سلام
برای آپدیت از طریق USB در سری UA46F6450AM ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .
نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد .
باتشکر
سلام
برای آپدیت از طریق USB در سری UA46F6450AM ابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .
نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد .
باتشکر
ببخشید در 40 چطور؟ نام فایل باید یکی باشه یا پوشه؟ چون ساختارش این شکلیه در اصل:
T-MST12UABC
|
|
|
---------- info.txt
---------image
|
|
---------- upgrade.msd
من اینطوری ریختم یعنی اون پوشه T-MST12UABC توی روت فلشه، درسته؟! توی سایت های خارجی هم چندین نفر همین مشکل رو داشتن ظاهرا کسی نتونسته راه حلشو پیدا کنه :(
ممنون از این همه جوابهاتون
مال خودم 40 هست ماله دوستم 46 هر دو تا مون به 1119 اپدیت کردیم
وقتی فایل رو دانلود کردی میزنی از زیپ در میاره فایل اخری که اسمش upgrade هست بزن صفحه اول فلش یا همون روت فلش بعد بزن تلویزیون بعد برو اپدیت کن تمام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی داداش همه چیش درسته من خودم خریدم همونطوری جعبه شو انداختم ماشین اوردم خونه بعد از سام سرویس اومدن باز کردن تحویل دادن
همه چیز هم اوکی هستفقط 2 تا عینک داره روش بعضیا میگن 4 تا عینک داره
دوست عزیز
در قسمت تماس با سامسونگ اطلاعات ویراش ورژن نرم افزار بجز T-MST12UABC عددی هم است طبق گفته دوستمان باید آن فایل آبدیت را بطور کامل تغییر نام دهید طبق اطلاعات ویراش نرم افزار
شاید 20 بار با انواع نام و حالت های مختلف ریختم اما نشد. ما که قید آپدیت 1119 و اون 720 مگمون رو زدیم
دوست عزیز من از طریق روش آنلاین تلویزیونو آپدیت کردم به ورژن 1117 _____ اما جونمو به لبم رسوند ____ با اینترنت 1 مگ شاتل تقریبا 3 ساعتی طول کشید ____
گزینه کنترل صوتی اضافه شده _ سرعت یذره بهتر شده _ هنوز کیفیت تصویرو تست نکردم _____
کنترل حرکتی به گزینه ها اضافه شده قضیه چیه ؟
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________
الان دوستان چطوری به ورژن 1119 ارتقا دادن ؟؟؟
برای من تو قسمت تماس با سامسونگ اطلاعات ورژن نرم افزار اینو نوشته tmst12dirc1117.0 . bt-s/g
فایل آپدیت ورژن 1119 هم دارم اما هرکاری کردم نشد از طربق usb آپدیتش کنم
میشه راهنماییم کنید
من 1119 رو دانلود کردم و به هر شکلی که فکرم می رسید امتحان کردم اما یا کلا نمی شناخت یا میگفت نامعتبره همون 1117 هم که آپدیت کردم (به صورت آنلاین) مثل شما خیلی طول کشید (حدود 5 ساعت!)
کنترل حرکتی هم دوربین می خواد
من که قید 1119 رو زدم. مگه اینکه یه نفر دیگه بیاد بگه تونستم آپ کنم و ازش بپرسم چجوری تونستی!![]()
پس این دوستمون که میگه من هم 40 اینچ هم 46 رو آپدیت کردم به 1119 چطوری اینکارو کرده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)