تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 17 اولاول ... 41011121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 161

نام تاپيک: با رییس جمهور . .

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

رییس‌جمهوری دستور داد : نظرسنجی برای رابطه با آمریکا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان نظرتون چیه؟

2. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان نظرتون چیه؟

جدا؟!

فک کنم بهتره اول یه نظر سنجی درباره این حقوقات مسلمه بذارن!

4. 4 کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    ساعت 7 صبح نیویورک است. دیروز هم به جلسه و ملاقات گذشت که فهرست آن ها را در گزارش قبلی تقدیم کرده بودم. امروز هم یک مصاحبه با فرید زکریا دارم که روز یکشنبه از شبکه سی ان ان پخش خواهد شد.

ملاقات با دبیرکل سومین ملاقات در طول 16 روز اقامت من در نیویورک بود. دو بار خودم و یک بار همراه دکتر روحانی. این بار در مورد بحث هسته ای، امنیت خلیج فارس و سوریه تبادل نظر کردیم.
    نکته جالب ملاقات این بود که دبیرکل گفت این هفتمین سالی است که به عنوان دبیرکل در مجمع عمومی ملل متحد شرکت می کند و هیچگاه فضا اینگونه مثبت نبوده است. وی گفت سه دلیل برای این فضای مثبت وجود دارد: حضور مؤثر دکتر روحانی و شما، نشانه های پیشرفت در بحث هسته ای و سوریه و اجماع در مورد اهداف توسعه ای هزاره. شنیدم همین صحبت را در جلسات با همکاران خود هم مطرح کرده است.

مجموعا سفر خوبی بود. فضا در سطح جهان به نفع ایران تغییر کرد. البته اصل این تغییر به دلیل حماسه حضور شما در انتخابات است. ما هم به لطف خدا و به یاری امام زمان تلاش ناقابلی کردیم که آنرا هم از خدا می دانیم. همانطور که در مجلس هم عرض کردم ،با تمام وجود معتقدم که

وما رمیت اذ رمیت ولکن الله رمی

یا به فرموده مولانا

مطلق آن آواز خود از شه بود گرچه از حلقوم عبدالله بود

انشاءالله گزارش بعدی را در تهران خواهم نوشت. البته آنجا بسیاری از برنامه ها، اداری و حضور در جلسات و دولت و مجلس و ... خواهد بود که مشکل است هر روز گزارشی از آن تقدیم کرد و شاید چندان جذابیتی هم برای شما نداشته باشد. لذا اگر مطلبی برای نوشتن نبود یا به هر دلیل دیگری نوشتن میسر نشد، امیدوارم بر من ببخشید و حمل بر بی ادبی و جسارت من نکنید.

قرار است انشاءالله شنبه شب (درحالت نیمه خواب و نیمه بیدار) در یکی از برنامه های رسانه ملی شرکت کنم و گزارشی خدمت مردم بزرگوار ارائه دهم.

از همه دوستانی که در اظهارنظرهای خود در این صفحه و یا سایر رسانه ها بنده را شرمنده کردند سپاسگزارم. از دوستانی که با دلسوزی تلاش های بنده را نقد کردند نیز از صمیم قلب متشکرم و از آنهایی که به روش مالوف و دیرینه خود، دوباره فدوی را مورد مهرورزی قرار دادند هم تشکر می کنم که کمک می کنند بارگناهان من کم شود.

از دوستانی هم که لطف کردند و در باره برنامه ورود بنده سؤال کردند و یا محبت کردند در اظهارنظرها پیشنهاد استقبال دادند ممنونم. صادقانه خدمتتان عرض می کنم که بنده شایسته این محبت ها نیستم و چنین اقدامی را هم به مصلحت نمی دانم. خلاصه هیچ خبری در فرودگاه نیست! من انشاءالله «یواشکی» به منزل خواهم رفت!

به امید دیدار در ایران عزیز اسلامی، خدا نگهدار

\پیج اقای ظریف/

+

جناب bobby sands من دقیقا جواب سطر اول پست شما رو دادم !

6. 3 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

محتوای مخفی: بی ارتباط با موضوع نیست:n26: 

Last edited by H A M A S; 04-10-2013 at 14:47.

8. 5 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

11 سکوت و دوباره سکوت !

سلام دوستان . شبتون بخیر . امیدوارم حالتون خوب باشه . امروز روز کاری خیلی سنگینی داشتم ( چقدر شبیه نوشته های جناب ظریف شد !) . بعد از ظهر آقای علیرضا افتخاری با من تماس گرفتند و یک پیام متفاوت به من دادند و از من خواستند که آن را رسانه ای کنم .
    فرمودند تصنیفی به نام " گل نسرین " با آهنگ جناب فضل الله توکل و شعر جناب حسین منزوی خوانده اند و تصمیم گرفته اند که آن را به بانو نسرین ستوده تقدیم کنند .
    متن فرمایش ایشان را بی هیچ کم و کاست و بدون هر پیش داوری و اظهار نظر به اطلاع مبارک شما رساندم که رسم حرفه ای آدمهای رسانه ای "امانتداری" و " اجتناب از قضاوت " است .
    آخر هفته ی خوبی داشته باشید

پیج رضا رشیدپور (پنج شنبه.11 مهر 92)

+

و دوباره فقط سکوت !

Last edited by شاهزاده خانوم; 05-10-2013 at 08:55. دليل: تصحیح فونت

10. 3 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، به سی‌ان‌ان گفته: "من از این که اوباما زبانی توهین‌آمیز به مردم ایران به کار برد ناامید شدم."
    آقای ظریف، که با فرید زکریا مصاحبه می‌کرد، ضمن انتقاد از مواضع باراک اوباما در دیدار با بنیامین نتانیاهو گفت: "به اعتقاد من اوباما باید به این نیت اعلام‌ شده که دنبال رابطه‌ای مبنی بر احترام متقابل است پایبند باشد."

باراک اوباما هفته گذشته در دیدار با بنیامین نتانیاهو، نخست‌ وزیر اسرائیل که به واشنگتن سفر کرده بود، گفت گزینه نظامی در مواجهه با ایران همچنان به قوت خود باقی است.
    آقای ظریف پیشتر مواضع آقای اوباما در این دیدار را "بی‌احترامی به مردم ایران، قلدرمآبانه و نادرست" خوانده بود.
    وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه با سی‌ان‌ان گفته: "شما نمی‌توانید با تهدید یک کشور رابطه‌ای مبتنی بر احترام متقابل با آن برقرار کنید."
    به دنبال سفر هیات بلندپایه ایرانی به نیویورک، گفتگوی تلفنی روسای جمهور ایران و ایالات متحده و همچنین مذاکرات وزرای خارجه ایران و گروه ۱+۵ خوش‌بینی‌هایی درباره عادی‌سازی روابط ایران و آمریکا و گشایش بن‌بست هسته‌ای ایران به وجود آمده است.
    البته گروه‌هایی از محافظه‌کاران در ایران انتقادهایی به سیاست خارجی دولت حسن روحانی ابراز می‌کنند. امروز آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران، نیز علیرغم حمایت کلی از سیاست خارجی حسن روحانی گفته از بخش‌هایی از عملکرد هیات ایرانی در نیویورک "نامناسب" بوده است.
    اسرائیل نیز ضمن انتقاد شدید از حسن روحانی به ایالات متحده فشار می‌آورد تا همچنان در رابطه با ایران محتاطانه برخورد کند.

BBC PERSIAN

12. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران طی یک سخنرانی از سفر اخیر حسن روحانی برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل حمایت کرد اما گفت "برخی از آنچه در سفر نیویورک پیش آمد به نظر ما بجا نبود."
    آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران طی یک سخنرانی از سفر اخیر حسن روحانی برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل حمایت کرد اما گفت "برخی از آنچه در سفر نیویورک پیش آمد به نظر ما بجا نبود."

او روز شنبه ۱۳ مهر (پنجم سپتامبر) در مراسم مشترک دانش آموختگی، تحلیف و اهدای سردوشی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه های ارتش، در دانشگاه شهید ستاری سخنرانی کرده است.

به نظر می رسد آنچه که آیت الله خامنه ای به طور نسبتا ملایم از آن انتقاد کرده، گفت و گوی تلفنی روسای جمهور ایران و آمریکا در پایان سفر آقای روحانی به نیویورک باشد.

'به دولت عزیزمان خوشبین ولی به آمریکایی ها بدبین هستیم'

این گفت و گو به گفته مقام های ایرانی بنابر درخواست باراک اوباما و پس از چند بار دعوت آمریکا برای دیدار با رئیس جمهور ایران و رد این دعوت از سوی هیات ایرانی صورت گرفته بود.
    آقای خامنه ای در اولین سخنرانی خود پس از بازگشت آقای روحانی از نیویورک گفت "ما به هیات دیپلماسی دولت عزیزمان خوشبین هستیم، ولی به آمریکایی‌ها بدبینیم."
    رهبر ایران گفته است که "دولت آمریکا غیرقابل اعتماد و خودبرتربین و عهدشکن است."

آیت الله خامنه ای گفت که "ما به آمریکایی‌ها بدبینیم و هیچ اعتمادی به آنان نداریم، دولت آمریکا غیرقابل اعتماد و خودبرتربین و غیرمنطقی و عهدشکن است و دولتی در تصرف شبکه صهیونیسم بین‌المللی است که به خاطر صهیونیست‌ها مجبور است با رژیم غاصب مماشات کنند و نرمش نشان دهند."

چهار روز پس از پایان سفر آقای روحانی به نیویورک، بنیامین نتاهیاهو، نخست وزیر اسرائیل در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی کرد که عمده محتوی این سخنرانی علیه ایران و برنامه های اتمی این کشور و حسن روحانی رئیس جمهور جدید ایران بود.
    آقای نتانیاهو در جریان سفرش به آمریکا با باراک اوباما، رئیس جمهور ایالات متحده دیدار کرد.
    رئیس جمهور آمریکا در جریان دیدار این دیدار بار دیگر اعلام کرد که همه گزینه ها از جمله گزینه نظامی را برای حل و فصل پرونده اتمی ایران مد نظر دارد.
    آقای روحانی در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفته بود "در صورت عزم سیاسی رهبران آمریکا و خودداری از دنبال کردن منافع گروه های فشار جنگ طلب، می توان به چارچوبی برای مدیریت اختلافات رسید."
    رئیس جمهور ایران گفته بود "در این چارچوب موضع برابر، احترام متقابل و اصول مسلم شناخته شده بین المللی باید مبنا باشد البته در این زمینه انتظار ما از واشنگتن شنیدن صدای واحد است."

BBC PERSIAN

14. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان نظرتون چیه؟
    مخالفم چون توی این موقعیت هر نتیجه ای که داشته باشه به نظرم درست نیست . اگه این نظرسنجی توی آمریکا برگزار بشه و همشون هم به

رابطه با ایران رای بدن به حساب صلح طلبیشون گذاشته میشه ولی وقتی نون آدم رو از دستش میگیرن و تفنگ رو میزارن روی سرش ، زمان نشان

دادن علاقه نیست پس اگه ایرانی ها نظر مثبت به رابطه بدن ، یه نوع ضعف محسوب میشه .

از طرف دیگه اگه نظر مخالف بدن ، در به روی افراطی ها باز میکنند.

16. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

18. 11 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سردار جزایری خبر داد
    تشکیل ستادهای مردمی برای روز «مرگ بر آمریکا»/ آمریکا باید از ایران عذرخواهی کند
    به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سردار سیدمسعود جزایری معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح با اعلام اینکه ستادهای مردمی برگزاری مراسم 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی تشکیل می‌شود، افزود: در راستای ارتقاء قدرت دفاعی کشور و ارتقاء بصیرت عمومی در موضوع دشمن شناسی، از هم اکنون ستادهای مردمی برگزاری مراسم 13 آبان و روز مرگ بر آمریکا و صهیونیزم جهانی تشکیل می‌شود و این فریاد در سراسر شهرها و روستاهای ایران اسلامی طنین انداز خواهد شد.
    وی افزود: جنایات حاکمان آمریکا و صهیونیزم بین الملل در برخورد با ملت بزرگ ایران، هرگز از خاطره‌ها و اذهان عمومی پاک نمی‌شود.
    جزایری با بر شمردن فهرستی طولانی از اقدامات خصمانه آمریکا علیه مردم و نظام جمهوری اسلامی ایران، بیان داشت: اقدامات خصمانه و مقابله‌ای آمریکا با انقلاب اسلامی از همان روزهای نخست پیروزی انقلاب اسلامی شروع شد که از آن جمله به تحریم‌ها، محاصره اقتصادی، بلوکه کردن دارایی های ایران، جاسوسی، فشارهای سیاسی و نفوذ نیروهای نظامی به کشور و کودتا می توان اشاره کرد و بعد از آنکه کودتای آمریکایی علیه انقلاب به فضل الهی و هوشیاری مردم ناکام ماند، جنگ نظامی را بر کشور ما تحمیل کرد که خود صدها نوع خسارت به کشور و جامعه ایران اسلامی وارد کرد.
    معاون ستاد کل نیروهای مسلح تأکید کرد: آمریکا باید پیرامون راه اندازی بزرگترین سیستم جاسوسی در تهران بمنظور کسب اطلاعات و اقدامات تروریستی علیه کشورهای منطقه و فرامنطقه به مردم جهان توضیح دهد و از این عمل جنایتکارانه خود عذرخواهی و خسارات وارده را جبران کند.
    وی خاطرنشان کرد: اگر نبود دستگیری جاسوسان آمریکا در روز 13 آبان که در پوشش دیپلمات در سفارت آمریکا در تهران توطئه چینی می‌کردند، چه بسا امروز ده‌ها برابر به کشور ما و سایر کشورهای پیرامونی صدمه وارد کرده بودند.
    رئیس ستاد تبلیغات دفاعی کشور همچنین اظهار داشت: آمریکا برای تغییر افکار و رفتار ایرانیان نسبت به عملکرد غیر مسالمت آمیز، غیر دوستانه، دخالت‌گرانه و ستیزه جویانه خود، اقدامات بسیار گسترده فرهنگی، تبلیغی، رسانه ای و سایر شیوه های متداول در عرصه های جنگ نرم و عملیات روانی بکار می برد و تلاش می کند ذهن جامعه را از جنایات خود در حق ملت ایران دور سازد، لیکن هوشیاری مردم مانع از تلاش های هیأت حاکمه آمریکا و سیاست سازان رژیم های سلطه شده است.
    جزایری با اشاره به روح استکبار ستیزی و حق طلبی ملت ایران و هوشمندی آنان در عرصه رصد رویکردها و رفتارهای جبهه معاندین نظام و سردمداران نظام سلطه و استکبار گفت: امسال روز جهانی مبارزه با استکبار و روز دانش آموز بار دیگر به عرصه فریاد حق طلبی عموم مردم ایران و سایر کشورهای جهان مبدل خواهد شد.

20. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •