بله همین کارو بکن
بله همین کارو بکن
داداش دمت گرم..سالاری..اومد..واسه من اومد...بچه ها منم مشکل STOP WORKING رو داشتم...من اومدم اپدیت 83 مگی رو ریختم و بعد هم این کرک دوستمونو..
بعدش کرک رو همینجا کپی کنم؟کرک باید هم اسم همین باشه؟کدوم کرک به نظرت جواب میده؟از کدوم سایت بگیرم بهتره چون من از اکثر سایت ها کرک v3 و v4 رو گرفتم خودت پیشنهادت چه سایتی هستش دوستان دیگرم کمک کنن ممنون میشم
کرک تو این مسیر بریز :
FIFA 14 > Game
حتما تو پوشه گیم بریز کرکو .
اینم کرک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو من تو یکی از فروم ها دیدم. شاید به درد دوستان بخوره
البته فکر کنم باید y رو که به معنی yes هست بزنه ، نه n رومنم مثل شما مشکل stop working داشتم ، به خاطر با دقت اجرا نکردن مراحل اجرای کرک و آپدیت هست.
1- باید پوشه 55 مگابایتی آپدیت رو اکسترکت کنید و محتویاتشو کپی کنید و توی پوشه بازی بریزید
2- بعد از کپی ، فایل FIFA_14_Update_1-www.skidrowcrack.com رو اجرا کنید تا اتوماتیک 7 مرحله آپدیت بازی رو انجام بده و از شما سوال میپرسه که n بزنید و اینتر کنید تا آپدیت نصب بشه
3-بعد از این مرحله کرک بازی رو توی پوشه game کپی کنید و همون رو اجرا کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان اونجایی که آپدیت و پچ رو اجرا کردم این شکلی شده
قبلاً اینطوری بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی بعد ازینکارا فایل پچ و آپدیت(زیپ) حذف شدن
باید n بزنه . چون میپرسه ارروری داشتید یا نه ؟؟ y بزنی یعنی اررور داشتی . n بزنی یعنی نداشتی و ادامه آپدیت میره
خداییش یکی نیست جواب مارو بده با مراماش جواب بدن قررررررررررررررررررربونتو ن
اقا من دوتا سوال دارم جواب بدین
یکی اینکه این پچ گرافیک برا شمام کمی بازی رو سنگین میکنه؟
دوم اینکه من هر کرکی زدم مشکل کارت قرمز تو کریر مودداشتم...با چی حل میشه این مشکل؟
والا بچه ها تست کردن کرک ورژن ۴ کارت قرمز درست شده .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)