پرسپوليس – تراکتورسازي، ورزشگاه آزادي تهران
محسن قهرماني– محمدرضا منصوري – حسين طالقاني – رضا کرمانشاهي – ناظر: مسعود مرادي
خدا بهمون رحم کنه صحنه مشکوکی ایجاد نشه-از همین هفته اول شروع کردن
![]()
پرسپوليس – تراکتورسازي، ورزشگاه آزادي تهران
محسن قهرماني– محمدرضا منصوري – حسين طالقاني – رضا کرمانشاهي – ناظر: مسعود مرادي
خدا بهمون رحم کنه صحنه مشکوکی ایجاد نشه-از همین هفته اول شروع کردن
![]()
با درخواست دايي و در ازاي دريافت مبلغي
رضايتنامه انصاري فرد صادر شد
باشگاه پرسپوليس رضايتنامه کريم انصاري فرد را صادر کرد.
[رضايتنامه انصاري فرد صادر شد]
دقايقي قبل به درخواست علي دايي و در ازاي گرفتن حدود 20 درصد از قرارداد مهاجم جديد تراکتورسازي، رضايتنامه کريم انصاري فرد براي جدايي از جمع سرخپوشان تهران صادر شد.
به گزارش اوج نيوز، اين در حالي است که پيوستن کريم انصاري فرد به تراکتورسازي با سر و صدا زيادي همراه بود.
--------------------------------------------
دایی: فوتبال خلعتبری را دوست دارم/ کاپیتان پرسپولیس امروز مشخص میشود
سایت گل-علی دائی، سرمربی سرخپوشان پایتخت که پس از چند فصل دوری از این تیم و حضور در تیم راهآهن بار دیگر به این تیم بازگشته است تا با اندیشههای جتهطلبانهی خود این تیم را به اوج برساند و دومین قهرمانی خود در لیگ برتر که مصادف با سومین قهرمانی پرسپولیس در لیگ برتر است را جشن بگیرد، با حضور در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با تراکتورسازی از شرایط شاگردان نهچندان پر اسم و آوازهاش برای این دیدار گفت و از شرایط این بازی که بدون تردید به علت وجود تراکتوریهای سابق در ترکیب پرسپولیس و البته پرسپولیسیهای سابق در ترکیب تراکتورسازی بدجور داغ خواهد بود. دائی در این رابطه میگوید :
دوئل سرخهای تبریز و تهران در آزادی؛ حریف قدرتمند است ؟
در اولین گام فردا بازی بسیار حساس و سختی را در پیش داریم، این بازی برای هر دو تیم بسیار مهم و تاثیرگذار است اما ما انشاالله به خواست خدا به دنبال این هستیم تا یک بازی خوب را به نمایش بگذاریم.
پرسپولیس؛ آمادهی این کارزار شده است ؟
خیلی خوب تمرین کردیم و کارهای تاکتیکی را به خوبی انجام دادیم، البته تراکتور با توجه به شرایط بازیکنان و مربی بزرگی که دارد کار را برای ما سخت میکند، اما انشاالله با تمام توان لیگ را با قدرت استارت میزنیم.
بازار نقل و انتقالات؛ خریدهای شما باب میل بود ؟
تقریبا اکثر بازیکنان مد نظر را به غیر از دو یا سه بازیکنان جذب کردهایم اما برخی بازیکنان به عناوین مختلفی نیامدند، درکل تیم خوبی هستیم و بچهها با همتشان من را به آینده امیدوار میکنند.
هواداران بیبهانه؛ انتظار صاحب شعارهای اعتراضآمیزشان چیست ؟
من از هواداران خواهش میکنم ما را 90 دقیقه حمایت کنند و پشت سر ما باشند تا بقیه مباحث پوشیده شود، این موضوع باعث میشود کم و کاستیهای ما به حداقل برسد و به نقطه قوت تبدیل شود.
علی دائی سرمربی پرسپولیس؛ به تاکتیکهای مد نظرش رسیده است ؟
در کارهای بدنی به هیچ عنوان مشکلی نداریم اما متاسفانه برخی بچهها از روز اول در اختیار ما نبودند و برای کمک به تیم ملی و برخی مسائل غائب بودند به همین دلیل دیرتر به ما اضافه شدند، این بازیکنان با برنامهای که داریم تا هفته سوم و چهارم آماده خواهند شد.
هفتهی اول بی تراکتور؛ بهتر نبود ؟
فرقی ندارد اما دوست داشتیم بازی راحتتری داشته باشیم، در کل فرقی ندارد و اماده هستیم به سه امتیاز بازی در مقابل هوادارانمان در ورزشگاه آزادی برسیم.
انتقال محمدرضا خلعتبری؛ داستان به کجا رسید ؟
باید در مورد ایشان از باشگاه سوال کنید، متاسفانه محمد رضا با باشگاه عجمان قرارداد امضا کرده و ما اگر بخواهیم در خدمت ایشان باشیم باید رضایتنامه بگیرند، من فوتبال خلعتبری را دوست دارم اما باید مشکلش با عجمان حل شود.
علی کریمی و کریم انصاریفرد؛ رویاروئی با این دو ستاره چطور خواهد بود ؟
هر دو این عزیز از بزرگان فوتبال ما هستند، مخصوصا کریمی که برای تیم ملی و پرسپولیس زحمات زیادی کشیده اما فوتبال حرفهای همین است، یک روز کنار یک تیم هستیم و یک روز مقابل یک تیم. من برای هر دو عزیز که قطعا میآیند با تمام توانشان بازی کنند آرزوی موفقیت میکنم، من همه چیز را به جنبه ورزش و فوتبال نگاه میکنم و برای دو عزیز آرزوی موفقیت دارم.
جوانها باید باشند؛ نظر شما چیست ؟
تیم ما نیاز به زمان دارد، چون 13 خروجی داشتیم و بازیکنان جوان آوردیم، من از این تیم شناخت دارم و انها هم باید شناخت را پیدا کنند.
انشاالله خیلی زود با بچههای جوان هماهنگ میشویم و مشخص خاصی وجود ندارد.
کاپیتان پرسپولیس؛ نامش را فاش میکنید ؟
امروز کاپیتان پرسپولیس مشخص میشود، یک مسئله مهم و مشخص است، نظر بچهها برای من بسیار مهم است. خود من کاپیتان اول و دومم را مشخص کردم و پیش خودم محفوظ است، با بچهها در این باره صحبت میکنم و هر کس را که قبول داشته باشند، در تصمیم تاثیر گذار است. من به دنبال کاپیتانی هستم که به دنبال منافع گروه باشد تا خودش و به پرسپولیس کمک کند.
جلالی؛ در تیم ارتشها شاگرد او بودید نه ؟
نه تنها در تیم ارتشها بلکه در صبا نیز شاگرد جلالی بودم او بزرگ من است و همیشه خودم را شاگر او میدانم. یک زمان کنار هم بازی میکردیم و فردا روبروی هم قرار میگیریم به هر حال جلالی مربی فهیم و با دانشی است که فردا میتوانم چیزهای زیادی از او یاد بگیرم.
و اما لیست 18 نفرهی پرسپولیس ؟
لیست را نمیتوانم اعلام کنم اما تنها مصدوممان مهرداد پولادی است.
سرپرشت پرسپولیس؛ کریم باقری، محمد پنجعلی یا سعید شیرینی؟
کریم باقری عضو کادر فنی است و در آن سمت به ما کمک میکند، مسئله سرپرستی مربوط به باشگاه است و آنها در این زمینه تصمیم میگیرند تا الآن که بنده خدمت شما هستم سعید شیرینی سرپرست است. جایگاه محمد پنجعلی خیلی بالاتر از آن است که بخواهد این کارها را انجام دهد. او به عنوان مدیر تیم کار میکند و بحث انتخاب سرپرست، مدیر تیم بر عهده باشگاه است.
بنگر و حسینی؛ از این زوج استفاده خواهید کرد ؟
با فصل گذشته کاری نداریم و به تمریناتمان نگاه میکنیم. خوشبختانه تمام بازیکنان ما در تمرینات عالی کار کردند و باید سالهای قبل را به فراموشی بسپاریم. همین زوج در مسابقات آسیایی تا مرحله فینال پیش رفتند و در دیدارهای جام باشگاههای جهان شرکت کردند. ما نسبت به آینده نگاه میکنیم و سعی میکنیم از تمامی نیروهایمان به نحو احسن بهره ببریم.
Last edited by aluminum; 23-07-2013 at 16:14.
ليست 18 نفره پرسپوليس اعلام شد
ليست پرسپوليس براي بازي مقابل تراکتورسازي اعلام شد.
بر اين اساس نيلسون،رضا محمدي،رضا نورمحمدي،محسن بنگر،سيد جلال حسيني،ميثم حسيني،رضا حقيقي،غلامرضا رضايي،محمد عباس زاده،محمد نوري،قاسم دهنوي،سيد مهدي سيد صالحي،هادي نوروزي،حسين ماهيني،اميد عاليشاه،پيام صادقيان،مهرداد کفشگري و حميدرضا عليعسگري بازيکنان پرسپوليس براي بازي مقابل تراکتورسازي هستند.
به گزارش اوج نيوز، عليرضا حقيقي و ميلاد غريبي در اين ليست حضور ندارند.
خدا کنه روز خوب محسن قهرمانی باشه و بازی رو به گند نکشه.
اولین بازی پرسپولیس ،حساسترین و مشکلترین بازی نیم فصل پرسپولیه .شاید نتیجش رو روند طول فصل پرسپولیس هم تاثیر بذاره
با توجه به فراخوانی که سایت باشگاه برای طراحی پیراهن باشگاه انجام داده بود امیدورام لباس ورزشی این فصل پرسپولیس در حد نام بزرگ پرسپولیس باشه.
با توجه به اینکه اولین بازی پرسپولیس تو لیگه، تماشاگرای فهیم پرسپولیس تا دقیقه 90 از تیم محبوبمون حمایت کنن فارغ از هر نتیجه ای که پیش بیاد.
با تمام احترامی که برای کریمی قائلم ولی باید تو بازی فقط تیم پرسولیس تشویق شه و موقع تعویض کریمی به نظرم بهترین موقع تشویقش میتونه باشه.
امیدوارم دایی چون رو اکثر بازیکنا شناخت داره قابلیت های بازیکناش دستش اومده باشه و تیم دچار آزمون و خطا تو چیشنش ترکیبش نباشه و بهترین ترکیب رو برای این بازی در نظر بگیره.و اما ترکیب پیشنهادی من برای بازی امشب:
نیلسون
میثم حسینی -سید جلال-بنگر-خانزاده(ماهینی تو فصل گذشته نشون داد نمیتونه تو دفاع قابل اعتماد باشه)
دهنوی-حقیقی(حقیقی نقش دفاعی و تخریبی داشته باشه و دهنوی تو بازیسازی شرکت کنه)
صادقیان-نوری-رضایی
سید صالحی
برنا؛ پیام صادقیان انگیزه های زیادی دارد تا توانایی های خودش را در پرسپولیس نشان بدهد و تلاش می کند از دیدار با تراکتورسازی استارت موفقیت آمیزی داشته باشد. صادقیان از اعتقاد ویژه علی دایی به خودش پرده برداشته و میگوید پاسخ حمایت های او را خواهد داد. * شرایط پرسپولیس را چطور میبینی؟
- خدا را شکر بازیکنان در وضعیت مناسبی قرار دارند و همه آماده هستیم تا شروع خوبی در لیگ سیزدهم داشته باشیم. در این مدت تمرینات خود را دنبال کرده ایم و همه چیز طبق برنامه های تعیین شده از سوی کادر فنی پیش می رود. البته مدتی است که تمرینات مان سبک تر شده و بعد از انجام بدنسازی های سنگین، تمرینات تاکتیکی را انجام دادیم و آماده هستیم تا وارد مسابقات شویم.
* بازیهای تدارکاتی مناسبی را هم برگزار کردید.
- انجام دیدارهای دوستانه اهمیت زیادی دارد و باعث می شود تا بازیکنان به هماهنگی بهتری برسند و مربیان هم نقاط ضعف و قوت تیم را شناسایی کنند. در این گونه بازی ها مهم رسیدن به آمادگی بیشتر است و نتیجه اهمیتی ندارد. نه با برد نه با شکست چیزی عوض نمی شود و این هماهنگ شدن است که باید به آن دست پیدا کرد.
* الان به این هماهنگی تیمی رسیدهاید؟
- تا حدود زیادی نفرات قدیم و جدید به هماهنگی رسیده اند اما با ورود به مسابقات و پس از چند هفته میزان هماهنگی هم طبیعتا بیشتر خواهد شد.
* در تمرینات تو با میلاد غریبی و امید عالیشاه راحتتر ارتباط برقرار میکنی.
- ما در رده های پایه تیم ملی با همبازی بودیم و دوستان خوبی برای یکدیگر هستیم. امیدوارم بتوانیم در کنار هم بهترین بازی ها را انجام بدهیم و نفرات تاثیر گذاری باشیم.
* از طرفی با سید جلال حسینی که از دو نسل متفاوت هستید هم رابطه خوبی داری.
- حسینی یکی از بهترین مدافعان فوتبال ایران است و دوست خوبی برای یکدیگر هستیم. حسینی به فوتبالم اعتماد دارد و در واقع صحبت های سید جلال تاثیر زیادی داشت تا به پرسپولیس بیایم. با حسینی در این باره صحبت کرده بودم و گفت اگر می خواهی پیشرفت کنی به پرسپولیس بیا. فعلا بیشتر اوقات با ماشین حسینی به تمرین می آیم تا زمانی که بتوانم ماشین بخرم.
* پس این که استقلالیها عنوان کردند بنز و پورشه گرفتهاید چه داستانی دارد؟
- من که ماشین ندارم و برای بقیه بازیکنان هم همین شرایط وجود دارد و خبری از بنز و پورشه نبوده است.
* پیراهن شماره 11 را هم انتخاب کردی. در این باره چه صحبتی داری؟
- صحبت از دو شماره 9 و 11 بود و در ابتدا می خواستم 9 را بگیرم اما رضا حقیقی گفت این شماره را می خواهد و من هم با کمال میل پذیرفتم و 11 گرفتم.
* گویا قصد داشتی با محمد قاضی هم در این خصوص صحبت کنی.
- در ذوب آهن روزهای خوبی داشتیم و قاضی زحمات زیادی کشید اما تماسی با قاضی برای پوشیدن این پیراهن نداشتم. قاضی فصل پیش در پرسپولیس به دلیل مصدومیت نتوانست توانایی های خود را نشان بدهد و امیدوارم در فصل جدید بتواند به روزهای خوبش بازگردد.
* علی دایی هم اعتقاد ویژهای به تو دارد. درست است؟
- باعث افتخارم است که زیر نظر دایی که بازیکن بزرگی بوده و مربی توانمندی است کار می کنم و در واقع پسر دایی هستم. البته این نگاه و اعتقاد ویژه باید با پاسخ مناسبی هم همراه باشد و تمام تلاشم این است تا انتظارات را برآورده کنم.
* بازی با تراکتورسازی را چگونه ارزیابی میکنی؟
- افتتاحیه پرشوری در انتظار لیگ است و به نظرم بازی زیبا و پرهیجانی خواهد بود. این رقابت برای هر دو تیم سخت است اما برای این که شروع موفقیت آمیزی داشته باشیم باید هر سه امتیاز را در گام نخست بدست آوریم.
* خودت را برای بازی مقابل تماشاگران زیاد در طول فصل آماده کردهای؟
- با همین نیت به پرسپولیس آمدم که بتوانم جلوی تماشاگران بیشتری بازی کنم چون حال و هوای خاص خودش را دارد و همین پشتوانه می تواند به من و سایر بازیکنان و مجموعه پرسپولیس کمک کند.
* اما همین تماشاگران در سالهای اخیر رفتارهای دیگری هم با پرسپولیس داشتند.
- پرسپولیس همیشه به حمایت هوادارانش نیاز دارد و خواهد داشت. متاسفانه پرسپولیس در چند سال اخیر موفق نشد نتایج لازمه را بگیرد و همین عامل باعث ناراحتی طرفداران شده بود. این حق طبیعی طرفداران است و باید با کسب نتایج مطلوب و رسیدن به جام قهرمانی رضایت آن ها را جلب کنیم.
* قرار است در چه پستی به میدان بروی؟
- هر پستی که دایی بخواهد بازی می کنم و مشکلی از این بابت ندارم. هم در کناره های زمین هم پشت مهاجم و حتی مهاجم هدف نیز می توانم به میدان بروم و برای موفقیت پرسپولیس از هیچ کوششی فروگذار نخواهم بود.
* بازی جلوی علی کریمی را چطور میبینی؟
- کریمی جایگاه ویژه ای در تاریخ پرسپولیس دارد و خیلی دوست داشتم در کنار او بازی کنم اما قسمت نشد تا از بازی در کنار کریمی لذت ببرم. با این حال سعی می کنم بهترین بازی ام را جلوی تراکتورسازی و کریمی انجام بدهم.
* به نظر میرسد به خاطر داستان پدرت از تراکتورهای گلایه داری. در این مورد چه صحبتی داری؟
- پدرم در سخت ترین روزهایش که بیمار بود تراکتوری ها برایش چه کاری انجام دادند؟! من خودم تبریزی هستم از برخورد هواداران و مسئولان باشگاه تعجب کردم. من پیشنهادی نداشتم از تراکتور که برایم مشکل درست کردند اما می گویم روزی در تراکتورسازی فوتبالم را دنبال خواهم کرد.
* مشکلاتت با مسئولان ذوبآهن برطرف شد؟
- در این زمینه صحبت نمی کنم چون نمی خواهم ذهنم را درگیر کنم.
* در هفته دوم روبروی تیم سابقت قرار میگیری.
- سال های خوبی را در ذوب آهن داشتم و هیچ وقت روزهای خوبم را در اصفهان فراموش نمی کنم. بازی سختی خواهد بود اما این طبیعت فوتبال است و از این اتفاقات رخ می دهد.
* با دوست صمیمیات هم روبرو میشوی.
- محسن مسلمان دوست خوبم است و خیلی خوشحالم که دوباره محسن را می بینم.
* خیلی هم سعی کردی تا مسلمان را به پرسپولیس بیاوری.
- به محسن گفتم به پرسپولیس بیاید اما تصمیم گرفت در اصفهان بماند و من هم برایش آرزوی بهترین ها را دارم.
* صحبتهایی در خصوص اضافه شدن محمدرضا خلعتبری هم وجود دارد. فکر نمیکنی کار تو سخت شود؟
- خلعتبری بازیکن باتجربه ای است و هر تیمی دوست دارد چنین بازیکنی داشته باشد. از آمدن خلعتبری ترسی ندارم و با هر بازیکنی در پرسپولیس رقابت می کنم.
.........
اوج نیوز،میلاد غریبی درباره اینکه چرا در فهرست 18 نفره تیمش در بازی مقابل تراکتورسازی قرار نگرفت عنوان کرد: «حضور نداشتن من در لیست تصمیم کادر فنی بود و به این مساله احترام می گذارم. هرگز به خودم اجازه نمی دهم اعتراضی به تصمیمات مربیانم داشته باشم.» وی ادامه داد: «کتمان نمی کنم که انگیزه بالایی برای حضور در بازی با تراکتورسازی داشتم اما نظر کادر فنی این بوده است و مشکلی ندارم. نهایت تلاشم را می کنم در هفته های آینده بتوانم مهره موثری برای پرسپولیس باشم. مهم موفقیت پرسپولیس است و امیدوارم گام اول را محکم برداریم.»
غریبی در پاسخ به این پرسش که آیا دلیل عدم حضورش در لیست بازی با تراکتورسازی مصدومیت نبوده است گفت: «نه، من هیچ مصدومیتی ندارم و در سلامت کامل هستم.»
............................
![]()
Last edited by MoJtaBa.R; 24-07-2013 at 12:16.
کریمی: سمت نیمکت پرسپولیس نمیروم/ عکس
البته کریمی به روزنامه گل گفته که مشکل اصلیاش با فرد دیگری است که روی نیمکت پرسپولیس مینشیند و این شخص کسی نیست جز شیرینی، سرپرست پرسپولیس
قانون آنلاین- بازی چهارشنبه شب بین پرسپولیس و تراکتورسازی به اندازه کافی جذابیتهای حاشیهای دارد، اما این یکیاش دیگر از همه جالبتر است. روزنامه ورزشی گل گفتوگویی اختصاصی با علی کریمی گرفته که قرار است روز چهارشنبه منتشر شود. تیتر یک این روزنامه نقل قولی است از آقای جادوگر که در پاسخ به این سوال که آیا برای علی دایی گل میبرد یا خیر، گفته: «ترجیح میدهم به سمت نیمکت پرسپولیس نروم.»
البته مشکلات بین دایی و کریمی بر کسی پوشیده نیست و ریشهای تاریخی دارد، اما آخرین مشکل میان آنها به اظهار نظر تند دایی درباره کریمی برمیگردد که درحالی که کریمی برای ماندن در پرسپولیس چراغ سبز نشان داده بود، دایی به خبرنگاران گفته بود: «تا جایی که من میدانم، ایشان از فوتبال خداحافظی کرده.»
البته کریمی به روزنامه گل گفته که مشکل اصلیاش با فرد دیگری است که روی نیمکت پرسپولیس مینشیند و این شخص کسی نیست جز شیرینی، سرپرست پرسپولیس!
کریمی در پیغامی برای هوادارانش گفت: «امسال هم در بین بامعرفتها و بامرامها هستم، همانهایی که رنگشان سرخ و مرامشان عشق است؛ هوای پرسپولیس را داشته باشید.»
........
تغییر ساعت دیدار پرسپولیس - تراکتورسازی
دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس و تراکتورسازی امشب با ۱۵ دقیقه تاخیر برگزار میشود.
به گزارش " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ساعت دیدار امشب پرسپولیس و تراکتورسازی تغییر کرد. این بازی قرار بود ساعت ۲۲ در ورزشگاه آزادی برگزار شود که با ۱۵ دقیقه تاخیر ساعت ۲۲:۱۵ آغاز میشود.
این دیدار در چارچوب هفته اول مسابقات لیگ برتر برگزار خواهد شد.
....................
اوج نیوز - ليست پرسپوليس براي بازي مقابل تراکتورسازي اعلام شد.
بر اين اساس نيلسون،رضا محمدي،رضا نورمحمدي،محسن بنگر،سيد جلال حسيني،ميثم حسيني،رضا حقيقي،غلامرضا رضايي،محمد عباس زاده،محمد نوري،قاسم دهنوي،سيد مهدي سيد صالحي،هادي نوروزي،حسين ماهيني،اميد عاليشاه،پيام صادقيان،مهرداد کفشگري و حميدرضا عليعسگري بازيکنان پرسپوليس براي بازي مقابل تراکتورسازي هستند.
عليرضا حقيقي و ميلاد غريبي در اين ليست حضور ندارند.
................
به گزارش روزچهارشنبه ايرنا، باشگاه فولاد مباركه سپاهان در مطلبي كه بر روي پايگاه اطلاع رساني خود قرارداد، آورده است: چنانچه « قاسم دهنوي » مبلغي كه از سوي باشگاه سپاهان دريافت كرده را فوري عودت ندهد از اين بازيكن به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال شكايت مي كنيم.
« قاسم دهنوي » پس از عقد قرارداد با تيم فوتبال سپاهان و دريافت مبلغي از قرارداد خود به تيم فوتبال پرسپوليس تهران پيوست كه اين موضوع موجب اختلاف بين دو باشگاه شد.
پايگاه اطلاع رساني اين باشگاه همچنين در مطلب ديگري با اشاره به انتشار اخباري از جلسه كميته انضباطي پرسپوليس و سپاهان مبني بر اينكه مديرعامل باشگاه پرسپوليس جلوي كتك خوردن « سعيد شيريني » سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس از سوي «عليرضا رحيمي» مدير عامل باشگاه سپاهان را گرفته است، اضافه كرد: مطالب منتشر شده ازسوي يكي از روزنامه ها و برخي سايت هاي خبري ، دروغ و خيالي است.
روابط عمومي باشگاه فولاد مباركه با تاكيد بر اينكه خبر منتشر شده كذب مي باشد، ابراز تاسف كرده كه نويسنده اين خبر به راحتي به خود اجازه نشر اكاذيب را مي دهد.
باشگاه سپاهان تاكيد كرد: سخنان مدير عامل باشگاه سپاهان و مديران پرسپوليس در اين نشست در كمال احترام و صميمت و به دور از هر گونه توهين بيان شده است.
.............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]...............................
مهدی مهدوی کیا امروز ۳۶ ساله شد، در حالی که در آلمان به سر می برد.
به گزارش ملیت به نقل از فارس، برای نوشتن و یاد کردن از خوب ها و ستاره ها حتما نباید منتظر یک اتفاق جنجالی یا یک اتفاق ناراحت کننده بود. گاهی می شود برای یک اتفاق خوب یاد آدم های خوب و تاثیرگذار باشیم.
گاهی یک اتفاق ساده می تواند بهانه خوبی برای ستایش و تمجید از مردی باشد که خاطره های خوبی از او داریم. لحظات شیرینی را برایمان رقم زد و به نام ایران هم غرور ایرانی را سربلند کرد. هر چند که خداحافظی او از دنیای قهرمانی غم انگیز و دور از شان او برگزار شد اما مهدی مهدوی کیا همیشه در قلب ایرانی ها جا دارد.
امروز روز تولد مهدی مهدوی کیا است. شاید عادت نداشته باشیم در چنین مواقعی از افتخار آفرینان کشورمان یاد کنیم اما می خواهیم این بار سنت شکنی کنیم و به بهانه ۳۶ سالگی بزرگمرد کوچک فوتبالمان از او بنویسیم.
مهدی مهدوی کیا در سن ۱۸ سالگی در روزهایی که بازیکنان بزرگی در پرسپولیس بودند به این تیم پیوست و خیلی سریع توانست نظر استانکو را جلب کند. مهدوی کیا که در تمامی رده های سنی در تیم بانک ملی حضور داشت خیلی سریع توانست استعداد خود را در تیم ملی هم شکوفا کند. این بازیکن در جام جهانی ۹۸ فرانسه با گلزنی در دیدار با آمریکا علاوه بر اینکه به شهرت خود افزود توانست راهی فوتبال اروپا شود.
مهدوی کیا ۱۱ سال موفق و پر افتخار را در لیگ آلمان سپری کرد. او لقب موشک را از آن خود کرد. مهدوی کیا به دلیل بازی های خوب و اخلاق پسندیده یکی از محبوب ترین بازیکنان هامبورگ بوده است.
در سالی که برای مهدوی کیا گذشت هر چند که خداحافظی بسیار سوال برانگیزی در فینال جام حذفی برای او گرفته شد اما او با چند رویداد بین المللی روبرو شد.
قرار گرفتن مهدوی کیا در تیم قرن هامبورگ، دعوت وی به جشن ۱۲۱ سالگی باشگاه هامبورگ، بازی کردن در تیم ستارگان جهان،حضور در بازی خداحافظی میشاییل بالاک،کسب دومین بازیکن محبوب جهان،حضور در مراسم قرعه کشی مقدماتی جام جهانی به دعوت afc ، حضور در فینال لیگ قهرمانان اروپا از جمله اتفاقات خوب برای او بود.
مهدی مهدوی کیا وارد ۳۶ سالگی شده و البته با قدم گذاشتن در عرصه دیگری می خواهد تجربیات خود را در اختیار نسل جوان قرار دهد.
تولد او بهانه خوبی برای صحبت با وی شد.
مهدی این روزها همراه خانواده خود برای استراحت و تفریح در آلمان بسر می برد« برای پیگیری کارهایم و همچنین استراحت به آلمان آمده ام. من همیشه در فوتبال بودم و کمتر توانستم همراه خانواده باشم. »
مهدوی کیا اما در آلمان چندان هم بیکار نیست و به فکر تیم ملی زیر ۱۷ ساله های ایران است« با توجه به اینکه تیم ملی زیر ۱۷ ساله ها باید در مسابقات جام جهانی بازی کند به دنبال فراهم کردن مقدمات برگزاری اردو این تیم در آلمان هستم. همچنین در کلاس مربیگری b بوندس لیگا ثبت نام کرده ام. چون سال ها در هامبورگ بازی کردم دوست دارم یک بازی خداحافظی با این تیم داشته باشم و در حال مقدمات این کار هستم. همچنین چون سفیر فوتبال آسیا در تیم های پایه هستم به دنبال یکسری کارها در این مورد هستم.»
مهدی مهدوی کیا در مورد تولد خود هم نظر جالبی دارد« امروز ۳۶ ساله شدم. یک سال پیرتر شدم. از من گذشته دنبال جشن گرفتن باشم اما خانواده ام همیشه به من محبت داشته و غافلگیرم کرده اند.»
.........................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرسپولیس تیم خوبیست،اما میخواهم در اروپا بمانم
بازیکن ایرانی تیم آنجل هولمز سوئد میگوید امیدوار است مجددا به تیم ملی دعوت شود و در جام جهانی برای ایران بازی کند
به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛امید نظری درباره آخرین شرایط خود در لیگ سوئد، صعود تیم ملی فوتبال به جام جهانی، پیشنهادش از پرسپولیس و ارزیابیاش از آیندهی خود در تیم ملی صحبت کرد.
در حال حاضر وضعیتت در آنجل هولمز چگونه است؟
- لیگ سوئد چهار روز است که تمام شده. من تقریبا همه بازیها را برای تیمم بازی کردم و به طور کلی وضعیت خوبی دارم.
موضوع مصدومیتت چه بود؟
- من تا سه ماه پیش مصدوم بودم اما از آن زمان به بعد به طور مداوم بازی میکنم و مشکلی ندارم.
نظرت درباره صعود تیم ملی به جام جهانی چیست؟
- من هم مثل سایر ایرانیهای دنیا از این اتفاق خوشحال شدم. فکر میکنم این بزرگترین اتفاقی است که میتواند برای هر کشوری رخ دهد. من هم امیدوارم بتوانم با جلب رضایت کادر فنی، یکی از بازیکنان تیم ملی در جام جهانی باشم.
چرا در اردوهای قبلی به تیم ملی دعوت نمیشدی؟
- من در بازهای به دلیل مصدومیت اردوها را از دست دادم اما در دو اردوی آخر کیروش دعوتم نکرد.
تماسی با کیروش داری؟
- خیر، من تماسی با کیروش نداشتم و او هم اخیرا تماسی با من نگرفته است.
فکر میکنی اردوهای بعدی تیم ملی را هم از دست میدهی؟
- نه اصلا اینطور فکر نمیکنم. مطمئنم که کیروش دوباره به من اعتماد میکند و امیدوارم که به تیم ملی دعوت شوم. بازیهای خوبی هم در لیگ سوئد انجام دادهام و نماینده کیروش هم عملکرد من را از نزدیک دیده است.
برای فصل بعد چه برنامهای داری و میخواهی کجا بازی کنی؟
- من فعلا جوان هستم و میخواهم در فوتبال اروپا به کارم ادامه دهم. فکر میکنم بتوانم در سالهای بعد به لیگهای بهتری بروم.
از تیمهای ایرانی پیشنهاد نداشتی؟
- چرا چندین بار از پرسپولیس پیشنهاد داشتم و اتفاقا پیشنهاد مالیشان هم خیلی خوب بود اما همانطور که گفتم میخواهم در اروپا بمانم. میدانم که پرسپولیس تیم خیلی خوبی است اما پیشنهاد این تیم همیشه برای من وجود دارد و من فعلا میخواهم به اروپا فکر کنم.
...................
جدال قرمزپوشان محبوب تهران و تبریز از سال 54
تاریخچه بازیهای پرسپولیس و تراکتورسازی
امشب با بازی تیمهای پرسپولیس و تراکتورسازی، اولین دیدار سیزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران آغاز می شود . دو تيم سرخپوش ايران از سال 1354 تاکنون 32 بار در ادوار مختلف ليگ باهم روبرو شده اند که پرسپوليس موفق به کسب 14 پيروزي و تراکتور نيز شش بار پيروز شده است. 12 بازي دو تيم به تساوي انجاميده است.
اين بازي بازي بزرگ وحساسي است چون علي دايي را دارد و علي كريمي را ، كه هر چقدر بخواهد جو را آرام كند قطعا تلاشش بيهوده است.
به گزارش خرداد به نقل از تابناک، بهترين نتيجه پرسپوليس مقابل تراکتور برد 4-1 در فصل 70 ليگ آزادگان بوده است ، جالب این که و بهترين نتيجه تراکتور نيز برد 4-1 در فصل 90 در لیگ برتر مي باشد.
در اين بازي كريم باقري روبروي تبريزي ها روي نيمكت نمي نشيند اما انصاري فر شايد روبروي پرسپوليس روي نيمكت باشد . راستي پرسپوليسي ها باز هم تشويقش مي كنند؟
همچنین جواد كاظميان هست،محمد نصرتي هست،سيد صالحي و دهنوي هم هستند كه مي شود هم تشويق شدن شان را ديد هم هو شدن شان (اميدواريم دومي را نبينيم).كسي چه مي داند؟
تيمهاي پرسپوليس و تراکتورسازي تبريز فردا از هفته اول سیزدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر باشگاهي فوتبال ايران در حالي براي یاز دهمينبار به مصاف هم ميروند که در 10 ديدار رو در رو در کارنامه بازيهاي اين دو تيم در تاريخ ادوار ليگ برتر 4 برد براي سرخپوشان تهراني، 5 برد براي تبريزيها و يک تساوي ثبت شده است.
نتايج کامل تمام ديدارهاي پرسپوليس و تراکتورسازي در ادوار ليگ برتر حرفهاي به شرح زير است:
فصل اول ليگ برتر:
دور رفت: تراکتورسازي صفر - پرسپوليس يک
دور برگشت: پرسپوليس 2 - تراکتورسازي يک
فصل نهم ليگ برتر:
دور رفت: پرسپوليس 2 - تراکتورسازي يک
دور برگشت: تراکتورسازي يک - پرسپوليس يک
فرهاد خيرخواه در دقيقه 38 و با استفاده از اشتباه جلال اکبري، مدافع تيم پرسپوليس اولين گل بازي را به ثمر رساند اما، هادي نوروزي در دقيقه 58 بازي بازي را به تساوي کشاند.
فصل دهم ليگ برتر:
دور رفت: پرسپوليس يک - تراکتورسازي صفر دور برگشت: تراکتورسازي يک - پرسپوليس صفر
فصل يازدهم ليگ برتر:
دور رفت: پرسپوليس صفر - تراکتورسازي يک
دور برگشت: تراکتورسازي 4- پرسپوليس يک
فصل دوازدهم ليگ برتر:
دور رفت: پرسپوليس صفر - تراکتورسازي يک دور برگشت: تراکتورسازي 3 - پرسپوليس یک
در آخرین دیدار دو تیم که در تاریخ 20 اردبهشت 92 در تبریز برگزار شد تیم تراکتورسازي با نتیجه 3 بر یک مقابل پرسپوليس به برتری رسید ، زننده گلهای آن دیدار : سید صالحی دقیقه 33 و مهدی کریمیان دقیقه 53 گیلسون 69 برای تراکتورسازی و رضا حقیقی 69 برای پرسپوليس بودند
جالب این که تک گل پیروزی بخش تراکتورسازي دور رفت سال گذشته توسط سید صالحی بازیکن فعلی پرسپوليس بوده است .
......................
پرسپولیس در آستانه 6 تایی شدن
تراکتور سازی در حالی به مصاف پرسپولیس می رود که یک رکورد استثنایی دارد.
تراکتور سازی در حالی مقابل پرسپولیس قرار می گیرد که یک رکورد استثنایی دارد. البته به نظر می رسد این رکورد پیش از آنکه باعث تضعیف روحیه پرسپولیسی ها شود، باعث تهییج و برا نگیختگی انگیزه آنها می شود.
تراکتور سازی در پنج بازی آخر خود برابر پرسپولیس چه در تهران و چه در تبریز به پیروزی رسیده است.
این رکورد منحصر به فرد است، چرا که تاکنون هیچ تیمی برابر پرسپولیس صاحب این حد نصاب نشده بود پرسپولیسي ها باید مراقب باشند شش تایی نشوند.
امروز روزنامه ها در تسخیر پرسپولیس بود ....جالبترین صفحه اول...
دو علی بزرگ!!
محتوای مخفی: سایر روزنامه ها
خوب خدا را شکر دهنوی هم مشکلش حل شد و به بازی امروز میرسه ولی نکته جالب در مورد ترکیب اینه که دوستان تقریبا90 درصد یک ترکیب رو پیش بینی میکننو باید دید دایی چه ترکیبی میفرسته توی زمین
گزارشگر بازی پرسپولیس - تراکتورسازی مشخص شد
پرسپولیس نیوز : عادل فردوسی پور گزارشگر بازی امشب خواهد بود.
بنا بر اعلام مهدی هاشمی تهیه کننده برنامه فوتبال برتر، دیدار امشب تیمهای پرسپولیس و تراکتورسازی از هفته اول مسابقات لیگ برتر را عادل فردوسی پور گزارش خواهد کرد.
تقابل علی کریمی با تیم سابقش و حضور علی دایی و مجید جلالی روی نیمکت دو تیم بخشی از سوژه هایی است که قطعا عادل در گزارشش به آن اشاره خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : جلسه نهایی در خصوص روشن شدن وضعیت کریم انصاریفرد بعد از ظهر امروز یا فردا صبح برگزار میشود. کریم انصاریفرد مهاجم تیم تراکتورسازی چون بعد از موعد مقرر نقل و انتقالات قرارداد خود را با این تیم در تاریخ 30 تیر ثبت کرده اجازه همراهی تبریزی ها در بازی امروز را ندارد. پس از جلسه امروز که در سازمان لیگ برگزار شد، قرار است نشستی بین مدیران دو باشگاه پرسپولیس و تراکتورسازی بعد از ظهر امروز و یا فردا صبح برگزار شود تا تکلیف نهایی انصاریفرد مشخص شود. این در شرایطی است که انصاریفرد بر سر سه راهی قرار گرفته او به دلیل اینکه قراردادش بعد از موعد مقرر ثبت شده یا باید به پرسپولیس برگردد یا باید شش ماه به دور از میادین باشد و یا پس از توافق دو باشگاه پرسپولیس و تراکتورسازی و همچنین اعلام نظر سازمان لیگ نظر نهایی درباره این بازیکن اعلام شود. این در شرایطی است که پرسپولیسیها تمایل دارند تا مجدداً شماره 9 را به خدمت بگیرند.
اما نماینده باشگاه تراکتورسازی پس از نشست امروز در مقابل سازمان لیگ گفت: ما به هیچ عنوان انصاریفرد را از دست نخواهیم داد و او قطعاً در تراکتورسازی خواهد ماند.
Last edited by *IN*; 24-07-2013 at 15:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)