سلام تلویزیون من مدل lg la 66000 هست راهی نیست بروی فلش ظبط کرد
هیچ راهی هست فایل های ضبط بروی حافظه تی وی رو انتقال داد به کامپیوتر
به نظرم اشتباه کردم ال جی برداشتم
سلام تلویزیون من مدل lg la 66000 هست راهی نیست بروی فلش ظبط کرد
هیچ راهی هست فایل های ضبط بروی حافظه تی وی رو انتقال داد به کامپیوتر
به نظرم اشتباه کردم ال جی برداشتم
دوست عزیز
روی ال جی فکر نکنم جواب بدهد این روش برای سستمهای با سیستم عامل لینوکس است مثل سامسونگ
دوستان روی F6450 تست شده؟ این قابلیت خیییلی برام مهمه اگه روش جواب نده قید خریدشو میزنم
دوست عزیز
این برنامه کاملا تست شده است و اگر مطالب پست اول را بطور کامل و مو به مو انجام دهید باید حتما جواب بگیرید
حالا مگه تلویزیون ایران چی پخش میکنه که ارزش ضبط کردن رو داشته باشه؟ر س ی و ر که خودش میتونه ضبط کنه.
اخه روی کنترل f6450 اصلا دکمه ی قرمز وجود نداره! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
اگر شما از کنترول لمسی استفاده می کنید روی آن دکمه ضبط ندارد شما باید از کنترول معمولی استفاده کنید تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ باهم سازگار هستند و کنترول مدل تلویزیون شما TM1240 که می توانید از نمایندگی ها و یا فروشگاه های که کنترول تلویزیون می فروشند تهیه کنید
lg42.570000 دارم براي ضبط روي فلش نمي دانم چه بايد كرد راهنمايي كامل مي خواهم؟وهنوز پيدا نكردم
تلوزیون من سامسونگ F 6400 است که با این روش جواب نداد.
تمام مراحل را مو به مو انجام دادم ولی اونجایی که Adjust USB را می زنم میگه no xfs و اینکه با تلوزیون فرمت کن که هر چقدر با تلوزیون فرمت می کنم باز هم نمیشه.
با سه تا فلش امتحان کردم نشد.
راه دیگه ای هست؟
با تشکر
دوست عزیز
این روش روی ال جی قابلیت ندارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)