تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 43 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 424

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - BATTLEFIELD 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالی داشتم خدمتتون؛ لپ تاپم با گرافیک 2G 540 GT و رم 6G و سی پی یو 8 هسته ای موقع اجرا کردن بازی ها با گرافیک بالا مثل BF4, BF3, COD و... با رزولیشن تا ته بازی کند اجرا میشه و البته با گرافیک 2G اجرا می کنم ولی بازم وقتی تنظیمات تا ته باشه سرعتش میاد پایین بازی، میخوستم بپرسم راهی هست سرعتش رو افزایش داد یا باید رزولیشن رو آوورد پایین؟؟ آخه گرافیکش 540 GT هست و گرافیک خوبیه، میشه مشکل از کم بودن رم باشه؟؟ اگه رمم کمه بی زحمت بگید چند بذارم روش، ممنون. لپ تاپ dell l502x

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا راهنمایی کنید ویندوز 7 و 64 بیتی هست من روی فایل bf4.exe میزنم کرک هم از قبل کپی کردم ولی به هیچ صراطی مستقیم نیست اولش بازی می خواهد لود بشه
    صفحه مشکی رنگ لود می یاد ولی یه دفعه این ارور دایرکس می یاد که ضمیمه کردم به اخرین ورژن درایور ati هم ارتقاء دادم دایرکس هم دو سه نمونه و از جمله مال خود بازی رو نصب کردم ولی بی فایده
    ده بار هم ریستارت کردم نشد که نشد
    گرافیک هم ابتدا کامل uninstall کردم بعد دوباره نصب ولی فایده ای نداشت ارور رو ببینید:
    لطفا هر طوری که میشه راهنمایی کنید از سایت های خارجی و یوتوب هم چیزی دستگیرم نشد اگه کسی می تونه کمک کنه لطفا دریغ نکنه خیلی دردسر کشیدم برای تهیه و نصب بازی ولی تا الان بی فایده

باید خدمت تمام این دوستان که این مشکل رو دارن عرض کنم این ارور ربطی به دایرکست نداره و از درایور کارت گرافیک هست.
    منم همین مشکلو داشتم و فکر میکردم کارت گرافیکم نصب و آپدیت هست (آپدیت 13.9) ولی بعد فهمیدم که با نصب 13.9 چندتا از فایل های اصلی درایور کارت گرافیکم هم پاک میشه که حتی اون ارور که مینویسه آپدیت 13.9 رو نصب کنین هم نمیاد و مستقیم وارد بازی میشه و بعد این ارور میده و میپره بیرون...
    و با نصب 13.9 legacy که آدرسش تو دو صفحه قبل هست مشکلم حل شد هم درایور گرافیک نصب و هم آپدیت شد و راحت هم وارد بازی میشه بدون هیچ مشکلی
    نتیجه: کسایی که با این ارور مواجه شدن با نصب آپدیت 13.9 legacy که هم تو سایت amd.com هست و هم آدرسش تو دو صفحه قبل هست 100% مشکلشون حل میشه
    Last edited by hamed_dij; 11-11-2013 at 12:27.

3. 4 کاربر از hamed_dij بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام...گرافیک من gforce 7100 هستش با 2 گیگ حافظه...خوب اجرا میشه؟چون اینجا نوشته بود 8800 باید باشه گرافیک

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

باید خدمت تمام این دوستان که این مشکل رو دارن عرض کنم این ارور ربطی به دایرکست نداره و از درایور کارت گرافیک هست.
    منم همین مشکلو داشتم و فکر میکردم کارت گرافیکم نصب و آپدیت هست (آپدیت 13.9) ولی بعد فهمیدم که با نصب 13.9 چندتا از فایل های اصلی درایور کارت گرافیکم هم پاک میشه که حتی اون ارور که مینویسه آپدیت 13.9 رو نصب کنین هم نمیاد و مستقیم وارد بازی میشه و بعد این ارور میده و میپره بیرون...
    و با نصب 13.9 legacy که آدرسش تو دو صفحه قبل هست مشکلم حل شد هم درایور گرافیک نصب و هم آپدیت شد و راحت هم وارد بازی میشه بدون هیچ مشکلی
    نتیجه: کسایی که با این ارور مواجه شدن با نصب آپدیت 13.9 legacy که هم تو سایت amd.com هست و هم آدرسش تو دو صفحه قبل هست 100% مشکلشون حل میشه

خیلی معذرت میخوام لعنت به شرکت amd که همیشه سر اجرای بازی های و موارد این چنین من با گرافیک های radeon کلا مشکل دارم !! حتی من لینوکس استفاده میکنم یه سری مشکلاتی هست ولی به جاش NVIDIA عالی عمل میکنه...
    میشه لینک LEGACY برای ویندوز 8 یا 8.1 رو هم بدید ؟؟ برای نوت بوک

ممنون
    Last edited by Ahmad-Ra; 11-11-2013 at 14:03.

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

راه حلی واسه مشکل Stop Working ویندوز 8 نیومده هنوز ؟

7. 2 کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_yazdani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخر یکی پیدا نشد به من بگه چی کار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ساری _ مازندران

پيش فرض

سلام.
    بازی اجرا میشه البته قبلش هم یک ارور میده میگه کارت گرافیک رو آپدیت کنید بعد از این که ok ارور رو میزنم بازی اجرا میشه. یک فیلم هم نشون میده و تموم میشه بعد میگه برای ورود به بازی کلید enter را بزنید. هرچی دکمه ی enter و بقیه ی دکمه هارو میزنم بازی نمیاد و بعد از مدتی فیلم رو دوباره نشون میده. مثل اینکه کیبوردم تو این بازی کار نمیکنه.

10. این کاربر از kasrahasannezhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_yazdani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی مشکل مشابه من رو نداشته؟ هم توی 64 بیت هم توی 32 بیت بازی کلا باز نمیشه!
    یه عکس از داخل فولدر بازی میذارم یک نفر لطف کنه ببینه آیا درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هر کاری که شما گفتی انجام دادم ولی باز هم همین پیغام لعنتی رو میده دیگه کلافه شدم ...
    ویندوز من 7 / 32 بیتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز

hamed_dij
    ماله من که نشد چون از همین طریق اپدیت کردم.

14. این کاربر از ea.ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •