حمید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شانس آوردی این هفته من دو سه تا تعویض بی خودی کرده بودم یه امتیاز ازم کسر شد
و الا خودم اول بودم : دی
نامرد !![]()
حمید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شانس آوردی این هفته من دو سه تا تعویض بی خودی کرده بودم یه امتیاز ازم کسر شد
و الا خودم اول بودم : دی
نامرد !![]()
من که اگه یه تعویضم رو نکرده بودم الآن 6 امتیاز بیشتر داشتم پس خودت نامردی![]()
جدول هفته نهم P30WORLDجدول راند 9
جدول لیگ 93-92 هفته نهم P30world
![]()
جدول هفته دهم P30WORLDجدول راند 10
یه بار که خوب امتیاز گرفتیم دوتاش بازی نکردن یکیم منفی دو شد
بدون احتساب امتیاز بازی استقلال -مس
جدول لیگ 93-92 هفته دهم P30world
این بازی استقلال و مس چجوری امتیازش میاد ؟ وقتی برگزار شد جداگانه امتیازای بازیکنا رو میدن یا به همین هفته اضافه میشه ؟
سه تا بازیکن و کاپیتانم این هفته بازیشون عقب افتاد ولی بازم 39 امتیاز خوبه . اگر بازی می کردند الان 60 به بالا بودم
امتیاز بازیشم اگه از این دو تیم بازیکن داشته باشی به همین جدول راند و مجموع امتیازاتت اضافه میشه .
جدول هفته یازدهم P30WORLDجدول راند 11
بدون احتساب امتیاز بازی استقلال -سایپا
جدول لیگ 93-92 هفته یازدهمP30world
چند هفته ست بعضی از بازیکنانم بازی نمی کنن و منم کلا اطلاعی ندارم
توی فوتبال فانتزی های خارجی معمولا خیلی راحت مشخصه که بازیکنی محروم و مصدومه و بازیو از دست داده و به خاطر همین دیگه مشخصه که نباید اون بازیکن رو توی ترکیب گذاشت!
حالا در راستای این قضیه یه سوال خیلی مهم برای من پیش اومده که کسانی که بتونن جواب درست رو بدن به قید قرعه جوایز ارزنده ای به اونا اهدا میشه![]()
توی این فوتبال برای شناسایی اینکه بازیکنی از تیممون مصدوم یا محرومه چه راهی رو پیش رو داریم؟
1- اطلاعات تک تک بازیکنای تیم رو نگاه می کنیم و با توجه به کارت های زرد و قرمزی که توی هفته های قبلی گرفتن ، محرومیت اونا رو تشخیص میدیم همچنین در مورد بازیکنای مصدوم هم به طور شانسی در نظر می گیریم.
2- نیازی به گذاشتن وقت برای دیدن اطلاعات نیست و همه چی رو براساس شانس در نظر می گیریم.
3- برای مصدوم بودن یا محروم بودن بازیکنای مورد نظر هر هفته یه ساعت رو توی نت سرچ می کنیم تا در آخر به یه آمار نسبتا درستی در مورد بازیکنای محروم و مصدوم دست پیدا کنیم.
4- برای این مشکل یه قابلیت خیلی خوبی توی این فوتبال فانتزی وجود داره که به این طریق عمل می کنه. توی صفحه اصلی از گوشه سمت راست بالای صفحه گزینه "ادامه..." و از اون جا گزینه "حذف تیم" رو انتخاب می کنیم و با این قابلیت خیلی خوب این مشکل به طور کامل حل میشه.
گزینه 4 میشه![]()
جدول هفته دوازدهم P30WORLD
جدول راند 12
جالبه تو این راند فقط یک گل زده شده
شکست استقلالتاثیر خودش گذاشته
بدون احتساب امتیاز بازی استقلال -ملوان
جدول لیگ 93-92 هفته دوازدهم P30world
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)