بدون شک بهترین شخصیت کل تاریخ صنعت بازی همین ماریو هستش...خیلی از ماها با همین ماریو با دنیای جذاب بازی ها آشنا شدیم
بدون شک بهترین شخصیت کل تاریخ صنعت بازی همین ماریو هستش...خیلی از ماها با همین ماریو با دنیای جذاب بازی ها آشنا شدیم
فقط کاپیتان پرایس![]()
نمی دونم چرا بازی مثل gears of war باید جلوتر از خیلی بازی ها مثل کراش و پرنس و ... باشه. پارتی بازییه![]()
آقا این چه وعضشه شخصیت محبوب من و خیلیهای دیگه اصلاً تو لیست نیست بعد کسایی هستن که من اصلاً در حد 50 تا نمیبینم !!!
Jack O'Hara - The Green Beret
Commandos
مشکل عکسها تو انجمن نیست! مشکل اینه وقتی توی وبلاگم کپی میکنم عکسا لود نمیشه و این عکس میاد
![]()
خب باید هم همین بیاد.
چون شما منبع و سورس مستقیم از P30 رو برمیدارید بنابراین وقتی این سورس به وبلاگ یا فروم دیگه ای میره اونجا به این شکل که میبینید در میاد.
تنها راه حل اینه که خودتون عکس هارو سیو کنید و در یک جای دیگه اپلود کنید و لینک اپلود شده رو وارد وبلاگ بکنید.
وای من عاشق این بازی بودم. و همینطور بازی desperados که این سبکیه
منم شخصیت هایی را میبینم که هنوز شخصیت نشدند و در حد یک کاراکتر ساده بازی بودند شاید بهتر بود اول پیش کسوت ها را میزاشتید بعد اگه جایی می موند
جدیدالورود ها را هم راه میدادید
ولی به هرحال کار زیبایی بود و همینجا یه تشکر ویژه میکنم از کسانی که زحمت کشیدند بابت این کار![]()
بجث بازی های خاطره انگیز و ماندگار و شخصیت هاشون شد.
من که عاشق این شخصیت بودم و باهاش زندگی میکردم:
![]()
بیچاره کریس ردفیلد از پکمن هم عقب تره
کاشکی شخصیتای منفی برتر جداگانه معرفی میشدن! این جوری شاید جای خیلی ها هم به رده برترا باز میشد، مثه ویرجیل![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)