هیچ توصیه ای نیاز نیست. هر طور که دلتون میخواد شارژ/دشارژ کنید و نباید مشکلی پیش بیاد. اگه نو هست نیازی به کالیبره کردن نیست و هر 2-3 ماه یکبار کالیبره کنید.
هیچ توصیه ای نیاز نیست. هر طور که دلتون میخواد شارژ/دشارژ کنید و نباید مشکلی پیش بیاد. اگه نو هست نیازی به کالیبره کردن نیست و هر 2-3 ماه یکبار کالیبره کنید.
ممنون از پاسختون
اون حالتی که پیش اومد مشکلی نیس؟(از 100% به 96% و بعد از ریست, مجددا 100% شدن)
نه دوست عزیز این نوع رفتار طبیعی است و به خاطر ساختار باتری هاست.
یه سوال دیگه هم داشتم:
gprs همراه اول رو فعال کردم و تو قسمت APN زدم mcinet
یوزر و پسورد هم خالی گذاشتم
علامت E بالای صفحه ظاهر شد ولی هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه!سافاری هم هیچ پیجی رو باز نمیکنه!
چیکار کنم؟
این کارا لازم نیست شما میری قسمت sttingبعد گزینه سوم mobile بعد گزینه اولmobile Date و گزینه سوم mobile Date Network رو فعال میکنی بعد میایی پایین همون صفحه گذینه safari رو اگه خاموش بود روشن میکنی همین
دوستان میخوام با id خودم sign in کنم ولی تو این مرحله موندم:
چیکار کنم؟
![]()
مگه شما اکانت پولی داری که اینارو میخواد در ضمن این پیغام زمانی داده میشه که شما اعتبار یا همون گیفت کارت نداری و میخوای برنامه پولی بخری اگه اینجوری دوتا پیشنهاد دارم براتون با گیفت کارت یا همون اعتبار ده دلاری بخرین یا کرک برنامه رو پیدا کنید
تنها راه حلی که من تونستم باهاش اپل ایدی درست کنم داشتن یه ایتیونز خیلی قدیمی رو ی کامپیوتره.تو سایتای ایرانی یه نسخه ۹ اینا اگه گیر بیاری میشه ساخت چون گزینه none داره ولی تو ورژنای جدید ورداشتنش
من با 11 ساختم یکی جدید ، از همون روش None و وی پی ن امریکا استفاده کنید میشه.
دوستان آپدیت 7.1 اومد سرعت با اینکه عالی بود عالی تر هم شده ولی قسمت slide to answer زیاد جالب نیست و دیگه وقتی کسی زنگ میزنه تصویرش فول اسکرین روی صفحه نمیاد و یه دایره کوچیک کنار اسمش توش تصویر طرفه
ظاهرا باتری مصرفش بیشتر شده من هنوز امتحان نکردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)