دوست عزیز اون LED زیر تبلت واسه شما روشن میشه؟اصلا واسه چی هستش؟
دوست عزیز اون LED زیر تبلت واسه شما روشن میشه؟اصلا واسه چی هستش؟
دوست عزیز خیلی ممنون که وقت گذاشتی و این مطالب رو گذاشتی اما اگر میشه اولا چندتا عکس بزارین و دوما اینکه اگر میشه چند تا بازیه سنگین HD روش نصب کنید و در مورد اجراهاشون یه توضیح بدین.با تشکر.
دوست عزیز مبارک باشه
ولی مشکل مولتی تاچ شایعه نبود، اول که این تبلت اومد با اندروید 4.3 مشکل جی پی اس و مولتی تاچ داشت بعد گوگل برای رفع این مشکل یه آپدیت
چند مگابایتی داد که این دو تا مشکل حل شد.
به هر حال امیدوارم تاچش برات بتاچه
راستی کسی نمیدونه مدل 3g کی وارد بازار میشه؟
تو امریکا که اومده ولی تو ایران قبلا محمود با دویست نفری میرفتو هر کدوم 30k کالا می اوردن به سرعت همه کالا ها مخصوصا این چنین کالا هایی پخش می شد ولی حالا.......
محمود دلم برا تنگ رفته.........
توی آل دیجیتال که نوشته بود برای پیغامهای خطرناکه! برای من که تا حالا روشن نشده!
سلام!
بالاخره اومدم!
باید همین اول بهتون بگم که خیلی تا حالا خداروشکر خوب بوده و ازش راضی بودم!
و بازی های زیادی هم روش نصب کردم
از جمله:
wrestle Jump
Temple Run OZ
Talking PSY
Real Parking 3D
Parking 3D
Doodle Jump
3D city Run 2
Bad Piggies
Colorus
Fruit Ninja
Grand Theft Auto Moto
Island Car Racing
LabMan
Labyrinth
Tight Rope Walker
و
Tiny Thief
که خداروشکر هیچ کدومشون با مشکل مواجه نشدن و به خوبی اجرا شدن!
و باید بگم که وقتی شارژش خالی خالی شد و خودش Shut Down شد، زدمش به شارژ و بعد از 3 ساعت فول شارژ شد!
و قاب پشتش هم بر خلاف ظاهرش روش رد انگشت نمی افته.!
برنامه های زیادی هم روش نصب کردم. از جمله برنامه ی Multi touch tester که مالتی تاچش هم خداروشکر مشکلی نداشت!
با برنامه ی Antutu Benchmark هم تستش کردم و نمره ی 20187 رو کسب کرد!
برای اینکه متبرک بشه، اولین برنامه ای که روش نصب کردم، قرآن بود که انشاءالله به برکت همون، باعث شه خوب کار کنه!
کیفیت صفحه ش هم واقعا بالاست! به طوری که نمیشه پیکسل هارو درک کرد!
درباره ی سرعتش هم باید بگم که خیلی با سرعت برنامه هارو باز می کنه و تاچش هم خیلی روونه!
اینم اسم خودم که با HandWriting روش نوشتم!
اینترنت هم رفتم و خیلی خوب کار کرد!
خیلی خوب و روون!
همزمان با حرکت دست، صفحه هم بالا و پایین میشه! بدون هیچ مکثی!
از لحاظ وزن و ابعادشم باید بگم که وزن خیلی مناسبی داره و اصلا دست رو خسته نمی کنه.
همچنین، به خاطر اینکه از عرضش، نسبت به مدل قبلی کم شده، با یک دست کوچک هم میشه به راحتی گرفتش. و دست رو خسته نمی کنه!
واقعا به نظر من اگه به دنبال یه تبلت اندرویدی خوب 7 اینچی هستید، نکسوس 7 نسخه ی 2013 چیز خیلی خوبیه!
دوربینش هم خیلی خوبه و فوکوس خیلی خوبی می کنه.
درسته که دوربینش فلاش نداره، ولی با این حال خیلی تصاویر خوبی می گیره!
دوربین جلوش هم همینطور.
خیلی خوب کار می کنه.
دوربینش هم که حرکت می دید، هیچ کندی توی صفحه نمی بینید و همزمان با حرکت شما روی صفحه هم نمایش می ده!!!
درباره ی GPS هم باید بگم که خیلی خوب کار می کنه! و جا رو تشخیص می ده.
از نظر صدا هم خیلی صدای خوب و بلندی داره.
صدای Stereo ش باعث می شه که بتونه حس بیشتری به شما القا کنه!
و در آخر می تونم بهتون بگم که اگه توانشو دارین، تو خریدش شک نکنین و بخریدش! که واقعا پشیمونتون نمی کنه!![]()
اقا شما که با دوربینش عکس ننداختید پس چرا!(جمله بندی رو حال کردی)
موسی جان مبارک باشه
ایشالا ازش لذت ببری![]()
دست درد نکنه با وب گردی مشکلی نداری ؟ راحت میتونی صفحه ای رو که باز می کنی بخونی چی نوشته و وب گردی کنی بدون زوم کردن ؟؟
منظورتون رو متوجه نشدم. منظورتون اینه که با دوربینش عکس بندازم و عکسی که گرفتم رو بذارم این جا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)