آدرس دفتر مركزي : تهران خیابان جلفا - روبروی فرهنگسرای ارسباران - نبش کوچه بلبل - پلاک 17
آدرس دفتر مركزي : تهران خیابان جلفا - روبروی فرهنگسرای ارسباران - نبش کوچه بلبل - پلاک 17
ابدا کدر نیست. کیفیت تصویر و رنگ فوق العاده بالاست. من گیمر نیستم! ولی داداشم احتمالا یه تستی بزنه در آینده!
کیف+موس+ساب+مجموعه گردو 14
آخه چرا وقتی قصد خرید دارم اوضاع باید ناجور شه ؟؟من تو همین هفته قصد خرید داشتم!منتظر کانفیگ های جدیدتر بودم.دوستان خبر ندارید n550 دوباره وارد شده یا نه؟
دوست عزیز تو بازار هستش که..
من احتمالا فردا یا پس فردا میرم بگیرم.بهت خبر میدم چجوریه.اخرین امارم واسه دیروزه بازار بودم موجود بود مشکلیم نبود
اگه خاطرت باشه بهت گفتم بگیر اون موقع 3720 هم بود تو بازار
راجع به وضعیت بازار پیش بینی نمیتونم بکنم اما قضیه جنگ سوریه ان شاء الله حتمیه
این - این *
دوستان پیشنهاد من به شما اینه که هر کی میخواد بخره سریع این کارو بکنه چون با این اوضاع شاید وضع اقتصادی بدتر شه البته شایدم نشه ولی به ریسکش نمیرزه که به خاطر 100 تومان ریسک کرد چون بالاخره دوستانی که میخوان بخرن شاید بخوان 1 یا 2 هفته صبر کنن تا بیاد پایین اما اطمینان داشته باشن که قیمت زیاد هم پایین نمیاد.
ممنون داداش .چه خوب میشه بدون صفحه لمسی هم داشته باشن.
کاش میخریدم!اما دیگه همین هفته میخرم فقط امیدوارم قیمتش کمتر شده باشه .با همون کانفیگی که دیجی کالا وارد کرده بود 3600_3700 راضیم.امیدوارم تو این 1 هفته گرونتر نشه و حداقل یه خورده ارزونتر بشه!
3710 اول کار که اومده بود گیرم اومد نخریدم الان یه جا سراغ دارم 3800 بخرم یا صبر کنیم؟
مملکت گل و بل بل
15تا نماینده تهران همه تمام کردن!
Last edited by ahriman323; 31-08-2013 at 10:09.
خریدن یا نخریدن تو این روزا میشه گفت ریسکه.دلار الان در حال کاهش قیمته.اگه شرایط منطقه به سمت گفتگو بره مطمئن باشید قیمت دلار بازهم کاهش پیدا میکنه در نتیجه قیمت لپ تاپ کاهش پیدا میکند .ولی اگه به سمت جنگ پیش بره قیمتا از اینی که هست بالاتر میره.
Last edited by dvd2010; 31-08-2013 at 10:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)