فعلا که تو تست باطری عملکرد مناسبی داشته.
راستی دوستان بنچمارک های نوتِ ۳ رو دیدید؟
جی ۲ با فاصله کمی پشتِ نوتِ ۳ هستش و بعضی جاها هم ازش جلو زدِ.
فعلا که تو تست باطری عملکرد مناسبی داشته.
راستی دوستان بنچمارک های نوتِ ۳ رو دیدید؟
جی ۲ با فاصله کمی پشتِ نوتِ ۳ هستش و بعضی جاها هم ازش جلو زدِ.
تفاوت ها در حد 1 فریم ـــه !
یعنی من و شما هیچ فرقی حس نمی کنیم
دوست عزیز ساده تر و قشنگ تر و البته درست تر هم میشد نوشت:SnapDragon 800 از SemiConductor نوع HPm استفاده کرده که ارتقائی بر نسل LPm هست.
SnapDragon 800 از نیمه رساناهای دارای کارایی بالاتری استفاده کرده
بهمین سادگی. HPm و LPm در علم سخت افزار و معماری 28nm مورد نظر، ناظر بر معماری یا ماده ی خاصی نیست بلکه یک عبارت کلی هست که در هر معماری میتونه مصداق دیگری داشته باشه
بنده شخصاً که 25 سال قبل وارد رشته ی الکترونیک شدم خیلی سعی می کنم در نوشتار روی وب و یا مقاله های سخت افزار که گهگاه برای مجلات می نویسم تا جای ممکن از برابرهای فارسی برای واژه ها استفاده کنم و یا طوری ترجمه کنم که مخاطب متخصص حظ بیشتری ببره و به تجربه فهمیدم که دقیقاً این خودش ملاک تسلط یا عدم تسلط نویسنده ها بر علم الکترونیک و سخت افزار هست
Last edited by NorthBridge; 09-09-2013 at 14:31.
از نظر کاربری فرقی حس نمیشه
ولی کلاک جی پی یو تو نوت بالاتره.تو بنچ گرافیک خیلی سرتر بوده
نصفش برا اندروید 4.3 ـــهاز نظر کاربری فرقی حس نمیشه
ولی کلاک جی پی یو تو نوت بالاتره.تو بنچ گرافیک خیلی سرتر بوده
بعد شما یه بازی به من بگو G2 لگ بزنه توش : دی
گفتم که . از نظر کاربری فرقی حس نمیشه
تنها پیزی که من تو جی 2ازش خوشم اومد اون قابلیت گِست پسوردش بود البته نمیدونم تو محصولات قبلی بود یا نه...
جدا چیز جدیدی توش ندیدم من. دلیلی نمیبینم واسش هزینه کنم...
سخت افزار هم که همه ی گوشی های اخر امسال یکی ـَن از دم اسنپ 800
سامسونگ حداقل یکم خلاقیت به خرج میده 4 تا برنامه کاربردی تهیه میکنه...
کی داستان این هسته و سخت افزار مثل مگا پیکسل قراره تموم شه... یکم رو تولید محتوا کار کنن خو
البته برای کسی که مثلا s4 و یا one داره شاید این گوشی ارزش ارتقا نداشته باشه اما برای کسی که که به یکباره میخواد یه گوشی high end بخره میتونه گزینه بسیار خوبی باشه....الان امکانات گوشی ها اینقدر بهم نزدیک شدن که قرار دادن آپشنی که مشتری رو جذب کنه واقعا سخت شده , اینم در نظر بگیرید که بسیاری از این امکانات جنبه ی تبلیغاتی دارن و در عمل چندان استفاده نمیشن اما در عوض این گوشی چیزهایی داره که میتونه از بقیه متمایزش کنه و من اتفاقا من بر عکس شما فکر میکنم ال جی این بار در کنار ارتقا چیپ ست و قرار دادن امکانات ریز ودرشت , به فکر مسائل و امکانات دیگه هم بوده که بعضا در گوشی های دیگه پیدا نمیشه و میتونه این گوشی رو از بقیه متمایز کنه : لرزشگیر اپتیکال ( که فعلا هیچ گوشی دیگه ای نداره), فیلمبرداری با 60 فریم(که این مورد هم در کمتر گوشی ای فعلا پیدا میشه) , تراکم پیکسلی بالا (lمقایسه کنید با مثلا note 3 ), طراحی بدنه ی جمع وجور (با در نظر گرفتن سایز صفحه نمایش ) که در دست گرفتن گوشی وکار کردن باهاش رو راحت تر میکنه , عمر باتری مناسب و بسیاری از امکانات ریز ودرشت دیگه .. در مورد دوربین هم میشه گفت که اتفاقا ال جی به جای بالا بردن مگاپیکسل اومده روی کیفیت عکاسی وفیلمبرداری کار کرده و نتیجه ش به استناد رویوهای gsmarena و phonearena بسیار خوب از آب دراومده طوری که کمتر رقیبی از لحاظ کیفیت در حال حاضر براش پیدا میشه ..تمام این مسائل میتونه برگ برنده ی این گوشی باشه و این گوشی ارزش خرید بالایی داشته باشه.. مخصوصا اینکه در اغلب موارد گوشی های ال جی قیمتهای مناسبی در کشور ما داشته اند...
Last edited by velvet revoulver; 12-09-2013 at 03:04.
گوشی وارد بازار جهانی شده.
اگه نمایندگی الجی قبل از اومدن نوت3 بتونه وارد ایران کنه فک کنم فروش خوبی داشته باشه.ولی اگه زیاد معطل کنه فک نکنم فروش موفقی داشته باشه.
گوشی 2 هفته دیگه رونمایی میشه تو ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)