تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 14 از 175 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خب دوست عزیز n550jv که میتونی بخری!!!
    بعیده اونم بیاد بالای 3500 میشه،بعدشم من مشکلم با وزن اینهاست من خودمم از اون اول قصدم خرید یه اولترابوک s400ca بود که خیلی هم دوستش دارم،البته نمیدونم چجور لپ تاپی هست ولی بعدش گفتم بیام یه n46vz بگیرم که درسته سنگینه ولی سخت افزار خوبی داره،الانم که سری جدید اومده دنبال یه لپ تاپ سبک با سخت افزار مناسبم،البته من سه تا معیار مهم دارم یکی وزنه،یکی گرافیکی و یکی هم کیفیت هست که اگه قرار باشه یه لپ تاپ بخرم فقط میخوام یه ویژگی رو فدا کنم که متاسفانه تا الان به نتیجه ای نرسیدم.
    شما نظرتون چیه ؟

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب اینی که شما میگی ممکنه قیمتش 3500 به بالا باشه با کانفیگ بالاست و اگه شما این مدل رو با پردازنده ci5 تهیه کنید که اینجوری حدود 1تومن کمتر هزینه میکنید!ضمنا هیچ قید هیچ قابلیتی هم نخواهید زد!!!در مورد وزن هم واقعا 200گرم حتی 500 گرم هم ارزش نداره یه قابلیت رو فدا کنی!!!

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    بنظرتون قیمت لپتاپ ها در 1-2 ماه اینده کاهش پیدا میکنه یا افزایش؟من میخوام msi gt70 بگیرم ولی خیلی لامصب خیلی گرونه 6920000 و چون دوست دارم اندازه ی صفحه نمایش 17 اینچ باشه موندم.به نظرتون msi gt780DX plus پیدا میشه؟با چه قیمتی؟
    Last edited by lord Asghar; 29-07-2013 at 14:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خب اینی که شما میگی ممکنه قیمتش 3500 به بالا باشه با کانفیگ بالاست و اگه شما این مدل رو با پردازنده ci5 تهیه کنید که اینجوری حدود 1تومن کمتر هزینه میکنید!ضمنا هیچ قید هیچ قابلیتی هم نخواهید زد!!!در مورد وزن هم واقعا 200گرم حتی 500 گرم هم ارزش نداره یه قابلیت رو فدا کنی!!!
    حرفات درسته به شرطی که کانفینگ‌های CI5 هم تا دو ماه دیگه بیاد که من کلا بعید بدونم

پ.ن: (فعلا همین CI7 های هسول رو هم ایسوس نفروخته کلا تو پیشفروشه البته فکر هم نکنم پردازنده‌های هسول به این زودی‌ها CI5 هاشون بیاد(البته احتمالش هم هست که اصلا نیاد))
    Last edited by yeketaz.taz1; 29-07-2013 at 15:35.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همونطور که پارسال پردازنده های آیوی بریج معرفی شدند و 1ماه بعدش مدلهای جدید با کانفیگ های مختلف وارد بازار شد فکر کنم امسال هم اینطور باشه ! در غیر این صورت هیچ امیدی نیست!! جز اینکه معجزه بشه و قیمت دلار افت کنه!!!

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من که صبر نکردم و یه n46vz گیر آوردم و خریدم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

همونطور که پارسال پردازنده های آیوی بریج معرفی شدند و 1ماه بعدش مدلهای جدید با کانفیگ های مختلف وارد بازار شد فکر کنم امسال هم اینطور باشه ! در غیر این صورت هیچ امیدی نیست!! جز اینکه معجزه بشه و قیمت دلار افت کنه!!!
    بحث سر اینه که من وزن واسم خیلی مهمه،چون لپ تاپ وسیله ای واسه بازی نیست و هم داغ میکنه و هم به مرور زمان از بین میره و این یه واقعیته،البته همه ما دوست داریم سخت افزار لپ تاپمون بالا باشه و منم از این قضیه مستثنی نیستم اما وزن هم واسم مهمه چون من خودم لپ تاپ قبلیم رو به زور میبردم اینور اونور تازه 2.4 کیلو هم بیشتر ورزنش نبود و باور کنین که وزن لپ تاپ خیلی مهمه حتی همون 200 گرمشم به مرور زمان خودش رو نشون میده.
    بعد این قضیه میمونه کیفیت تصویر و سخت افزار که برخلاف نظر یه عده که میگن کیفیت تصویر مهم نیست و بعدا عادی میشه اما اگه کیفیت تصویرتون پایین باشه اذیت میکنه،درضمن من خودم مثلا نظرم بیشتر رو s400 هست چون هم کیفیت تصویرش خوب هست همم اینکه تاچه،البته شاید در نگاه اول صفحه تاچ واسه لپ تاپ چیز بیخودی به نظر بیاد ولی وقتی تو دو تا نرم افزار ازش استفاده کنین میفهمین چی میگم،واقعا اگه باشه خیلی کمک میکنه،
    رو این حساب من اگرم n46vz بگیرم فقط به خاطر گرافیک و کیفیت تصویرش هست.
    اما این مدلهای جدید هم سبک هستند(در حد k46cb) و هم سخت افزار خوبی دارند،حالا من منتظرم ببینم اینها قیمتهاشون چقدر میشه،گرچه میدونم که سخت افزارهای بالا قیمت بالاتری میگریند.
    درضمن من منتظر n46jv هم هستم.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب با این حساب اگه میتونی وزن 2.4 رو تحمل کنی منتظر n46jv باش وگرنه باید بیشتر صبر کنی تا اولترابوک ها به بازار عرضه شن.اتفاقا داشتم تو اینترنت میگشتم ایسوس یه سری جدید (سری R) معرفی کرده حتی به بازار هم عرضه شدند( البته در خارج از کشور)این سری فوق العاده هستند. اولترابوک سبک و باریک با گرافیک 750 و صفحه نمایش لمسی و fhd !!!

9. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

اقا من چند تا سوال داشتم.

1- لپ تاپ های جدید همشون ویندوز هشت دارند اگه بخوایم ویندوزشون رو تغییر بدیم مثلا" ویندوز هفت نصب کنیم امکان پذیر هست؟؟ درایور موجد هست؟؟

2-اولترابوک های جدید میشه باهاشون گیم بازی کرد؟؟؟ داغ میکنه یا نه؟؟

3- آیا تکنولوژی های به کار رفته در هارد های جدید ssd باعث میشه در هنگام حرکت یا ضربه به لپ تاپ هارد آسیب نبینه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من که صبر نکردم و یه n46vz گیر آوردم و خریدم!
    من که رفتم بگیرم دیگه نبود لپ‌تاپ خیلی خوبیه فنش برات بچرخه
    Last edited by yeketaz.taz1; 29-07-2013 at 19:22.

12. این کاربر از yeketaz.taz1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •