‌هاي پي‌درپي دست‌وپنجه نرم مي‌کرد، از فرصت استفاده کرد تا يک سال پرگل ديگر را در کارنامه کاري‌اش رقم بزند. رونالدو فصل 13-2012 را با زدن 34 گل به پايان رساند و از اين حيث تنها مغلوب رقيب آرژانتيني‌اش شد که 45 گل زده بود. رونالدو اما شمار کمتر گل‌هاي زده‌اش را در فصل جديد جبران کرد و در هفته‌هايي که مسي در مرز ميان آمادگي و مصدوميت حرکت مي‌کرد، يکي پس از ديگر بر شمار گل‌هايش افزود و آنها را در پايان سال 2013 به عدد 63 رساند.

4 گل از اين گل‌ها اما بيشترين تاثير را در برجسته‌تر شدن درخشش برنده توپ طلاي سال 2018 داشت، 4 گلي که او در پلي‌آف انتخابي جام جهاني 2014 برابر تيم ملي سوئد زد. رونالدو در بازي رفت در ليسبون يک گل و در بازي برگشت در استکهلم 3 گل به ثمر رساند تا يک تنه تيمش را به مرحله نهايي جام جهاني برساند. سال 2013 براي رونالدو اگرچه از نظر انفرادي سال موفقي بود اما براي او هيچ موفقيت تيمي به همراه نداشت.

ليونل مسي

ليونل مسي با وجود بردن چهارمين توپ طلاي حرفه‌اش در ماه ژانويه سال 2013 و تبديل شدن به تنها بازيکن فوتبال تاريخ که 4 دوره متوالي اين جايزه را کسب مي‌کند، ذره‌اي از انگيزه‌اش براي ادامه درخشش و ماندن در قله فوتبال دنيا کم نشد. او که در قهرماني بارسلونا در فصل گذشته عنوان آقاي گلي لاليگا و کفش طلاي اروپا را هم کسب کرد در فصل جديد چندان خوش شانس نبود، چرا که در 2 مقطع مصدوم شد که آسيب‌ديدگي دومي او را بيش از 2 ماه از ميادين دور کرد.

مسي 26 ساله در رده ملي هم خوش درخشيد و به عنوان دومين گلزن برتر مرحله انتخابي جام جهاني 2014 در منطقه آمريکاي جنوبي به تيم ملي آرژانتين کمک کرد به عنوان تيم نخست راهي مرحله نهايي شود.

نامزد‌هاي کسب عنوان برترين مربي مرد سال

يوپ هاينکس

آخرين فصل مربيگري پيرمرد 68 ساله باواريايي‌ها به موفق‌ترين و بهترين فصل دوران مربيگري او تبديل شد. يوپ هاينکس در فصل گذشته قهرماني در بوندس‌ليگا، ليگ قهرمانان اروپا و جام حذفي ايتاليا را براي غول‌هاي باواريا به ارمغان آورد تا نخستين مربي در تاريخ فوتبال آلمان باشد که در يک فصل 3 جام کسب مي‌کند.

افتخاراتي که او به همراه بايرن کسب کرد راه را براي جانشين‌اش، پپ گوارديولا هموار کرد تا 2 جام ديگر، سوپرجام اروپا و جام باشگاه‌هاي جهان را به ويترين افتخارات باواريايي‌ها اضافه کند. قهرماني که بايرن مونيخ فصل گذشته به همراه يوپ هاينکس در بوندس‌ليگا کسب کرد يکي از مقتدرانه‌ترين قهرماني‌هايي بود که در تاريخ اين رقابت‌ها به ثبت رسيد، چرا که اين تيم 6 هفته به پايان ليگ توانسته بود قهرماني‌اش را مسجل کند.

سرالکس فرگوسن

سرمربي اسکاتلندي پيشين منچستريونايتد در پايان فصل گذشته همان راهي را در پيش گرفت که يوپ هاينکس رفت. او دوران 26 ساله پرافتخار حضورش در اولدترافورد را با به ارمغان آوردن سيزدهمين قهرماني ليگ برتر براي شياطين سرخ به پايان رساند تا در اوج با دنياي مربيگري وداع کرده باشد. من‌يونايتد تحت هدايت فرگي در شرايطي موفق به کسب چهل‌ونهمين قهرماني‌اش شد که ‌نزديک‌ترين رقيب شياطين سرخ، ‌منچسترسيتي 11 امتياز با صدر جدول فاصله داشت.

به اين ترتيب فرگوسن همسايه پرسروصداي تيمش را که يک فصل پيش‌تر جام قهرماني را تنها به لطف تفاضل گل بهتر از چنگ مردان او درآورده بود شکست داد و آن را ساکت کرد. فرگوسن با قهرماني که در ليگ برتر کسب کرد، جايگاه خود به عنوان موفق‌ترين سرمربي تاريخ فوتبال جزيره را بيش از پيش مستحکم کرد.

يورگن کلوپ

به لطف شگفتي‌سازي مردانش براي رسيدن به فينال ليگ قهرمانان اروپا در مسيري که تيم‌هايي مانند رئال مادريد و منچسترسيتي را به زانو در‌آوردند، يورگن کلوپ دومين مربي آلماني شد که به فهرست 3 نفره برترين مربيان دنيا در سال 2013 راه پيدا مي‌کند.

مردان کلوپ 46 ساله اگرچه نتوانستند افتخار بزرگي که در سال 2012 کسب کردند، (قهرماني 2 گانه در بوندس‌ليگا و جام حذفي آلمان) را تکرار کنند اما نايب قهرماني زردپوشان وست‌فالن در بوندس‌ليگا و ليگ قهرمانان اروپا کافي بود تا نبوغ تاکتيکي اين مربي آلماني ثابت شود.

14. این کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ویلاس بواس: مسی بهترین بازیکن تاریخ است اما توپ طلای امسال باید به رونالدو برسد

ستاره بارسا در طول سال 2013 با مصدومیت های زیادی دست به گریبان بود؛ در حالی که ستاره پرتغالی رئال بازی های بسیاری خوبی برای باشگاه و تیم ملی کشورش به نمایش گذاشت.

سایت گل- آندره ویلاس بواس، سرمربی سابق تاتنهام، معتقد است که لیونل مسی را می توان بهترین بازیکن تاریخ دانست اما اعلام کرد توپ طلای سال 2013 باید به کریس رونالدو برسد.

ستاره بارسا در طول سال 2013 با مصدومیت های زیادی دست به گریبان بود؛ در حالی که ستاره پرتغالی رئال بازی های بسیاری خوبی برای باشگاه و تیم ملی کشورش به نمایش گذاشت.

در حالی که تنها یک روز دیگر تا اعلام برنده توپ طلای سال 2013 باقی مانده، ویلاس بواس هموطنش را شایسته دریافت آن دانست.

او به نشریه آ.اس گفت:" کریس در ماه های اخیر بسیار خوب کار کرد و بازی های بیشتری نسبت به مسی انجام داد. بنابر این می تواند برنده توپ طلای امسال باشد.

اما این اتفاق نباید این مسئله را تحت تاثیر قرار بدهد که مسی احتمالا بهترین بازیکن نسل خود و شاید حتی همه تاریخ باشد.

اما اگر به عملکرد آنها در یک سال اخیر نگاه کنید، احتمالا رونالدو برنده خواهد شد."

16. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

ویلاس بواس: مسی بهترین بازیکن تاریخ است اما توپ طلای امسال باید به رونالدو برسد
    بهترین بازیکن تاریخ کسیه که تو همه دوران فوتبالش خوب باشه و اگه قراره یه سال زیر اسنایدر و یه سال زیر رونالدو و دوباره زیر رونالدو قرار بگیره نمیتونه لقب بهترین تاریخ رو یدک بکشه !

18. این کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •