تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 34 اولاول ... 410111213141516171824 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 335

نام تاپيک: آرشیو / تاپیک جامع خبرهای متفرقه و آرشیوی ورزشی

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ای کاش تا باشه از این سوتی ها باشه.
    این یک کار فرهنگی بوده که انجام شده

حال میکنی با مدیرعاملمون؟
    خدای مدیرعاملهاست. همه کارش روی نظم هست.
    مثل مدیر عامل شما نیست که کارش الله بختکی باشه.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پس از پخش بلوتوث بازی جنجالی دختران و پسران در باشگاه استقلال/ منصوریان: من استعفا نمی‌دهم

اولین بار سه‌شنبه هفته پیش بود كه خبر بازی دوستانه تیم‌های نوجوانان پسر و دختر استقلال روی خروجی یكی از خبرگزاری‌ها قرار گرفت. خبری كه بهت و حیرت هر خواننده‌ای را به‌دنبال داشت. نزدیك به سه دهه از ممنوعیت حضور بانوان در ورزشگاه‌های فوتبال گذشته و حالا خبری پیش‌روی مخاطبان قرار گرفته بود كه هضم كردن آن سخت‌ترین كار ممكن بود. لحظاتی پس از آنلاین شدن خبر، تلاش‌های واعظ‌آشتیانی برای پنهان ماندن و مسكوت نگه داشتن آن البته نافرجام بود. مدیرعامل پس از تماس با سردبیران چند نشریه ورزشی و همه خبرگزاری‌ها از آنها خواسته بود تا خبر بازی دوستانه نوجوانان دختر و پسر استقلال را مطرح نكنند تا باشگاه راسا این اتفاق را زیرنظر بگیرد و با مسببان آن برخورد كند. با انتشار این خبر اما واكنش واعظ‌ در نوع خود جالب بود:«بعضی نشریات در این مورد امانتداری نكردند.»در حالی‌كه اتفاقات ورزشگاه مرغوبكار هر روز ابعاد تازه‌تری به خود می‌‌‌گیرد انگشت اتهام به سوی علیرضامنصوریان دراز شده است و او به‌عنوان مدیر آكادمی فوتبال استقلال متهم ردیف اول به‌شمار می‌‌رود. او البته این روزها سخت مشغول رفع و رجوع‌كردن این قضیه است:«خبرهایی كه منتشر شده در حد شایعه است و با این كارها قصد تخریب من را دارند. هیچ مسابقه‌ای در كار نبوده و به‌دلیل همزمان شدن زمان تمرین، دو تیم لحظاتی را كنار هم تمرین كرده‌اند.» منصوریان دیروز صبح در جلسه‌ای با حضور مسئولان باشگاه به ادای توضیحات در این‌باره پرداخته و می‌‌‌گوید:«كسانی كه این اتفاق را به این شكل مطرح می‌‌‌كنند همان‌هایی هستند كه دوست ندارند علیرضامنصوریان در استقلال پست داشته باشد. كشدار كردن این موضوع هدفمند است و با این كار می‌‌‌خواهند تو كار من بگذارند، اما من استعفا بده نیستم. در حال پیگری ماجرا هستم و خودم شخصا با بانیان آن برخورد می‌‌‌كنم.»
    Last edited by Alireza Taji; 26-01-2009 at 18:44.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

كسي بلوتوثشو داره؟

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض بازی مختلط در آکادمی استقلال • گفت‌وگو با حسن روشن

حسن روشن معتقد است که در جریان بازی مختلط در آکادمی استقلال، "خطی" در کار بوده است

در پی برگزاری دیدار تمرینی میان تیم‌های فوتبال دختران و پسران نوجوان استقلال، سازمان تربیت بدنی، مسئولان آکادمی استقلال را به پرداخت مجزات مالی و محرومیت درازمدت محکوم کرده است. حسن روشن از جزئیات موضوع سخن گفته است.

دویچه‌وله: آقای حسن روشن مسئله‌ی دیدار دو تیم فوتبال پسران و دختران استقلال در رده‌ی سنی نوجوانان که چند روز پیش در ورزشگاه مرغوب‌کار تهران انجام شد، به یکی از عنوانهای اصلی خبر در داخل ایران تبدیل شده است. برگزاری این بازی تمرینی میان دختران و پسران به مجازات سنگین مالی و محرومیت برای اشخاصی که در این مسئله مسئولیتی را برعهده داشتند منجر شده است. اصل این ماجرا اصلا چه بوده؟
    حسن روشن: بازیکنی محروم نشده، ولی مسئولان فوتبال بانوان و نوجوانان و مدیر فنی، یکسال و شش ماه محرومیت پیدا کرده‌اند و حدود ۵ میلیون تومان هم آقای منصوریان به‌عنوان مدیر آکادمی جریمه شده است. ولی واقعا این عجیب بوده و الان هم خبر روز ایران است و من فکر می‌کنم این اتفاق بدون هماهنگی و داشتن تجربه‌ی کافی برای یک آکادمی (رخ داده). چون آکادمی هنوز در ایران جا نیفتاده و ما هم که پارسال این کار را کردیم، خیلی با مشکلات روبه‌رو بودیم و من مجبور بودم از صبح تا شب آن‌جا باشم که این‌جور اتفاقات نیفتد. به هر حال این اتفاق افتاده و خیلی هم این‌جا تاثیرگذار بوده و نمی‌شود گفت که باعث تاسف است، ولی چون در قوانین ایران یک چنین کارهایی نیست، به هر حال خیلی مسئله را بزرگ کردند.
    جزئیات این به اصطلاح "جرم" چه بوده که باعث خشم دست‌اندرکاران شده؟

اصل قضیه این بوده که نبایست این دوتا تیم باهم بازی می‌کردند. حتا نباید تمرین خانم‌ها را آقایان نگاه کنند. قانون ما در ایران این است. و برعکس‌اش هم هست که شما می‌دانید خانم‌ها حق آمدن به استادیوم را ندارند. این جزو قانون شرعی ایران است که گذاشتند. ولی من فکر می‌کنم بزرگترین مسئله این است که اولا هم خودم، که پارسال در آکادمی بودم، هم آقای واعظ آشتیانی و هم آقای منصوری دنبال این قضیه هستیم که ببینیم از کجا خط گرفته شده. به هر حال این مسئله از جایی خط داده شده و عمل شده و عملش هم فکر می‌کنم همان عدم داشتن تجربه بوده. شاید می‌گفتند مثلا نوجوانان بچه‌های کوچکی هستند که عیبی نداره و این مسئله انجام شده و باز فکر می‌کنم عدم داشتن امکانات است که ما چون آن‌جا یک زمین داشتیم، به گفته‌ی مسئولان آکادمی وقت، نیمی از زمین در اختیار بانوان بوده و نیم دیگرش در اختیار نوجوانان و این مسئله پیش آمده است که چون بچه‌های کوچکی هستند، نیازی ندارد و بازی کردند که نتیجه‌اش هم هفت صفر شده.
    به نفع کی؟
    - نوجوانان پسر که متاسفانه - از نظر آگاهی مردم - هم چون استادیوم مرغوب‌کار مشرف است به خانه‌های مردم، باعث شده بود که با موبایل عکس گرفته بودند برای این‌که چیز جالبی است که اتفاق افتاده و مسئولان ورزش هم به‌خاطر این مسئله خیلی به (این موضوع) اهمیت دادند.
    شما به این مسئله اشاره کردید که از پشت صحنه یک خطی داده شده بوده. یعنی طبق اطلاعات شما از پیش برنامه‌ریزی شده بوده که دخترها مقابل پسرها در تمرینات نوجوانان استقلال بازی کنند که سرانجام ماجرا به جاهای باریک منجر شود؟
    - بله، بله. یک خط بوده. چون الان مطمئن نیستند که شخص این کار را کرده، قرار است که مطمئن بشوند، بعد شخص را معرفی کنند.
    آقای روشن اگر دختران نوجوان استقلال تهران در این بازی تمرینی مقابل پسران، با حجاب داخل زمین بودند، پس اصل مشکل چیست؟
    - اصلا این وضع هست. حتا در عکس‌هایی هم که می‌اندازند، حجاب اصل قضیه است در این‌جا. ولی این که دختران با پسران حتا هم صحبت بشوند در آن بازی و این‌که باهم ممکن است تنه به تنه بشوند، این از نظر قانون ورزشی ما ممنوع است.
    آقای روشن شما تا سال گذشته که رئیس آکادمی باشگاه استقلال تهران بودید، این مشکل را می‌شناختید و با کمبود امکانات و زمین تمرین برای تیم‌های نوجوانان پسران و دختران دست و پنجه نرم می‌کردید. آیا این اتفاق برای نخستین‌بار است که رخ داده یا مشابه این اتفاقات در گذشته هم بوده؟
    - راستش هنوز نه من و نه کسی دیگر می‌داند که واقعا یک چنین اتفاقی قبلا هم افتاده است یا نه. ولی در اوایل این مسئله، مسئولان می‌گفتند که دخترخانم‌ها در حال تمرین بودند و تداخل تمرین شده. یعنی آقا پسرها زودتر آمدند در زمین. ولی در اصل کار درست نبوده، چون در یک زمین حق تمرین خانم‌ها و آقایان اصلا در ایران امکانش نیست. به‌خاطر این سازمان ورزش هم خیلی این مسئله را جدی گرفته و دنبال کرده که این اتفاق حداقل دوباره تکرار نشود.

مصاحبه‌گر: فرید اشرفیان

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

اگه کسی فیلم این بازی رو گیر آورد مارو بی خبر نذاره

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تيم فوتبال بانوان استقلال منحل شد

سرمربي تيم فوتبال بانوان استقلال گفت: از باشگاه به من اطلاع دادند به دليل اتفاق رخ داده تيم ما منحل شده است و ديگر وجود خارجي ندارد.

سعديه پورنادر در گفت و گو با فارس، اظهار داشت: راي كميته انضباطي باشگاه استقلال را قبول دارم و به آن احترام مي‌گذارم.

سرمربي عنوان كرد: امروز از طريق مسئولان باشگاه مطلع شدم كه تيم فوتبال بانوان به دليل مسابقه با تيم نوجوانان پسر ديگر وجود خارجي نخواهد داشت. اين خبر به زودي رسما اعلام خواهد شد.

وي در مورد قرارداد بازيكنان اين تيم و تكليف آنها گفت: هيچ كدام از بازيكنان تيم فوتبال قراردادي با باشگاه نداشتند بنابراين مي‌توانند به باشگاه‌هاي ديگر بروند.
    پورنادر در مورد آينده شغلي خود گفت: من از فعاليت در باشگاه استقلال محروم شدم ولي مي‌توانم در جاهاي ديگر كار كنم. از چند باشگاه پيشنهاد دارم و مشكلي در اين زمينه وجود ندارد. پس از اين اتفاق نيز چند باشگاه براي همكاري با من تماس گرفتند.

سرمربي بانوان استقلال تاكيد كرد: اين اتفاق تلخي بود كه ناخواسته رخ داد و عمدي در كار نبود.

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

تيم فوتبال بانوان استقلال منحل شد

سرمربي تيم فوتبال بانوان استقلال گفت: از باشگاه به من اطلاع دادند به دليل اتفاق رخ داده تيم ما منحل شده است و ديگر وجود خارجي ندارد.

سعديه پورنادر در گفت و گو با فارس، اظهار داشت: راي كميته انضباطي باشگاه استقلال را قبول دارم و به آن احترام مي‌گذارم.

سرمربي عنوان كرد: امروز از طريق مسئولان باشگاه مطلع شدم كه تيم فوتبال بانوان به دليل مسابقه با تيم نوجوانان پسر ديگر وجود خارجي نخواهد داشت. اين خبر به زودي رسما اعلام خواهد شد.

وي در مورد قرارداد بازيكنان اين تيم و تكليف آنها گفت: هيچ كدام از بازيكنان تيم فوتبال قراردادي با باشگاه نداشتند بنابراين مي‌توانند به باشگاه‌هاي ديگر بروند.
    پورنادر در مورد آينده شغلي خود گفت: من از فعاليت در باشگاه استقلال محروم شدم ولي مي‌توانم در جاهاي ديگر كار كنم. از چند باشگاه پيشنهاد دارم و مشكلي در اين زمينه وجود ندارد. پس از اين اتفاق نيز چند باشگاه براي همكاري با من تماس گرفتند.

سرمربي بانوان استقلال تاكيد كرد: اين اتفاق تلخي بود كه ناخواسته رخ داد و عمدي در كار نبود.
    تیم خانوم ها داشتن راه خودشون رو میرفتن...تیم پسر ها هم راه خودشون.یهو اتفاقی یه توپ میوفته وسط میدون,یه داور هم که خیلی اتفاقی ازون طرفها رد میشده یهو سرفه اش میگیره شروع میکنه به سوت زدن!بدین ترتیب بوده که بازی شروع میشه!

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان عزیز من توجه داشته باشید این باشگاه فرهنگی ورزشی هر سال یک سوتی باید بدهد در سطح کلاس جهانی . امسال هم رو به پایان بود وخبری نبود تا اینکه این قضیه رو رو کردن تا از قافله سوتی سالی ( مثل همون ترمی واحدی مثلا ) عقب نیفتن . این آشتیانی ( مدیر عامله ) یه جوری تو مصاحبه هاش حرف میزنه انگار رییس کمیته حقوق بشر سازمان ملله !!!1 بیا برو ببین دارن چه میکنن داداش !!!!
    راستی عنوان علیرضا منصوریان خیلی باحاله : رییس آکادمی فوتبال باشگاه !!!
    رفيق بي خيال!
    بزار انجمن روال عادي خودش رو طي كنه

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

7 علی آبادی : وجود دو شغله‌ها به‌ سود ورزش است !

علي آبادي:
    وجود دو شغله‌ها به‌ سود ورزش است
    جام جم آنلاين: معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني تاکيد کرد که کنار گذاشتن مديران ورزش کشور به خاطر دو شغله بودن آنها نه تنها سودي نخواهد داشت بلکه به ضرر ورزش کشور تمام مي شود.

"محمد علي آبادي" درگفت‌وگوي اختصاصي با ايرنا خاطرنشان کرد: موضوع حضور مسوولان و مديران دولتي در عرصه ورزش از نخستين سال هاي انقلاب اسلامي تاکنون بارها مطرح شده است اما مسوولان در هر دوره پس از بررسي هاي لازم و در نظر گرفتن جوانب امر به اين نتيجه رسيده اند که کنار گذاشتن مسوولان و مديران در نهايت به نفع ورزش نيست.

علي آبادي درباره مطرح شدن موضوع دوشغله ها در ورزش در سال هاي گذشته و همچنين ماه هاي اخير،اظهار داشت: در 30 سال گذشته بارها شاهد مطرح شدن اين موضوع در کشور بوده ايم و دنبال کنندگان اين بحث هر بار پس از بررسي تخصصي اين موضوع به اين نتيجه رسيده اند که عدم حضور مسوولان در ورزش نمي تواند به نفع ورزش کشور باشد.

معاون رييس جمهوري تصريح کرد:‌ اگر عنايات مسوولان ساير بخش ها به ورزش، با کنار گذاشته شدن آنها از بين برود دچار آسيب هاي اجتماعي فراوان و غيرقابل جبراني خواهيم شد.

علي آبادي اظهار داشت: رييس سازمان بازرسي کشور نيز در پيگيري اين بحث بارها اعلام کرده اند که اين موضوع به عنوان يک شبهه قانوني مطرح است بطوري که در مواجهه با قانون به نظر مي سد که فعاليت مسوولان در ورزش، شغل دوم محسوب مي شود.

رييس سازمان ورزش کشور يادآور شد: در اين خصوص جلسه اي در مجلس با حضور معاون حقوقي رييس جمهوري، مدير کل حقوقي مجلس ، رييس مجلس شوراي اسلامي، مسوولان سازمان ورزش، نمايندگان فعال در عرصه ورزش و مسوولان سازمان بازرسي کل کشور برگزار شد و ما دلايل خود را در اين زمينه ارائه کرديم.

علي آبادي گفت: همه مسوولان بر اين موضوع اتفاق نظر دارند که ورود مسوولان به حوزه ورزش شغل محسوب نمي شود چرا که آنان براي ورزش "آورده" داشته، به ورزش کمک مي کنند و از اعتبار و وجهه خود براي توسعه و پيشرفت ورزش هزينه مي نمايند.

رييس سازمان تربيت بدني اظهار داشت: در مجموع تصميم گيري شد که لايحه اي دو فوريتي در اين خصوص تقديم مجلس شود تا به تصويب نمايندگان برسد و اگر هم به مصوبه نياز نداشت به صورت استفساريه، اين شبهه برطرف شود.

علي آبادي در عين حال تصريح کرد که سازمان تربيت بدني پس از مطرح شدن اين موضوع گزارشي به مجلس، رياست جمهوري و سازمان بازرسي ارائه کرد، که در آن گزارش با 14 استدلال، لزوم حضور مسوولان و مديران در ورزش کشور را مورد تاکيد قرار داده و اعلام کرديم که خروج مسوولان از ورزش آسيب هاي فراواني به آن وارد خواهد کرد.

وي در همين رابطه به برخي از استدلال هاي سازمان تربيت بدني در اين مورد اشاره کرد و گفت: حدود 30 هزار نفر از کارکنان دولت از جمله معلمان، کارکنان نيروي انتظامي ، ادارات و وزارت خانه هاي کشور به عنوان اعضاي هيات هاي ورزشي استانها و شهرستانها و همچنين ‌هيات رييسه فدراسيون ها به صورت رايگان به ورزش خدمت ارايه مي دهند و نه تنها پولي دريافت نمي کنند بلکه جبران بسياري از مشکلات و کاستي ها در ورزش را برعهده دارند.

علي آبادي گفت: درصورت کنار گذاشتن اين افراد نه تنها دريافت هاي ورزش از بين مي رود بلکه بايد هزينه هاي هنگفتي بالغ بر يک هزار و 500 ميليارد ريال، توسط سازمان تربيت بدني براي جذب نيروهاي جديد هزينه شود.

رييس سازمان تربيت بدني در استدلال ديگري گفت: يک مسوول دولتي دسترسي بهتر و آسانتري نسبت به ساير افراد و ديگر مسوولان ازجمله استانداران ، ائمه جمعه و ... دارد و مي تواند مشکلات موجود در ورزش را در کوتاه ترين زمان ممکن و به راحتي با آنان در ميان بگذارد و نسبت به حل آنها اقدام کند.

علي آبادي همچنين اظهار داشت: در ورزش خانواده هاي مردم از 10 ساله گرفته تا 25 ساله روانه اماکن ورزشي مختلف مي شوند و بنابر اين سازمان تربيت بدني موظف است در بکارگيري نيروها کمال دقت و تيز بيني را داشته باشد.

معاون رييس جمهوري گفت: استفاده از مسوولان دولتي که بارها از کانال هاي مختلف ارزشي، اخلاقي و انساني عبور کرده اند به مراتب مطمئن تر خواهد بود.

علي آبادي همچنين به کرسي هاي بين المللي اشاره کرد و گفت: برخي از مسوولان دولتي که در ورزش کشور فعاليت مي کنند، هم اکنون داراي کرسي هاي بين المللي ورزشي در جهان هستند و کنار گذاشتن آنان از ورزش در نهايت به ورزش کشور آسيب جدي وارد مي کند و جايگاه ورزشي ايران را در جهان کاهش مي دهد.

او به تجربه مورد نياز در فعاليت هاي ورزشي نيز اشاره کرد و گفت:‌ اکثريت 30 هزار نفري که هم اکنون از ميان مديران به ورزش خدمت مي کنند، اغلب کساني هستند که چندين سال تجربه مديريت ورزشي داشته و يا ورزشکار بوده اند که اگر قرار شود آنها را کنار بگذاريم گويا سالها تجربه ورزش کشور را کنار گذاشته ايم.

علي آبادي در پايان با بيان اينکه در سازمان بازرسي کل کشور دو نگاه متفاوت درباره حضور مسوولان در ورزش وجود داشت، اظهار داشت: برخي معتقدند که حضور مسوولان دولتي در ورزش شغل محسوب مي شود و برخي خلاف آن را معتقدند که اميدواريم بزودي با تصميم گيري مجلس اين شبهه برطرف شود تا به ورزش آسيبي وارد نشود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ni_nigc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض خانمهای p30 لطفا نظرتون رو راجع به برترین ورزشکار خانم کشور بدهید .

البته همه میتوانند رای بدهند ولی چون یکی از این خانمها از اقوام ما هست ، اون قسمتش برام مهمه .

در آستانه همايش تجليل از ورزشکاران برتر سه دهه انقلاب اسلامي
    دکتر قراخانلو: تقدير از قهرمانان ملي پشتوانه پهلوان پروري است

شهرورزش/ رئيس سابق کميته ملي المپيک کشورمان در خصوص اقدام تربيت بدني شهرداري مبني بر تقدير از 30 قهرمان ملي سه دهه انقلاب اسلامي، گفت: تجليل از نام آوران ديروز و امروز ورزش کشور، پشتوانه اي فرهنگي براي پهلوان پروري است.

دکتر رضا قراخانلو افزود: با توجه به اينکه طي سه دهه انقلاب شکوهمند اسلامي افتخارات بسياري از دروازه ورزش به مرحله آفرينش رسيده است، لذا بايد اين تلاشها را ارج نهاد تا نوعي تشويق و دلگرمي براي جواناني باشد تا نخستين گامها را در عرصه قهرماني بر دارند.
    عضو کميته داوران تجليل از ورزشکاران برتر سه دهه انقلاب اسلامي با بيان اينکه تعيين شاخص هاي ارزيابي و انتخاب قهرمانان بر اساس تدبير خرد جمعي است، اظهار داشت: طبق بررسي هاي کارشناسي تربيت بدني شهرداري تهران و شوراي داوران مرکب از افرادي با تجربه کافي در عرصه ورزش و با توجه به فاکتورهاي کسب مدال المپيکي، جهاني، آسيايي و رکورد شکني ورزشکاران واجد شرايط، 90 چهره برتر ورزش براي انتخاب توسط مردم معرفي شدند . عامه مردم نيز مي توانند در يک نظرسنجي بزرگ و وسيع حضور يافته و از بين نفرات واجد شرايط 30 چهره شاخص ورزشي را انتخاب کنند تا بطور رسمي طي مراسمي با شکوه از آنان تقدير و تجليل بعمل آيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •