دوستان یه راه حلی پیدا شده کریم فریم ریت رو تا 60 افزایش میده ولی از اون ور یه مشکل اساسی درست میشه واونم اینه که گیم پلیو هندلینگ بازی بهم میخوره و خراب میشه
دوستان یه راه حلی پیدا شده کریم فریم ریت رو تا 60 افزایش میده ولی از اون ور یه مشکل اساسی درست میشه واونم اینه که گیم پلیو هندلینگ بازی بهم میخوره و خراب میشه
خوب بالاخره بازی را دانلود کردم و حدود 45 دقیقه با بدبختی وقت شد بازی کنم
هیچ گونه مشگلی در رابطه با لگ و frame rate پایین نداشتم و روی سیستم من به خوبی اجرا شد و حدود 40-50 فریم با بالاترین جزییات در رزلوشن فول HD اجرا شد
گیم پلی هر چند مقداری بی هدف بود ولی بسیار بهتر و جذاب تراز نسخه قبلی یا همون MW2012 بود
متاسفانه کیفیت گرافیک اصلا منو راضی نکرد نمی دونم چرا؟!!
جزییات خوب کار نشده
ظاهرا تنوع خودرو ها خوب هست
وضعیت کنترل خودرو خوب هست همینطور ظاهرا تیونینگ خودرو هم بد نبود هر چند نسخه های ابتدایی به نظرم جزییات بهتری و بیشتری داشتند
بزرگترین نقطه ضعف بازی متاسفانه از نظر من همون موارد نسخه 2012 هم هست و چیزی نیست جز 1-نداشتن امکان انتخاب گیربکس manual و 2- نداشتن دوربین از نمای کاکپیت یا حتی دید از نمای راننده
البته شاید این موارد بالا را داشته باشه و من پیدا نکرده باشم
میشه مشخصات سیستمتونو بگید
cpu : amd phenum ii x6 1055 @3.5
m.b : asus m4a89tdpro usb3
ram : 2x2gig 1600 cl9
vga : sapphire hd5870 1gb
hdd : 2xhitachi 500 7200
عمده قطعات سیستم بشرح فوق هست
برام کاملا عجیب هست چرا برای سایر کاربران اجرای این بازی اینقدر سنگین هست
os هم win 7 x64
سیستم من هم قوی هست ولی نمیدونم چرا مشکل داره؟ البته گرافیکش زیاد تعریفی نداره ولی نباید این همه مشکل داشته باشه که با کمترین رزولیشن ممکن و کمترین جزئیات بازم افت فریم داشته باشه
cpu: i7 860
m.b: giga p55A-UD3P
ram: 2*2 gig ddr3 cl9 1600
vga: ATI 5670 ddr5 1 GIG
شما بازی رو نصب کردین یا بازی نصب شده آماده رو دانلود کردین؟
دوست عزیز من با این مشخصات روی رزولیشن 1600*900 به صورت عالی اجراش کردم بازی رو هم دانلود کردم
cpu: amd x4 b55
motherboard :giga 770 ud3
vga: asus 660 ti
ram: 8 gb ddr3 1600 corsair
sound card : Sound Blaster X-Fi Titanium
case :x clio night hawk
speaker: edifier c6 5.1
منم با این مشخصات full HD و روی Ultra دارم بازی میکنم 60 فریم رو بهم میده ...!
CPU :core i7 4770k
MIN :asus z87 v pro
VGA : asus GTX 680 4GB
RAM :4x4GB Gskil 2400
راستی تاپیک کلا شده مشخصات سیستم ...!![]()
تیونینگ فقط رنگ کردن ماشین و برچسب چسبوندنه؟؟؟؟؟؟
یا من چون اوایل بازی ام اینطوریه؟
دوستانی که میگن 60 فریم گرفتن لطفا با یه نرم افزار فریم بگیرید ، فریم این بازی مثل nfs run روی 30 لاک شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)