تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 14 از 218 اولاول ... 41011121314151617182464114 ... آخرآخر
نمايش نتايج 131 به 140 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

منم دفعه اول که لیست رو دیدم شوکه شدم ولی وقتی منتطقی تر به قضیه نگاه کردم باید قبول کنیم که نباید لیست تیم ملی از این اردو تا اردوی بعدی خیلی تغییرات داشته باشه.
    شما حساب کنید که مثلا میخواهید تمام بازیکنهای اماده لیگ رو برای این اردو دعوت کنید و دو ماه دیگه ممکنه نفرات دیگه روی اوج باشن و.... خوب پس داستان هماهنگی نفرات رو چه کار میشه کرد.تیمهای باشگاهیمون با این که هفته ها با هم تمرین و بازی میکنن مربی هاشون میگن تا هفته 5-6 به هماهنگی میرسیم وای به حال تیم ملی.
    به نظر من باید کیروش درصد خیلی کمی توی تیم ملی تغییرات ایجاد میکرد ولی باید بازیکنهایی که به تفکرش نزدیک تر هستند با درصد امادگی متوسط به تیم ملی دعوت بشن.اگر اینجوری نگاه کنیم شاید چند نفر در لیست اضافه باشن
    علیرضای عزیز حرفت کاملا تایید میشه اما حرف اینه که وقتی بعضی از مدافعای تیم ملی ضعیف ظاهر شدن خیلی طبیعیه که از بین مدافعای آماده لیگ یه نفر به تیم ملی اضافه بشه
    حداقل اجازه میدادن بنگر با تیم ملی تمرین کنه
    کی روش هم مثل اکثر ما ایرانیا دچار بیماری صفر و صدی شده

2. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

منم دفعه اول که لیست رو دیدم شوکه شدم ولی وقتی منتطقی تر به قضیه نگاه کردم باید قبول کنیم که نباید لیست تیم ملی از این اردو تا اردوی بعدی خیلی تغییرات داشته باشه.
    شما حساب کنید که مثلا میخواهید تمام بازیکنهای اماده لیگ رو برای این اردو دعوت کنید و دو ماه دیگه ممکنه نفرات دیگه روی اوج باشن و.... خوب پس داستان هماهنگی نفرات رو چه کار میشه کرد.تیمهای باشگاهیمون با این که هفته ها با هم تمرین و بازی میکنن مربی هاشون میگن تا هفته 5-6 به هماهنگی میرسیم وای به حال تیم ملی.
    به نظر من باید کیروش درصد خیلی کمی توی تیم ملی تغییرات ایجاد میکرد ولی باید بازیکنهایی که به تفکرش نزدیک تر هستند با درصد امادگی متوسط به تیم ملی دعوت بشن.اگر اینجوری نگاه کنیم شاید چند نفر در لیست اضافه باشن
    با کلیت حرفت موافقم ولی:
    هیچ جای دنیا بازیکنی که 6 ماهه مصدومه الانم نمیتونه بازی کنه رو به اردو و تمرین و بازی تدارکاتی دعوت نمیکنن!همچنین بازیکنی که تیم نداره و بازی نمیکنه و بدنش از شرایط مسابقه دوره ... این غیر منطقی هست؟مشکل ما بیشتر نفراتی هستند که دعوت شدن نه نفراتی که دعوت نشدن!لازم نیست اسکلت تیم با هر لیست تغییر کنه نه تمام بازیکنان آماده لیگ ولی حداقل اونهایی که آینده دارن مثل صادقیان یا خیلی موثر هستند برای تیمشون و این تاثیر تداوم داره 12 هفته گذشته و صدر جدول هستند شایستگی حضور در تیم ملی رو دارن! منتها قضیه اینه که همون نفراتی که تیم رو بردن جام جهانی(مخصوصا مقایسه کنید با لیست 3 بازی آخر) همونا هم میرن جام جهانی!حتی اگه پاشون شکسته باشه یا 1 سال فوتبال بازی نکرده باشن !این اصلا با اصول فوتبال و شان تیم ملی در تضاده!

اگه قرار باشه که نفرات جدید که میتونن کمک کنن دعوت نشن که هماهنگی به هم نخوره(نازی که چقدر هم هماهنگی داریم با خوش اقبالی و حوادث فوتبال صعود کردیم!دیگه خودمون رو که نمیتونیم گول بزنیم کدوم هماهنگی!؟) پس دعوت از سردار آزمون و استیون و دانیال داوری ..!؟من یه سوال دارم مسعود شجاعی چی کار کرده در انتخابی جام جهانی چه گلی زد به سر تیم ملی جز پیاده روی روی اعصاب مردم چه هماهنگی و نقش مفیدی داشته که دعوت میشه؟

باید بپذیریم که این لیست منطقی نداره و بیشتر روابطه که نفرات رو مشخص میکنه البته از اونور قضیه هم هست هرکسی داره مصاحبه میکنه و خودش رو شایسته حضور در تیم ملی میدونه!

4. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

با کلیت حرفت موافقم ولی:
    هیچ جای دنیا بازیکنی که 6 ماهه مصدومه الانم نمیتونه بازی کنه رو به اردو و تمرین و بازی تدارکاتی دعوت نمیکنن!همچنین بازیکنی که تیم نداره و بازی نمیکنه و بدنش از شرایط مسابقه دوره ... این غیر منطقی هست؟مشکل ما بیشتر نفراتی هستند که دعوت شدن نه نفراتی که دعوت نشدن!لازم نیست اسکلت تیم با هر لیست تغییر کنه نه تمام بازیکنان آماده لیگ ولی حداقل اونهایی که آینده دارن مثل صادقیان یا خیلی موثر هستند برای تیمشون و این تاثیر تداوم داره 12 هفته گذشته و صدر جدول هستند شایستگی حضور در تیم ملی رو دارن! منتها قضیه اینه که همون نفراتی که تیم رو بردن جام جهانی(مخصوصا مقایسه کنید با لیست 3 بازی آخر) همونا هم میرن جام جهانی!حتی اگه پاشون شکسته باشه یا 1 سال فوتبال بازی نکرده باشن !این اصلا با اصول فوتبال و شان تیم ملی در تضاده!

اگه قرار باشه که نفرات جدید که میتونن کمک کنن دعوت نشن که هماهنگی به هم نخوره(نازی که چقدر هم هماهنگی داریم با خوش اقبالی و حوادث فوتبال صعود کردیم!دیگه خودمون رو که نمیتونیم گول بزنیم کدوم هماهنگی!؟) پس دعوت از سردار آزمون و استیون و دانیال داوری ..!؟من یه سوال دارم مسعود شجاعی چی کار کرده در انتخابی جام جهانی چه گلی زد به سر تیم ملی جز پیاده روی روی اعصاب مردم چه هماهنگی و نقش مفیدی داشته که دعوت میشه؟

باید بپذیریم که این لیست منطقی نداره و بیشتر روابطه که نفرات رو مشخص میکنه البته از اونور قضیه هم هست هرکسی داره مصاحبه میکنه و خودش رو شایسته حضور در تیم ملی میدونه!
    نسبتا موافقم . البته این لیست که گذشت و یه هفته دیگه هم بازیه . اگه تیم بازی خوبی از خودشون نمایش ندن یا توی لیست بعدی برای بازی های اینده هم از همین بازیکنهای ناشایست استفاده بشه کاملا بدون چون و چرا میشه گفت لیست بر اساس شایستگی افراد نیست و به راحتی میشه کی روش از هر نظر زیر سوال برد .
    البته کی روش مربی خوب . تیم رو با پیدا کردن چند تا بازیکن حرفه ای که خارج مشغول بازی هستن قویتر و حرفه ای تر کرد . اما دیگه نباید تا این حد به لیگ بی اعتنا باشه . واقعا این چند وقته که از شروع لیگ میگذره بعضی بازیکنها کاملا روی فرم بودن و عالی کار کردن . هیچ دلیلی نداره که کی روش حداقل یکی از اینا رو دعوت نکنه .

راستی این بیت اشور هم مثل اینکه وینگ بازی میکنه و بازیش هم خوبه . اگه بیاد با وجود دژاگه و خسرو و بیت اشور وینگهامون قوی میشن مخصوصا اگه چپ بازی کنه . شاید این سه نفر بتونن مسعود شجاعی رو خنثی کنن ولی جدا از شوخی مسعود داره توی لاس پالماس روی فرم سابقش میاد و شاید دیگه اون مسعود داغون نباشه . خوبه که بهش باز هم شانس بدیم .

6. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نسبتا موافقم . البته این لیست که گذشت و یه هفته دیگه هم بازیه . اگه تیم بازی خوبی از خودشون نمایش ندن یا توی لیست بعدی برای بازی های اینده هم از همین بازیکنهای ناشایست استفاده بشه کاملا بدون چون و چرا میشه گفت لیست بر اساس شایستگی افراد نیست و به راحتی میشه کی روش از هر نظر زیر سوال برد .
    محک آمادگی و هماهنگی بازی تدارکاتی مقابل تایلند که نیست؟داریم برای جام جهانی آماده میشیم یا بازی های کشورهای اسلامی؟
    حرف شما درسته ولی یه شایستگی داریم یه صلاحیت بازیکنی که مصدومه از نظر جسمی اصلا نمیتونه بازی کنه صلاحیت دعوت به اردوی تیم ملی و انجام تمرین و بازی تدارکاتی رو نداره!حالا میخواد رونالدو و مسی باشه میخواد تقی و بیژن حداقل این بود که جای نفرات مصدوم و دور از میدان فعلا به دیگران شانس و فرصت داده بشه!همین

شجاعی هم امیدوارم به اوج برگرده و اعصاب و روان مردم رو نابود نکنه!هرچند سبک بازیکن دیگه به سختی عوض میشه همونطور که روبن با فشار مربی و رسانه و هوادار بازم دریبل زیاد و بیجا میزنه و کمتر پاس میده و چندان تغییری هم نمیکنه

+
    این مساله تبانی و فساد فوتبال ایران هم خیلی خنده دار شده کارآگاه گجت رو استخدام کنن زودتر به نتیجه قطعی میرسن!مشکل اینجاست که هیچ کس نمیخواد بررسی دقیق و ویژه ای بشه مسائل فوتبال! کلا نباید این چیزهای بیخودی و بی ارزش را کژ داد چونکه باعث خوشحالی دژمن و اینها میشود ما در ایران تبانی و فساد (فوتبال) نداریم کو نشان بده؟!حالا یک پول و بودجه ای هست از دولت و از سرمایه ملی و جیب مردم بازیکن مربی و بدن ساز و داور و دلال و نماینده و مدیر و رئیس ... دور هم میخورن یه وقتم دعواشون میشه مثل همه جا ایرادی نداره که مشکل رو درون خانواده باید حل کرد! (فرهنگ مافیایی) ...

8. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

محک آمادگی و هماهنگی بازی تدارکاتی مقابل تایلند که نیست؟داریم برای جام جهانی آماده میشیم یا بازی های کشورهای اسلامی؟
    حرف شما درسته ولی یه شایستگی داریم یه صلاحیت بازیکنی که مصدومه از نظر جسمی اصلا نمیتونه بازی کنه صلاحیت دعوت به اردوی تیم ملی و انجام تمرین و بازی تدارکاتی رو نداره!حالا میخواد رونالدو و مسی باشه میخواد تقی و بیژن حداقل این بود که جای نفرات مصدوم و دور از میدان فعلا به دیگران شانس و فرصت داده بشه!همین

شجاعی هم امیدوارم به اوج برگرده و اعصاب و روان مردم رو نابود نکنه!هرچند سبک بازیکن دیگه به سختی عوض میشه همونطور که روبن با فشار مربی و رسانه و هوادار بازم دریبل زیاد و بیجا میزنه و کمتر پاس میده و چندان تغییری هم نمیکنه

+
    این مساله تبانی و فساد فوتبال ایران هم خیلی خنده دار شده کارآگاه گجت رو استخدام کنن زودتر به نتیجه قطعی میرسن!مشکل اینجاست که هیچ کس نمیخواد بررسی دقیق و ویژه ای بشه مسائل فوتبال! کلا نباید این چیزهای بیخودی و بی ارزش را کژ داد چونکه باعث خوشحالی دژمن و اینها میشود ما در ایران تبانی و فساد (فوتبال) نداریم کو نشان بده؟!حالا یک پول و بودجه ای هست از دولت و از سرمایه ملی و جیب مردم بازیکن مربی و بدن ساز و داور و دلال و نماینده و مدیر و رئیس ... دور هم میخورن یه وقتم دعواشون میشه مثل همه جا ایرادی نداره که مشکل رو درون خانواده باید حل کرد! (فرهنگ مافیایی) ...

کیانوش جان شما تا چه حد احتمال میدی که کی روش به دلیل اختلافاتش با لیگ بازیکن های خوب لیگ رو دعوت نکرده و چنددرصد فکر میکنی که به خاطر مسائل دیگه (منظور همون پشت پرده) یه سری بازیکن ناشایست و مصدوم رو دعوت کرده ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه به زمان برانکو که بازیکنای استقلالو پرسپولیس تو اوج آمادگی دعوت نمی شدن و باید امثال ستار زارع رو تحمل می کردیم نه به حالا که از هر کدومشون 5 - 6 نفر دعوت میشن !!
    آخه صادقی ؟ ممد نوری ؟ پولادی ؟؟
    تو یکی از روزنامه ها تیتر زده بود میناوند گفته چون پولادی تو تیم ملی مصدوم شده باید دعوت بشه ! عجب استدلالی ! تا حالا تو عمرم اینجوری قانع نشده بودم !!
    شجاعیی که اگه داور تو بازی با قطر دقیقه ی 90 خطای واضح و آشکارش تو محوطه جریمرو می گرفت الان جام جهانیی هم نبود ! شجاعیی که بازی با کره تو تهران تا اخراج شد تیم تونست گل بزنه ! آخه چرا این دعوت شد ؟
    بیچاره بختیار !!
    دیگه شورشو درآوردن با این دورگه ها ! تو محلات و زمین خاکیایه این کشور استعدادایی هستن که تمام عشق و زندگیشون فوتباله و رسما دارن تلف میشن !! فیفا بود فک کنم اعلام کرد به لحاظ استعدادهای فوتبالی ایران و عراق و کره جنوبی بهترینای آسیا هستن ! ولی ما میریم ازونور دنیا بازیکن میاریم !
    Last edited by M . Sayid; 09-10-2013 at 14:07.

11. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کیانوش جان شما تا چه حد احتمال میدی که کی روش به دلیل اختلافاتش با لیگ بازیکن های خوب لیگ رو دعوت نکرده و چنددرصد فکر میکنی که به خاطر مسائل دیگه (منظور همون پشت پرده) یه سری بازیکن ناشایست و مصدوم رو دعوت کرده ؟
    این که شد عذر بدتر از گناه منم مثل شما اطلاعات دقیق ندارم اصلا مطمئن نیستم این لیست رو فقط شخص کیروش داده یا دستیار و دوستان هم دخالت داشتند!با توجه به اینکه اصلا ایران نبوده و لیگ رو دنبال نمیکرده ... ولی اختلاف با لیگ بهانه غیر قابل قبولیه چون حالا جز افراد شناخته شده و با سابقه مثل نکونام + لژیونر ها باقی کجا فوتبال بازی میکنن مریخ؟!همین لیگ خودمون هستن از همین لیگ شناخته شدن و به تیم ملی رفتن اگه بهونه اینه که هیچ کس دعوت نشه از لیگ بعد اینکه با لیگ اختلاف داره منظور با سازمان لیگ و برنامه ریزی هست بعد باید مثلا بازیکنی که میتونه کمک کنه رو دعوت نکنه که تیم ملی ضرر کنه؟...

نه عزیز جان من هرچقدر فکر میکنم نمیتونم دعوت شدن بازیکن مصدوم و یا نآاماده و بدون تیم رو بپذیرم اونم در آستانه جام جهانی که باید فضا رقابتی باشه هم سایر بازیکنها انگیزه پیشرفت و حضور در جام جهانی داشته باشن هم قبلی ها بیخیال نباشن که آره هرچی بشه که هستیم پس چرا خودمون رو خسته کنیم!مسائل پشت پرده جلو پرده تغییر ندادن اسکلت اصلی اختلاف با تیمهای صدرنشین و بازیکنان آماده هرچی که بود گذشت حالا انقدر فوتبال ما مشکل داره که این گمه توش فعلا که استاد فرمودند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اختلاف نظره!! دقت کنید تیم میره پول میده به داور که به نفعش بازی رو دربیاره(اونم قسطی!) این اسمش اختلاف نظره و باید تو خانواده فوتبال حل بشه ناپاکی نیست نداریم!

13. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به نظر من دعوت کردن پولادی کار اشتباهی نبوده.کاری ندارم کجا مصدوم شده ولی توی پست دفاع چپ مگه ما چند تا بازیکن خوب داریم که احتمال میدیم توی جام جهانی بازی خواهد کرد؟اگر پولادی خوب بشه و به امادگی برسه صد در صد اون پست مال اونه.در این شرایط که همه میدونن که پولادی بازی نخواهد کرد ولی این نوع دعوت یکجور روحیه دادن به بازیکن هست برای برگشت به شرایط ایده ال.بله اگر توی این پست خیلی بازیکن بدردبهور داشتیم که بگیم پولادی جاش رو تنگ کرده حرفتون قبول ولی وقتی نداریم باید روی همین بازیکن سرمایه گذاری کرد
    در مورد جباری-نوری-صادقی شاید بهتر بود صادقیان-رحمانی-بنگر(سعی میکنم بدور از تعصب صحبت کنم ولی خب باید قبول کنیم تیمی که در 12 هفته 5 گل خورده و 2 گلش که جای صحبت داره میتونه دفاع مطمئنی داشته باشه) دعوت میشدن
    در مورد دعوت شدن این بیت آشور که به نظرم اشتباه است دلیلی نداره بازیکنی که توی ایران بزرگ نشده و به قول قدیمی ها از زمین خاکی شروع نکرده مستقیم بره توی تیم ملی.این کار با کار تیمهای عربی چه تفاوتی داره.درسته اگر توی تیم ملی تاثیر گذار باشه همه خوشحال میشیم(مثل دژاگه و قوچان نژاد) ولی به چه قیمتی؟
    Last edited by aluminum; 09-10-2013 at 15:33.

15. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به نظر من دعوت کردن پولادی کار اشتباهی نبوده.کاری ندارم کجا مصدوم شده ولی توی پست دفاع چپ مگه ما چند تا بازیکن خوب داریم که احتمال میدیم توی جام جهانی بازی خواهد کرد؟اگر پولادی خوب بشه و به امادگی برسه صد در صد اون پست مال اونه.در این شرایط که همه میدونن که پولادی بازی نخواهد کرد ولی این نوع دعوت یکجور روحیه دادن به بازیکن هست برای برگشت به شرایط ایده ال.بله اگر توی این پست خیلی بازیکن بدردبهور داشتیم که بگیم پولادی جاش رو تنگ کرده حرفتون قبول ولی وقتی نداریم باید روی همین بازیکن سرمایه گذاری کرد
    در مورد جباری-نوری-صادقی شاید بهتر بود صادقیان-رحمانی-بنگر(سعی میکنم بدور از تعصب صحبت کنم ولی خب باید قبول کنیم تیمی که در 12 هفته 5 گل خورده و 2 گلش که جای صحبت داره میتونه دفاع مطمئنی داشته باشه) دعوت میشدن
    در مورد دعوت شدن این بیت آشور که به نظرم اشتباه است دلیلی نداره بازیکنی که توی ایران بزرگ نشده و به قول قدیمی ها از زمین خاکی شروع نکرده مستقیم بره توی تیم ملی.این کار با کار تیمهای عربی چه تفاوتی داره.درسته اگر توی تیم ملی تاثیر گذار باشه همه خوشحال میشیم(مثل دژاگه و قوچان نژاد) ولی به چه قیمتی؟
    یه دلیلی هست که من موافقم با دعوت هر چه بیشتر از بازیکنان حاضر در لیگهای خارجی حتی اگه دو رگه باشن .
    استفاده از بازیکنان لیگ داخلی که واقعا سطحشون از بازیکنهای حاضر در لیگ های خارجی کمتره چه سودی داره ؟ اینا میان توی تیم ملی و با بازی های خوبشون توسط تیمهای خارجی دیده میشن و این امکان رو دارن که یا برن توی تیمهای دسته پایینی لیگ های برتر دنیا بازی کنن و فوتبال حرفه ای رو یاد بگیرن و یا برن با پول کلان توی کشورهای عربی فوتبالشون رو خراب تر کنن که طبق امار کاملا مشخصه که بیشتر بازیکنان ایرانی گزینه دوم رو انتخاب میکنن .
    کاری که کی روش میکنه شاید الان به چشم نیاد ولی مطمئن باش واسه لیگ ایران و تیم ملی در اینده خیلی موثره . مثل اینکه کی روش لیگ ما رو یه لیگ غیر حرفه ای میدونه و کمتر ازش میخواد بازیکن بکشه . در عوض میره سراغ هر چی بازیکن خارج از کشور داریم . حتی دورگه . خوب این باعث میشه که بازیکن ها برای اینکه دیده بشن به فکر حضور در لیگهای حرفه ای تر بیفتن و فوتبالشون رو حرفه ای کنن نه اینکه به خاطر پولهای انچنانی برن توی لیگ هایی که حتی از خود لیگ ایران داغون تره .
    این چند ساله بازیکنهای جوونمون تازه دارن یاد میگیرن که فوتبال رو حرفه ای دنبال کنن . جهانبخش چرا اومد از بین این همه لیگ هلند رو انتخاب کرد . این دید حرفه ای باعث میشه امسال کسایی مثل فریدون زندی که در دسته یک المان بازی خوبی داشت اینقدر افت نکنن و مجبور بشن برگردن برن توی لیگ کشور خودشون یا کشورهای عربی بازی کنن .
    من فقط در مورد بازیکنهای خارجیمون و لژیونر ها گفتم وگرنه بقیه لیست که کاملا مشکل داره از نظر من و کی روش باید بابت بقیه لیست دلیل قانع کننده ای بیاره و جوابگو باشه .

17. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

با مصدوميت خسرو حيدري،ماهيني جاي او را پر مي کند يا آشور؟

با مصدوميت خسرو حيدري و البته فشاري كه او روي پاي مصدومش آورد و همين مساله موجب ناراحتي كارلوس كي روش شد، حالا مشخص نيست در بازي سه شنبه آينده مقابل تايلند چه بازيكني در پست دفاع راست تيم ملي به عنوان بازيكن فيكس به ميدان مي رود.

مصدوميت خسرو طوري است كه بعيد به نظر مي رسد اين بازيكن تا 6 روز ديگر هم آماده حضور در تركيب و يك بازي سنگين شود تا نگاه ها به جانشينان او دوخته شود.
    در وهله نخست و در غياب حيدري همه حواس ها متوجه حسين ماهيني خواهد شد كه در مقطعي از بازي هاي مقدماتي از زير سايه حيدري درآمد و بازي هاي خوبي هم در تركيب اصلي انجام داد اما ظاهرا شرايط ماهيني صد در صد نيست.مدافع راست پرسپوليس كه مصدوميت كمر را پشت سر گذاشته و تازه شرايط تمرين گروهي را به دست آورده ظاهرا تا روز بازي آماده خواهد شد اما از اردوي تيم ملي خبر مي رسد كي روش در اقدامي عجيب قصد دارد از پژمان منتظري در اين پست استفاده كند.
    از طرفي همه مي دانند از امروز مهرداد يا همان استيون بيت آشور به اردوي تيم ملي اضافه خواهد شد.بازيكني كه پست اصلي اش مدافع راست است اما در هافبك دفاعي هم بازي كرده.شايد عصر سه شنبه آينده خيلي ها بخواهند از كيفيت بيت آشور كه از آن سوي دنيا آمده رونمايي شود و شايد هم اين اتفاق بيافتد اما گفته مي شود فعلا شانس بازي منتظري كه ذاتا مدافع راست تخصصي نيست بيشتر از ماهيني و بيت آشور به نظر مي رسد هر چند كي روش در اين منطقه از محمدرضا خانزاده هم مي تواند استفاده كند.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+
    پ.ن : یکی نیست بگه اخه مرد حسابی مجبوری بازیکن مصدوم دعوت کنی که حالا مثل چی توش بمونی ؟ راستی اصلا شمار غیر مصدوم های دعوت شده ای که میتونن بازی کنن به 11 نفر میرسه ؟ یه وقت دیدین بازیکن کم اوردیم . اخه همه مصدومن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •